reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Alohaaa Baby:-p
No jestem ale dzisiaj mialam zawalony dzien, lo matko - tyle biegania przed wyjazdem ... ehhh
Dzieciaki spią, mez mój :-)TV ogląda a ja wcinam fasolinkę szparagową mniam mniam........
A gdziescie sie podziały ????????????

reklama
hej:tak:

My dzis cały dzien poza domem, pojezdzilismy po sklepach budowlanych, itd... kupilismy juz panele, bo znalezlismy ładne i w promocji, a juz cos bedzie z głowy...

pozniej fryzjer, poprawiłam troszke fryzurke:tak: no i pojechałam pogadac ze znajomą kosmetyczką o kolczykach dla Paulinki i juz nas bez nich nie wypusciła:tak:Tak wiec mam juz prawdziwa dame w domku...
Mała była grzeczniutka, popłakała troszke przy przekłuciu, a pozniej juz nie pamietała, ze sie cos działo i ze ma perełki w uszkach:tak:odrazu wyglada jak dziewczynka!Ja to bym sie jeszcze conajmniej pół roku zastanawiała!:-p

Ok, musze mykac... buziaki!

Hej kobitki :-)

Lilianko mniam, mniam :-p przygotowania do wjazdu pełna parą, a jak tam przedwakacyjna opalenizna ;-)

Patyk super, że prace posuwają sie do przodu:tak: czekam na fotki ;-)

Asiu widzę, że humorek poprawiony, jestem ciekawa nowej fryzurki i kolczyków Paulinki, na pewno obie ślicznie wyglądacie ;-):-)

ja padnięta jakos jestem, zaraz idę lulu :sorry:

Witajcie kochane :-)

Marlenko, czekam i czekam a Ciebie ni ma!!!! :angry::-D

Jak mnie mój wkurzył to szok, przyszedł koło 14 do domu, podałam mu parę fajnych ofert do przedzwonienia. Zadzwonił... potem daję mu komputer, niech poszuka coś jeszcze a ten mi się w twarz śmieje :angry: jak się nie wścieknę i znów awantura!!! to on mi mówi że nie mogę tak mówić, to ja mu mówię weź się stary dziadu za robotę, a ten znowu mi się śmieje w twarz, więc teraz nie wiem, czy jest sens mu pomagać, jeśli on mnie tak traktuje :-( jest mi przykro i przez to chodzę struta cały dzień.
Julka już zasnęła, Ania raz drzemie, raz się śmieje ;-) mam nadzieję, ze już śpi.

Mata - opalone cycyolinki pieką w dalszym ciągu i kurczę jeszcze plecy!!! a juz nie pojde wiecej do solarium .......:wściekła/y:

Lecę spać
Laku Noć ( Dobranoc)
Liluszka :))

reklama
Do góry