reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mgdziaro to twój Olek obchodzi urodziny jak mój mąż. Jeżeli data urodzin ma znaczenie co do osobowości , to napewno nigdy nie zaznasz smutku i rozczarowania od swojego synka. Bo mój mąż jest idealny i zawsze skory do pomocy!!!
Więc wszystkiego najlepszego sla ciebie z okazji urodzin synka, bo to przeciez teżtwoje święto!:cool2:

reklama
A propos filmów z kilkoma fajnymi tekstami i nic poza tym to podzucam tytuł
"JOB czyli ostania szara komórka". Mo mąż przyniósł wczoraj do domu, ktoś w pracy powiedział ze super.
Ten film to dopiero nie ma ładu, składu ani fabuły poza wspomnianymi kilkoma w miarę tekstami.
Nie pamiętam żebym tak wynudziła się na filmie. Dobrze że oglądaliśmy go w domu to mogłam przy okazji zająć się czymś innym:szok:

Widziałam ten film. Jeden tekst z tego filmu zawsze wykorzystuję na lekcji o komunikacji językowej. Tłumaczę chłopakom, że żeby się porozumieć z drugą osoba trzeba zrozumieć jej intencje i rozumieć sens wypowiadanych słów, bo często nie rozumiemy i z tego wynikają kłótnie i np dialog z filmu:
Matka: Jak będziesz szedł do szkoły to uważaj przy przechodzeniu przez ulicę
Syn: Uważaj? Grozisz mi?

Ja dzisiaj piję kawę i zasypiam przed kompem. Zmęczenie totalne, a obiad sam się nie ugotuje.:-(. Szkoda bo jakoś nie mam weny.

Mam to szczęście, że wczoraj ugotowałam ogórkową i zostało jeszcze..Olek zje w Zerówce, a mąż idzie dziś na spotkanie naszej-klasy, swojej-klasy ze szkoły, to zjedzą na mieście. Tak więc dziewczynki ja mam labę. Małe mieszkanko(50metrów) posprzątane wczoraj wieczorem przez męża podczas mojego pobytu w kinie. Mam tylko pranie...jak dobrze ;-)

Ja też swoje zawsze robiłam w domu a teraz wyjątkowo w MCDonaldzie bo chciała bardzo a że niegdy jej tam nie robiłam to raz kozie śmierć. Zapłacę koło 100 zlotych a umnie w domu ciasno. Poza tym to ostatni rok w przedszkolu to niech sobie zaprosi koleżanki

Ja nie wiem co bym robiła w domku bo do pracy jakoś muszę wstać, potem jak wracam jest gorzej Mąż jak dotąd robił mi obiadki a teraz pojechał i nie wiem kiedy wróci . W czoraj dostałm od mamy pierogi wiec tylko podgrzać. Sprzątanko mnie czeka jednak jak zwykle w weckend.

reklama
Ja jestem jeszcze na zwolnieniu, więc nadrobiłam , pranie , prasowanie i zrobiłam większe porządki. Ale od poniedziałku do pracy:szok:. Tak mi się nie chce!!!! Fajnie być w domku, szczególnie z dziećmi. Mąż pracuje tyle, że często widujemu się póżnym wieczorem. Więc cały dom to moje królestwo i nie mogę liczyć że mnie wyręczy. No chybaże w sobotę:tak:.

Do góry