reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
moja była niedoszła teściowa;-) na szczęście niedoszła;-) właśnie tak zrobiła i są jej przyznał alimenty na dzieci. Kochanie a może jakieś socjalne mieszkanko? Nie daj mu się kochana, ja wiem że cieżko z 2 dziciaczków ale przecież sama ich za przeproszeniem sobie nie zrobiłaś!:angry::angry::angry: Ewa przepraszam że tak bliźnie ale nienawidze takiego traktowania własnej rodziny!

reklama
Martuś jak się nie boisz Zuzola do domu wpuścić:-D musze z nią jechać bo nie mam jej z kim zostawić teściów niet rodzice w pracy:dry: mówisz 2 km, ale ja tam bede ok 10 rano;-):szok:

Ula spoko, Dobrusi to chyba nikt nie pobije, dom zaprawiony do akcji wojennych ;-)
a godzinka mi nie przeszkadza, o 10 to mają nam węgiel przywieźć :sorry2:
no to rozumiem, że jestesmy umówione? Potem jeszcze Ci napiszę jak do mnie dojechać ;-)

sama w taką patologię wlazłam, nie wiedziałam w co się pakuję wychodząc za mojego A za mąż :-( a teraz nawarzone piwko, trzeba je wypić ale co tam będę wam ględzić... kobitki zmykam, bo Julka usnęła, idę zupkę zrobić, bo zaczyna mi się chcoeć jeść... więc do później laseczki

Ewunia tu nie ma mowy o żadnym ględzeniu!!! Pisz co tam u Ciebie, zawsze postaramy się pomóc :tak:

no ok na własną odpowiedzialnośc nas zapraszasz:-D:-D napisz póżniej na priv adres :-D ale bedzie akcja D i Z akcji:-D trzeba bedzie to uwiecznić:-D

spadam na chwilkę podłogi pomyję chociaż bo jak już tu wsiąkne to ruszyć się nie idzie

Basia ma rację z tym doradzaniem.
Ja często powtarzam mojemu jak jest niezadowolony z czegoś - ciesz się tym co masz bo inni i tego nie mają .
Ewunia no my do końca jeszcze krechy nie postawiłyśmy na tym twoim w koncu coś cie w nim urzekło :-) tylko trzeba wymyślić jakiś sposób na tego dziada , podtemperować i będzie chodzić jak w zegareczku tylko trzeba temperować , temperować i mieć anielską cierpliwość

reklama
Witajcie!

Ewunia kurczaki ale Ty masz przerąbane, ale nie martw już jakoś tu wszystkie cos poradzimy, najwyżej wpadnę do Ciebie i spuszczę łomot Twojemu M:tak::tak: nie martw się kochan, masz piękne dwie córy i trzeba coś wymyślec, aby w końcu ruszył dupsko do roboty!
Pamiętaj że każda z nas jest za Tobą!

My już ze spaceru wróciliśmy, Bart mi się rozchodził że byłam w szoku, spotkałam sąsiadkę a ona do mnie''chodzi Bart?'' a ja no że kilka kroczków z 5, a tu Bart jak zaczął chodzic to s tylko trzebabyło go łapac żeby pod auto nie wpadł :szok: ale w domu bardzie ostrożniejszy ;-)

no i zgodnie z Waszym doradzaniem kupiłam pomysł na obiad... na roladki schabowe w sobie pomidorowym czy cóś takiego ;-) idę zaraz robic...

Do góry