reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
cześć kochane :-D
Mejdia, świętokrzyskie powiadasz.... cholera nie mogę Cię nie zapytać ? a gdzie w świętokrzyskiem? ;-) bo ja też ze świętokrzyskiego jestem ;-)

Basiu, ja też kupuję skojarzone, mimo, ze nie jestem zbyt bogata, ale mnie to ściska jak dzieci płaczą :-( :no::no: i przeważnie chodzi z nami moja mama a ja na czas szczepienia wychodzę, bo mi się coś robi ... wrrrrr

reklama
Dla pocieszenia - moja Ola wcale nie płakała przy kłóciu teraz.
Ja miałam skojarzoną ale teraz byla jakaś darmowa - kłóvcie raz ( odra ,świnka i różyczka - chyba) a ta skojarzona ma być w październiku

uff ja już tez po pupie ;-) gładko poszło;-) zawiozłam od razu papiery do skarbówki i kierowniczka z kadr była zaskoczona, że mam takie dobre oceny, a jeszcze większe oczy zrobiła, jak powiedzialam, że nie musze się uczyć, żeby je miec ;-) do tego widziałam, że pracują na programie TETA, a ja go bardzo dobrze znam (chociaż w wymaganiach jakies tam inne aplikacje wymieniali, ale ja tą TETĘ właśnie dorzuciałm :-p), no i kurcze narobiłam sobie nadziei :sorry2: teraz biorę sie za wertowanie ordynacji podatkowej :baffled: ale nie powinno być źle, bo w necie znalazłam test i bez przeglądania ordynacji zdobłam 53 % :tak:

Joasiek ale masz fajnie z tym wyjazdem... oby pogoda dopisała :tak: a ja najbardziej nie lubię rozpakowywania po powrocie i ogarnięcia potem tego bałaganu :cool2:

termin składania papierów mija 17, to jest piątek, więc myślę, że 20-21 będą dzwonić, gdybym zakwalifikowała się do następnego etapu (tzn. test z prawa podatkowego, obsługi komputera i rozmowa kwalifikacyjna)

Dzien Dobry
Wczoraj cały dzien spędziłam z synkiem u jego rodziny w Lublincu, pozniej pojechalismy do Dobrodzienia na cmentarz na górb Fabiana dziadka... ( z babcią swą niestety nie spotkał się...) a w drodze powrotnej zgarnęłam moich dziadków, którzy byli na Jasnej Gorze.... dojechalismy do domu bez zadnych incydentów...

Co do dyskusji na temat czy po drugim dziecku szybciej sie dochodzi do formy to u mnie nie sprawdziło się, teraz moja waga stoi ...:baffled: i ogolnie jestem bardziej rozlazła :) haha

Hej dziewczyny!:-)
Aniknulko-ale numer rzeczywiscie z tym spotkaniem Mamootka!:-):-)Fajna taka niespodzianka:-)
Asiowo-gratuluje wyczucia pierwszych ruchow malenstwa!!!!!!:-)Az mi lezki stanely w oczach.....
Mata-no to trzymam kciuki za ta prace!

My nedawno dopiero weszlysmy do domciu-od samego rana zalatwialysmy sprawy po urzedach,sklepach itp.Na szczescie po Mai juz zadnej choroby nie widac,wiec moglysmy sobie na to pozwolic:-)Buzialki dla wszystkich!:-)

reklama
zas sie wkurzyłam:baffled::zawstydzona/y:
Dzwonilismy rano czy mozemy przyjsc dzis na szczepienie, powiedzieli, ze mamy byc po 13... wiec pojechałysmy:tak:
Przyjezdzam i okazuje sie, ze szczepionek nie ma cholera jasna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mamy dzwonic za tydzien czy juz sa... dobrze, ze sie stad wyprowadzamy i to ostatnie szczepienie w tej przychodni, mam nadzieje, ze wizyta tez:wściekła/y::-p

Ale za to doktorka mała zbadała, poogladała i tylko ciemiączko jeszcze troszke nie zrosniete, ale ponoc ma jeszcze prawo, wiec w dalszym ciagu wit D..., a poza tym okaz zdrowia, rozwija sie ksiazkowo:tak:Wymiary na odpowiednim watku:tak:

I kurde zamowiłam se bluzke na allegro i siedze w domu cały czas i akurat jak wyszłysmy do przychodni do paczka przyszła, zas awizo, to fart:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry