reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ty się kochana nie śmiej :-D:-D:-D:-D ostatnio matka do mnie mówi jak ojciec do niej dzwoni i się pyta SRAKA była matka że była a ojciec z glutem czy bez to matka ze Mikołaj to nie glut wiec dalej ją pyta a prze cudowny prezes ( tz mój mąż) a matka do niego a prezesa nie było a ojciec do niej a to sracz jeden
I sama zobacz jak to jest :-D
o rany, ja to musiałam 5 razy czytac, żeby zrozumieć :zawstydzona/y:;-):szok::-D
Joasiek to dla Ciebie
Malibu%201.0.jpg

Basiu to juz tak te wirtualne % dalą czadu:confused::-D:-D:-D
może tak nie szalejmy, bo nam forum zamkną ;-):-D:-D:-D

Klejnotów mu nie widać, a nawet pośmiać się nie dajecie co by było gdyby hahahahaah :-D
Joasiek, przypomnij się tylko, to Ci zrobimy tu panieński taki że hoho :-D

reklama
Znaczy sie rezerwacja?? Czuje sie jak na wieczorze panienskim :-D Moze mi we wrzesniu tez zrobicie?? :-D :-D :-D

tylko sie przypomnij ;-) ale to chyba na zamkniętym, bo może byc ostrrrrrro :-D

Dobrze moja kochane bawcie się dobrze jak uciekam spać miłej i spokojnej nocki :tak:
Nie zapomnijmy że jutro Dzień Ojca :-D
tez to uczcimy jak trzeba ;-):-D

Martunia juz nic nie wkleje, ni ebój sie - Jutro to pokasuje ;-):tak: Ale dzis sie bawimy !!
Ja bynajmniej nie mam zamiaru na razie iśc spac !!!
ja się nie gniewam ;-) a wprost przeciwnie, rechoczę się do kompa i dobrze, że mąż kima, bo inacze stukał by się w głowę :-D

Do góry