reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
kurde swoje posty można samemu usuwac - nie trzeba o to prosić moderatora a swoj a drogą czemu moderator usunął te dwa watki - czyzby tylko tam się udzialała? Wątpię. Przecież usunięciem postów a wątków to dwie różne sprawy i nie bardzo rozumiem jak moderator mógł się pomylić. Z tego co wiem to takie usunięte wątki można odzyskac bo nasz majówkowy moderator nam o tym pisał.:wściekła/y:

reklama
kurde swoje posty można samemu usuwac - nie trzeba o to prosić moderatora a swoj a drogą czemu moderator usunął te dwa watki - czyzby tylko tam się udzialała? Wątpię. Przecież usunięciem postów a wątków to dwie różne sprawy i nie bardzo rozumiem jak moderator mógł się pomylić. Z tego co wiem to takie usunięte wątki można odzyskac bo nasz majówkowy moderator nam o tym pisał.:wściekła/y:

Witaj,
niestety tych się nie da i piszę to, jako administarator i po kilku godzinach szukania tych wątków przez programistów. Być może na to niefortunne wydarzenie nałożył się fakt, że dostaliśmy serwer z uszkodzoną pamięcią i generalnie mieliśmy dużą szansę, że dzięki temu "podarunkowi" bb zniknie na jakiś czas w ogóle.
Osoba, która usuwała posty nie wiedziała, że jeśli , któryś z postów był rozpoczynającym wątek, to, że usunie cały wątek. Nie zrobiła tego celowo.
I jest Jej ogromnie przykro z tego powodu. Mam nadzieję, że pozostali moderatorzy będą pamiętać, żeby zgłaszać się do mnie w podobnych sprawach.

Wystarczyło kliknąć nad suwaczkiem ...obcięłaś bratową??? Piękna druhna z Ciebie...Jak z filmu Duma i uprzedzenie ..taka romantyczna sukienka:tak:

moderator usunal nie wiedzac ze usuwajac profil skasuje wszystkie watki rozpoczete przez te osobe???:szok:
skad ten moderator sie wzial moderatorem

nie ma co przepraszac aniaslu - bo to nie Ty
ale jestem zszokowana poczynaniami tej osoby
trudno Dziewczyny - trzeba pisac na nowym - nic juz nie zrobimy

ja też jestem zdziwiona bo jeszcze jak jestem na BB 2,5 roku się z czymś takim nie spotkałam.... Dobra nie ma co płakać - stało się trudno. Aniaslu wiem, ze to nie twoja wina ale z drugiej strony jak ktoś zostaje moderatorem to chyba nie jest to osoba która ma małe pojęcie o działani technicznej strony formum.

PS> Dobrze że jednak mamy bb. Pewnie faktycznie nie można tych wątków odzyskac przez to uszkodzenie serwera. Ciekawe co jeszcze wyjdzie po tej awarii :-(

Wiesz jakie to jest czasem śmieszne...np... Olek miał 5 lat...(chyba) stoimy w sklepie w kolejce do kasy a Olek sobie czyta: wód-ka wy-bo-ro-wa..o wódka wyborowa. Pan stojący za nami spojrzał...może myślał, że dla dziecka to codzienność np. widok wódki a pani..widząc niezręczność sytuacji mówi ooo ty uczysz się czytac, do szkoły chodzisz?? A Olek :Nie, moja mam jest nauczycielką polskiego.:-)

Właśnie trzeba zacząć pstrykać brzuszki:-)

Od wczorajszej nocy strasznie kłuje mnie w prawym boku,czyżby to te więzadła. W nocy nie mogę spać i kiedy przewracam się na boki to też czuje te kłucia,mam nadzieje,że to normalne w ciąży(nie pamiętam tego z pierwszej ciąży)

Sliczna masz piłeczką - jaką zgrabniusią - ja jeszcz nie mam takiej kulki....

A tak w ogóle to polecam jogę. jestem po dwóch zajęciach i co prawda rwa kulszowa nie ustąpiła ale psychicznie i fizycznie czuję się 100 razy lepiej!!!!!!!! W ogóle ostanio miałam chandrę nawet na bb mi się nie chciało psecjalnie zaglądać a ta joga jakoś tak mnie "otworzyła". no i mam na plusie tylko 4,5 kg a to zawsze cos prawda. Z Marysią miałam juz wtedy 5,5 do przudu więc mam kg zapasu :-)

reklama
A ja tej mojej bezsenności to mam już dosyć :wściekła/y: ostatnio nie mogłam zasnąć do 3 w nocy. Próbuję wcześnie wstawać i z premedytacją ustawiam z 5 budzików, żebym na pewno wstała, a w dzień tak okropnie się czuję, że muszę sie położyć i w nocy znowu nie mogę zasnąć :baffled: A tak się jeszcze niedawno cieszyłam, że potrafię zasnąć ledwie przykładając głowę do poduszki :sorry:

Do góry