reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam kochane:-)

nocka w miare ok,ale Marysia obudzila sie o 6.40 i czuje sie nie wyspana,a juz tak pieknie spala prawie do 9,nie jadla sniadania bo nie chciala,teraz sie bawi,a ja zmykam pod prysznic,o 12 wyjezdzamy z domu (7h w podrozy,brrr...) jeszcze pewnie zajrze:tak:

Magdalenka udanego spacerku:tak:
Joasiek ja mysle,ze to na zabki:tak:(mam taka nadzieje)

Wszystkiego najlpeszego dla Bartusia i Mikolaja z okazji pierwszych urodzinek,zyczonka pozostawiam juz dzisiaj bo jutro juz bede w Polsce,buziaczki skarbeczki

reklama
BARTEK I MIKOŁAJ NAJ NAJ NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA WAS!!!!!!!!!!!!

U nas nocka udana. o 5 picie i spał zaskoczenie do 7.30 ! Zjadł dopiero 7.45. Ale fajnie!
Lece bo mam zaraz rehebilitacje. Pa do wieczora.

Marlenko a ktorej bedziecie w Łodzi? bo chyba do Łodzi przylatuujecie co?
Moe spisz sobie moj nr tekl i jak bedizesz wylatywac to bysmy sie spotkaly ja na Lublinek jestem w stanie dojechac bezproblemowo i wteyd ty Bys wczesniej ptrzyjechala i byly by 2 piecznie przy jednym ogniu upieczone moze Lilianka tez by dolaczyla.
Wszystkiego najlepszego dla Mikolajka i Bartusia

Dziewczyny... ale chłopaki maja święto chyba dopiero jutro... 30 ;-) A dziś w kalendarzu 29, jak się nie mylę...

Ja nadal nie moge dodzwonić się do przychodni :angry: Powiedzcie mi czy przy 3-dniówce dzieciaczki mają cały czas goraczkę, czy też okres bezgoraczkowy? :confused:

Marlenko a ktorej bedziecie w Łodzi? bo chyba do Łodzi przylatuujecie co?
Moe spisz sobie moj nr tekl i jak bedizesz wylatywac to bysmy sie spotkaly ja na Lublinek jestem w stanie dojechac bezproblemowo i wteyd ty Bys wczesniej ptrzyjechala i byly by 2 piecznie przy jednym ogniu upieczone moze Lilianka tez by dolaczyla.
Magdalenko ja w Lodzi bede o 19:45 dzisiaj,wylatuje 6 lipca,telefon spisalam jak mi wszystko skladnie pojdzie przy wylocie to zadzwonie dzien wczesniej i wszystko ustalimy:tak::tak::tak:

Dziewczyny... ale chłopaki maja święto chyba dopiero jutro... 30 ;-) A dziś w kalendarzu 29, jak się nie mylę...
tak,tak kochane ja zostawilam zyczonka dzisiaj bo jutro juz mnie nie bedzie:tak::tak::tak:

EEEEEEEEJJJJJJJJJJJJ gdzie WY//???????????????????:-)

tAKIE PUSTKI OD WCZORAJ ŻE JESTEM W SZOKU...
!
Ja jestem. Wstaliśmy właśnie. Ale pierwsze co włączyłam komputer bo czekam na NK na wieści ..podobno zmarła moja wychowawczyni z Liceum ..i tak śledzę informacje - kiedy pogrzeb itp.

Antoś dał nam poleżec do 8ej. Potem wtrąbił kaszkę. Nie wiem zrobiłam na 210 wody a zostawił dosłownie na dnie talerza, teraz pewnei zje coś z nami - kanapeczkę jakąś.Dobra mykam się odziać :-D

:confused:
hehe noo prawada ale my tajk jak jedna napislama zyczneia to my za nia jak takie slepe owce co trzeba prowadzic Chłopaki pewnei sie nie obarza jak ich troszke postarztymy
Joasiek co do trzydniowki Wojtek nie mial caly czas tzn Mial 2 dni pozniejj mial tylko wieczorem to byla sobota w niedziele juz nie mial a w pon mial stan podgoraczkowy i go wysypalo.
Marlenko na 6 lipcaz nie mam nic zpalanowane wiec jak co to dzwon i sie umowimy To jest chyba pon wiec mozesz nawet rano zadzwionic ja przyjade
dziaij to juz niestety troskz epozni=o masz ten przylot. Bo bedziesz znajac zycie ok godiznki po wczesniej noo chyab zeby sie pogoda pospuula . Noo ale jeszcze odprawa wiec troszke to potrwa. Ty skad lecisz z Shano( nie wiem jak sie to psize ) czy z dublina?

Dziękujemy już za życzonka :-)
Marlena bezpiecznej podróży!!! :tak:

A ja właśnie sprzątam i sprzątam i nie mogę końca znalesc, a w ogóle znów mam mały problem- uroki mieszkania... zrobiłam 2 prania- powiesiłam wszystko na krzesłach itp. itd. wygląda moje mieszkanie jak trollownia, zostały mi jeszcze 3 prania z tych wczasów i jakby tego mało wzięłam Barta pusciłam bez pieluchy na łóżko nasze i mi osrajdolił pościel- prześcieradło, moją poduszkę i Łukasza kołdrę :angry::no::wściekła/y::-D no i przymusowo zrobiłam dodatkowe pranie i leży w pralce bo nie mam pojęcia gdzie to powiesic... :dry:

reklama
Do góry