reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aleee upalnie dzisiaj, az wierzyć mi sie nie chce :-) wszystkie okna zasłonilam i pozamykalam okna zeby ten ukrop do mieszkania mi nie wpadł
A ja dostalam @ - super !!!:-:)angry:
Muszę Nadię przycisnąć do spania a ja na balkon i opalanko :-p

reklama
Moi panowie poszli przed chwila na spacer,
a ja nareszcie mam chwile wytchnienia.:eek:
Kurcze teraz T. wraca tak późno, :-(
jest dopiero po 18.00 w domu, więc tylko je obiad i zabiera Wojtka na spacer.

Musze jeszcze odkurzyć i pomyć lustra zanim wrócą, bo jutro nocują u nas znajomi,przed wylotem do Anglii.:tak:
A ciekawe jak tam Marlenka? :confused:

L:ilianko to co @ wredna.
Darunia ja zrobilam 3 prania i wszystkie wyschly tyle ze na dworze wieszlam
Medija na helu jest mnostwo tych bunkrow i takich tam My jedziemy do Karwi ale chłopaki( moj i kolezanki ) na 100% pojada na Hel zeby tam zwiedzac Co do wypoczynku tam to wydaje mi sie zbuyt ciasno
My bylismy nad rzeczka ale woda przybrala i tam zie normalnie jest po kostki dzisiaj bylo za kolana Wojtas nie moczyl nawet nog ale Kinga owszem.
teraz wlasnie pogrzamialo i leje.Moje dziecie walkuje sie w lozeczku

Medija na helu jest mnostwo tych bunkrow i takich tam My jedziemy do Karwi ale chłopaki( moj i kolezanki ) na 100% pojada na Hel zeby tam zwiedzac

Wiecie co tak sobie myślę, że jak byśmy się wszyscy spotkali
to nasi faceci na pewno by się nie nudzili!
Chyba wszyscy są pasjonatami!:-):-):-)
Magdalenka - bunkry to dla T. - raj!!!

Witam was dziewczyny w nas w pow . Ostrołęskim stała się wileka tragedia spalił się naj wiekszy zakład pracy Zakłady mięsna JBB z Łysych 5 moich znajomych straciło prace z byli jedynymi żywicielami rodziny :-(.
Rozmawiałam ze swoją koleżanką której mąż tam pracował jest załamana i raztżęsiona :-(
900 osób straciło prace :-(

Witajta wieczorkiem!

Jola smutna wiadomośc... :-(
Marlenka dobrze, że dolecieli bezpicznie :tak:
Lilianka wspóczuje @, zaraz i ja dostanę bo zawsze jak czytam że dostałaś to i ja w krótce dostaje... :dry:

A ja właśnie piekę z mamą karpatkę na jutro ;-)

Byliśmy z Bartem u lekarza, i wszystko ok,węzły chłonne powiększone od drobnej infekcji, dostał tantum verde i żywe kultury bakterii, ogólnie lekarz zadowolony z Barta... uwielbiam tego lekarza i jego powołanie i jego mądrośc... Głuszku nie wiem czy go znasz... dr. Spodaryk pracuje w instytucie w Prokocimiu ;-)

Miłego wieczorku!!!

reklama
Dobry Wieczór
Chodzę jak poprzętrącana, najpierw upał, wielka gorączka, pozniej burza z piorunami i jeszcze @
Mnie sie udało zrobic trzy pranka i wszystki suche i cóz z tego jak teraz znów prasowanie, cholera w koło macieju:baffled:
Nadia przez tą burzę siedziała cicho jak myszka w łozeczku i bawiła sie.... tylko w Fabiana jakis czort wstąpił i mnie masakrował pytaniami a po co, a dlaczego ......:dry:
.... i znów bedzie burzaaaa

Do góry