reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie:-) Wpadłam z kawką do Was się przywitać. Wlaśnie zadzwoniłam do przychodni zapytać o szczepienie i okazało się, że szczepionek dalej nie mają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam zadzwonić w poniedziałek to może już będą.
Kubalo przespał calą nocką. Teraz też jeszcze zpadł na drzemczkę. Zaprowadziłam rano Kacpra do przedszkola bo Damian pojechał do skarbówki. I tak się opierniczam ale zaraz biorę się za sprzątanko:tak::tak:

Asiowo super uczucie czuć ruchy dzieciaczka. I żeby Paulinka zawsze tak ładnie Ci przesypiała nocki to i Ty byś przy tym była bardziej wypoczęta:tak::tak::-)

Aniknulka fajnie, że wadłaś do nas. Ale miłe spotkanko miałaś z Mamoot. Oj tak świat jest mały. Ucałuj Jasia:-):-)

Marta to spotkanko zaliczone:-):-):-) I tak czytam, że kolejne w planach. super. A Cv zawieź szybciutko. Racja zawsze to państwowa posadka:-D:-D:-D

reklama
Hej dziewczynki:-)
nie było mnie chwilkę, bo jakoś tak się złożyło.

We wtorek wieczorkiem miałam jazdy - kurcze jednak to lubię!:happy2:
Byłam tylko ciut za bardzo rozkojarzona, :rolleyes2:
bo za miast w prawo skręcałam w lewo:tak:.
A wczoraj byliśmy w upie - musiałam się odhaczyć czyli podróż na cały dzień, bo zameldowana jestem w świętokrzyskim.:shocked2:
Ale na razie to wszystko mamy poplątane....:rofl2:

Wojtuś już ma buźkę prawie zagojoną:yes:,
leki ładnie działają, ale jeszcze kwarantanna niestety trwa!!!

Basiu - mam nadzieję, że uda nam się to spotkanko już jestem podekscytowana bo jeszcze takiego doświadczenia nie miałam - spotkać kogoś z forum:wink:.
Mata - trzymam kciuki za pracę!:-)
Najważniejsze to się tam dostać a potem to już poleci.
Mata i Agusia - gratulacje cioteczki!
Asiowo - leczo , to mi pomysł podsunęłaś na najbliższy obiadek.:tak:

Ewunia, Asiowo - mówicie, że przy drugiej ciąży się tyle nie tyje!
Jak to jest dziewczyny - Mamootku, Magdziarka, Kasiau, Lilianka itd.?:confused:
Joasiek - 10 lat depilatorem i z rzadka maszynką -
mam włoski cieniutkie i jaśniejsze, a nóżki właściwie już nie czują bólu! :blink:
Aniknulek super, że się odezwałaś!

P.S. Ja to posty piszę - epopeje co?

Witam kochane

u mnie leje i jest zimno,wywiesilam pranko i takie tam:tak:Marynia szaleje na podlodze,a ja zaraz wyszusze wloski i fjuuu...lece bo mam sporo dzisiaj do zrobienia

Milego dzionka:tak::-)

A my dzis po 13 mozemy isc na szczepienie:tak: wiec połoze mała i jak sie wyspi pojdziemy, ciekawa jestem jak to zniesie, bo kurde juz przeciez swiadoma, a nie to co pół roku temu:baffled: i to jeszcze 3 kłocia... ale bedzie płaczu:-(

Basiu... mnie nie pytaj na co:-pale niestety my nie wykupujemy skojarzonych, bo nie ma za co i mała jest szczepiona z NZF... i z tego co pamietam pielegniarka mówiła, ze po roczku znów sa 3 kłucia:zawstydzona/y:

Asiowo my też nie kupujemy skojarzonych,
mam koleżankę lekarza i ona mi powiedziała,
że nie ma za dużej różnicy w działaniu tych szczepionek,
a dziecko i tak nie będzie pamiętać tych kłuć, więc to bardziej chwyt na rodziców.:tak:
Jednak pediatra zapytany o skojarzoną powie ,że jest lepsza bo przychodnia zazwyczaj na tym zarabia.;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Powitanko ;-)

Aniknulka - fajnie, ze udalo Ci sie znalezc chwilke i do nas zajrzec :tak: a spotkanko z Mamootem takie niespodziewane :-D super!
Mejdia - ciesze sie ze Wojtus juz ma sie lepiej, dobrze ze tak szybko :tak: a Ty ciesz sie nadal jazdami, tylko bardziej sie skup :-p Ja na swoim egzaminie zrobilam ten myk - intruktor mowi w prawo, a ja skrecilam w lewo, na szczescie wszystko zgodnie z przepisami wiec zdalam :-)
Mata - trzymam kciuki za pozytywne zaopiniowanie cv :tak:
Asiowo - oj, jakie to piekne ze ruchy czujesz :-) ja tez slyszalam ze przy drugiem czuje sie je znacznie wczesniej... az tez zachcialo mi znow kolejnego maluszka :zawstydzona/y:
Agusia - no porazka z ta sluzba zdrowia, dobrze ze chociaz przez tel Cie informuja i nie musisz biegac do przychodni...

Ja juz po wizycie w UP, na szczescie praca tylko poza wrockiem wiec moglam odmowic z powodu dojazdu :zawstydzona/y: No i to ostatni zasilek jaki dostalam... jedziemy teraz na jednej wyplacie...
Moje sloneczko szaleje z dziadkiem :tak: nocka oczywiscie pieknie przespana :-) Zaraz dostanie drugie sniadanko i pojdzie na spacerek :tak: A mamusia zabierze sie za pakowanie :-) jeszcze nic nie przyszykowane a wyjazd w nocy... :zawstydzona/y: Jak ja tego nie lubie... ale chyba bardziej nie znosze rozpakowywania ;-)

Milego dnia :-)

Do góry