reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja wyskoczyłam na zakupki jeszcze, bo sera mi do zapiekanki brakło, lecę z jęzorem na brodzie do domu, bo mąz zaraz z pracy ma wychodzić i co? Prezes przyszedł (o 16.15) i mąz poleciał gdzieś z nim na firmę :wściekła/y: znów wróci późno, juz sił nie mam:dry:żeby chociaz podwyzkę mu jakąs dali, a tu lipa, patrzą jak człowieka wykorzystać (popowrocie z urlopu pracuje po 10-12 godzin :confused2:)

reklama
Hej Hooo!

Mata to widzę że nie fajnie... ehhh ta robota kiedyś człowieka wykończy...
Mój Ł właśnie teraz wrócil i zjadł obiad, teraz bawi się z Bartem oczywiście na leżąco :sorry2: a ja szybko na bb...

Bart już jest marudny zaraz kąpiel i do spania... przestawiam go na wcześniejsze spanie, bo zawsze chodził spac ok 21 a jak ma isc do żłobka to wole żeby wcześniej chodził spac... dlatego kąpiel o 19-stej i może jakoś się nauczy...:sorry2:;-)

A ja już w domku , zakupki srupki, bankomacik , poczta no i jestem, zaczęłam nawet sprzątać ale mała mi rozwaliła poukładane ciuchy do prasowania i mnie niemoc ogarnęła . Teraz wisi na cycu a ja klikam.

Hej:-)
temat kolczykow,mmmhhhmmm,mialam w pepku,brwi,a zostaly tylko w uszach:-D
Ula ja tez myslalam o takim pod skora tylko na karku:sorry2:brrrr,,,hahahhaa
Tatuazami tez nie pogardze:-Dlalalalala
Ja z Ewunia piszemy sobie do podusi,wiec pewnie wieczorkiem jej nagadam:-D
dzisiaj duzo fajnych tematow podjelyscie i juz nie wiem co mam odpisac:cool:
Marysia marudzi,glowa mnie rozbolala:cool2:

Oj te chłopy,nie jest łatwo ich wychować,
ale czas może najwięcej i jak Kasia napisała
święta cierpliwość i drążenie "kroplą skały" ;).
Ewunia tak więc nie poddawaj się jak go kochasz!

Darunia tak nie mogłaś się doczekać jak Bart będzie brykał,
a teraz widzisz łapać kolegę już trzeba!

Ja po spacerku, właśnie wróciłam z Wojtem,
teraz Mały bawi się z wujkiem,ale ciągle słyszę
z drugiego pokoju "mama, mama, mama..." ;).
Zaraz kąpiel szykuję, butla i lulu, a potem na wieczorek przy winku do koleżanki wyskakuję!!!

Miłego wieczorku laski!

Mejdia ale Ci dobrze!

A ja jutro wybywam do fryzjera! JUUUPI! A później jak dobrze pojdzie to idziemy na zakupy z Ł! No ale zobaczymy czy teściowa z Bartem zostanie ;-)

Kochane spokojnej nocki-ja mykam bo Bart mi lula ;-)

reklama
Joluś pewnie będziesz dzis na bb. Kochana zadzwonie jutro do Ciebie, bo muszę jedną rzecz wiedzieć konkretnie (wymiar). Jutro mi płytki przywożą i będą kłaść na ściany i muszę znać wymiar od lodowki do kuchni, może uda się położyć zamiast 2 to 3 płytki pod okap

Sorki, że tak truje, szykujecie sie pewnie do wyjazdu

Do góry