reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
kurde swoje posty można samemu usuwac - nie trzeba o to prosić moderatora a swoj a drogą czemu moderator usunął te dwa watki - czyzby tylko tam się udzialała? Wątpię. Przecież usunięciem postów a wątków to dwie różne sprawy i nie bardzo rozumiem jak moderator mógł się pomylić. Z tego co wiem to takie usunięte wątki można odzyskac bo nasz majówkowy moderator nam o tym pisał.:wściekła/y:

reklama
kurde swoje posty można samemu usuwac - nie trzeba o to prosić moderatora a swoj a drogą czemu moderator usunął te dwa watki - czyzby tylko tam się udzialała? Wątpię. Przecież usunięciem postów a wątków to dwie różne sprawy i nie bardzo rozumiem jak moderator mógł się pomylić. Z tego co wiem to takie usunięte wątki można odzyskac bo nasz majówkowy moderator nam o tym pisał.:wściekła/y:

Witaj,
niestety tych się nie da i piszę to, jako administarator i po kilku godzinach szukania tych wątków przez programistów. Być może na to niefortunne wydarzenie nałożył się fakt, że dostaliśmy serwer z uszkodzoną pamięcią i generalnie mieliśmy dużą szansę, że dzięki temu "podarunkowi" bb zniknie na jakiś czas w ogóle.
Osoba, która usuwała posty nie wiedziała, że jeśli , któryś z postów był rozpoczynającym wątek, to, że usunie cały wątek. Nie zrobiła tego celowo.
I jest Jej ogromnie przykro z tego powodu. Mam nadzieję, że pozostali moderatorzy będą pamiętać, żeby zgłaszać się do mnie w podobnych sprawach.

Wystarczyło kliknąć nad suwaczkiem ...obcięłaś bratową??? Piękna druhna z Ciebie...Jak z filmu Duma i uprzedzenie ..taka romantyczna sukienka:tak:

moderator usunal nie wiedzac ze usuwajac profil skasuje wszystkie watki rozpoczete przez te osobe???:szok:
skad ten moderator sie wzial moderatorem

nie ma co przepraszac aniaslu - bo to nie Ty
ale jestem zszokowana poczynaniami tej osoby
trudno Dziewczyny - trzeba pisac na nowym - nic juz nie zrobimy

ja też jestem zdziwiona bo jeszcze jak jestem na BB 2,5 roku się z czymś takim nie spotkałam.... Dobra nie ma co płakać - stało się trudno. Aniaslu wiem, ze to nie twoja wina ale z drugiej strony jak ktoś zostaje moderatorem to chyba nie jest to osoba która ma małe pojęcie o działani technicznej strony formum.

PS> Dobrze że jednak mamy bb. Pewnie faktycznie nie można tych wątków odzyskac przez to uszkodzenie serwera. Ciekawe co jeszcze wyjdzie po tej awarii :-(

Wiesz jakie to jest czasem śmieszne...np... Olek miał 5 lat...(chyba) stoimy w sklepie w kolejce do kasy a Olek sobie czyta: wód-ka wy-bo-ro-wa..o wódka wyborowa. Pan stojący za nami spojrzał...może myślał, że dla dziecka to codzienność np. widok wódki a pani..widząc niezręczność sytuacji mówi ooo ty uczysz się czytac, do szkoły chodzisz?? A Olek :Nie, moja mam jest nauczycielką polskiego.:-)

Właśnie trzeba zacząć pstrykać brzuszki:-)

Od wczorajszej nocy strasznie kłuje mnie w prawym boku,czyżby to te więzadła. W nocy nie mogę spać i kiedy przewracam się na boki to też czuje te kłucia,mam nadzieje,że to normalne w ciąży(nie pamiętam tego z pierwszej ciąży)

Sliczna masz piłeczką - jaką zgrabniusią - ja jeszcz nie mam takiej kulki....

A tak w ogóle to polecam jogę. jestem po dwóch zajęciach i co prawda rwa kulszowa nie ustąpiła ale psychicznie i fizycznie czuję się 100 razy lepiej!!!!!!!! W ogóle ostanio miałam chandrę nawet na bb mi się nie chciało psecjalnie zaglądać a ta joga jakoś tak mnie "otworzyła". no i mam na plusie tylko 4,5 kg a to zawsze cos prawda. Z Marysią miałam juz wtedy 5,5 do przudu więc mam kg zapasu :-)

reklama
A ja tej mojej bezsenności to mam już dosyć :wściekła/y: ostatnio nie mogłam zasnąć do 3 w nocy. Próbuję wcześnie wstawać i z premedytacją ustawiam z 5 budzików, żebym na pewno wstała, a w dzień tak okropnie się czuję, że muszę sie położyć i w nocy znowu nie mogę zasnąć :baffled: A tak się jeszcze niedawno cieszyłam, że potrafię zasnąć ledwie przykładając głowę do poduszki :sorry:

Do góry