reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A cholera wie od czego, ja tam migren nie mam... zwalam to na przemęczenie, bo nawet tyle snu co dziś nie pomogło :-( ciśnieniowcem tteż nie jestem... Marlenka, jak głupi mój łeb to boli ;-)
głowa może boleć tez od hormonów, a po porodzie szaleją :tak: ja prawie do roczku małej miałam okropne migreny, ale od jakiegos czasu tylko lekko boli mnie głowa, najważniejsze, to wziąć zaraz jak sie ból zaczyna cos przeciwbólowego ;-)
My już w domku, Bart załapał kilka kroczków i non stop się puszcza i leci to do mnie to do taty, ale ma frajdę!!! Ale my jak się cieszymy!!!!
EJJJ a co z resztą? Mata, Agusia i cała załogo gdzie Wyyy? ;-)

Bartutek gratulacje, teraz to będziesz śmigał :tak:
a mnie nie było, bo modem się skopał i dziś odebralismy nowy (komputer i neostrada mnie do dobija ostatnio)

ja schudlam 2kg:cool2:
gratulacje!!!

u nas okropniasta burza była, aż prądu kilka godzin nie było, mała calutką burze przespała, a później sie budziła :cool2:

a z nowości, to koleżnka podesłała mi namiary na pracę, zobaczymy czy coś zdziałam ;-)

zmykam, do później :-)

reklama
witam wieczorkiem! Zuzol już wykąpany w łóżeczku zasypia przy kołysankach:-) M w swoich papierach a ja mam chwilkę dla siebie. Nadrabiam zaległości

Daruuunia , tylko spokojnie najlepsze w takich przejściowych burzach w związku jest to że kończą sie piękną "tęczą";-):-p troche emocji czasem jest zdrowo wnieść do życia;-)

Mata u nas te same burze szaleją;-)

jejku dajcie troche tej burzy w Krakowie zar nie z tej ziemi!!!!

Kurde ja to nawet nie mam co marzyc zeby mi ktos dzieci zabrał - jak mam cos zalatwic to i owszem zostaną ale dla przyjmnosci żebym gdzies wyszla z męzem to marne szanse ..... Ale mi tego brakuje.
Najgorsze ze w dzien jestem z nimi sama. Jak jest pogoda to siedzimy na polu wiec nie ma problemu ale gorzej jak była zima..... Ale teraz tylko sierpien się pomęcze i Marys idzie do przedszkola wiec bede miała 2 godziny luzu jak Michał spi i jejuniu ale sobie odpoczne!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

Dzień dobry Kochane!

Mata piękne zdjęcia!!!!

I do Krakowa dzisiaj przyszło lekkie ochłodzenie...

Dzisiaj na 9 idziemy z Bartem na szczepienie :baffled: mam nadzieje że odbędzie się to szybko i bezboleśnie. Muszę się też zapytac o tą szczepionkę na pneumokoki ze względu na żłobek...
Później najprawdopodobniej pojedziemy do teściów, bo Ł ma do roboty na 14-stą.
To byłoby na tyle

Miłego dnia!!!

Witajcie:-) U mnie za oknem pochmurno. W porównaniu do wczoraj to jest zimno. dzieciaczki jeszcze śpią więc korzystam i się melduję na BB. Popijam kawusię mniamciu mniamciu:-D:-D:-D
My wczoraj popołudniu odwiedziliśmy znajomych przyjechali na urlop. Córki ich wzięły moich cłopców pod swoja opiekę, a ja mogłam w spokoju posiedzieć i pogadać. Kurczę nie pamiętam kiedy miałam tak dobrze

Mata super zdjęcia:tak::tak::tak:

Marlenko gratuluję zgubienia kolejnego kg. I trzymam kciuki:tak::tak::tak:

Daruuunia Bartut dzielny chłopak i napewno dobrze zniesie szczepienie:tak::tak::tak:. I mam nadzieję, że szybko dogadasz się z Ł.

Głuszku jak Marysia pójdzie do przedszkola to faktycznie sobie odpoczniesz troszkę. Jak zaczęły się wakacje to nie mogłam wpaść w rytm, że Kacper jest w domu od rana. On zresztą też. Ale już żeśmy ogarnęli zamieszanie. Ciekawe tylko czy po wakacjach będzie chciał wrócić. Narazie chodzi i wszystkim wokoło się chwali, że nie jest już maluchem tylko średniakiem:-D:-D:-D I mam nadzieję, że to będzie dla niego motywacją do powrotu

Ula, ale masz super z rodzicami i teściami, że tak chętnie zajmują sie Zuzolkiem. Ja mogę pomarzyć tylko

WitAM kochane z rana
Mata strasznie pioruny brrrr:shocked2:
U nas nocka superowa jak zawsze :-D
Wczoraj byłam u siostry powoli meblują sobie mieszkanko wypiłam piwko i o 24 wróciliśmy do domu :-D

witam

Ja tez przepraszam, ze was zaniedbuje, ale pewnie przez najblizszy czas tak bedzie:-( P. w robocie ciagle albo w 1 albo w 2... a jak ma tylko chwile jedzie na remont:zawstydzona/y:a ja juz chodze jak zombi:-(

Paulinka znów od niedzieli ma goraczke:-( wczoraj biegunka doszła, mała sie wylewa z rąk znów:-( Bylam dzis u lekarza to ta zołza stwierdziła, ze to pewnie przez ząbki:wściekła/y: Ale mi to spokoju nie daje, bo mała sie strasznie meczy. Dzis kupie ten woreczek i jutro siuski zawioze na badania, bo to moze cos z drogami moczowymi byc... , ale lekarka oczywiscie nic takiego nie stwierdziła:zawstydzona/y:
Jeszcze od ostatniego usg dzidzia w ogole sie nie rusza:-(a juz tak wyraznie je czułam... :-( Co ja z tymi moimi dzieciaczkami mam:zawstydzona/y: Paulinka do roczku w ogole chora nie była, a teraz w przeciagu 2 tygodni 2 raz goraczka i biegunka:-:)-:)-(

3majcie sie mamuski!

reklama
Zdróweczka dla Paulinki, co to za lekarka, że biegunkę u małego dziecka lekceważy :wściekła/y:oby szybko się wyjaśniło od czego ta gorączka i biegunka :tak: a dzidzia może wyczuła, że mama zmęczona i daje Ci odpocząć trochę, nie martw sie zawczasu ;-) teraz jestes tez bardziej zmęczona i masz duzo na głowie, więc może nie zwracasz tak uwagi na ruchy jak wcześniej, nie martw sie na zapas ;-)

Do góry