reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja bym chciała taki dzień, u mnie ostatnio ciężko z dniami dobroci, bo mała marudna idą jej te żebiska i żyć typek nie daje :-( Jutro myślę ją zabrać do jakiejś bawialni, bo chciałabym z nią spędzić jak najwięcej czasu... choć nie wiem czy mi się to uda, bo dziwnie się czuję i nie wiem czy mnie nie zepnie.. a na dodatek denerwuję się tą moją koleżanką z czerwca 2009... i siedzę taka podminowana i czekam...
Uda Ci się uda tylko się nie denerwuj :tak:

reklama
Jestem, jestem :-D mąż okupował kompa ;-)

Jolu do magazyniera jeszcze 2 latek mi brakuje, na razie mam licencjata (cokolwiek ten tytuł znaczy :-p) no ale za 2 lata będziemy magistra opijać, juz postanowione ;-)

A ja nie jadłam nie piłam a kolki i tak były;-);-):tak::tak::tak:
nie może byc, łaziłas głodna, a Kubus i tak miał kolki :-D

Kochane mnie piwko pokonalo wiec niestety juz nie dotrzymam towrzystwa ide lulu
dobranoc :-)

ja długo też nie posiedzę, bo mała marudna, płaczliwa... dziś wyczułam ostre zębolce na górze (oczywiście w dziąśle jeszcze siedzą :dry:). Ostatnio tez czułam juz zęby i co? Nic... no ale czas najwyższy żeby wylazły ;-)

Ewunia cos mi się zdaje, że jak Ciebie wezmą do szpitala, to mały masażyk i po sprawie będzie ;-)

no to wirtualne zdróweczko ;-):-D

jak imprezka to imprezka;-):-D
taniec.gif

Hop Hop Marta gdzie jesteś??? My tu zaraz popadamy a Ciebie ani widu ani słychu:-D:-D:-D:-D

Mi poród przyspieszyło wyczyszczenie wszystkich fug na podłogach:-D:-D:-D Wyszorowałam i po kilku godzinach na porodówkę

No znalazłaś się w końcu
No może nie dosłownie ale było tak, że nawet jak jadłam chle z masłem to też się darł. I okazało się że główną przyczyną było łapczywe picie i ta jakiej tam laktoza czy coś tam.
A jak się laktacja unormowala to i kolki minęły. Chodziło mi o te zakazane rzeczy w jadłospisie matki karmiącej

Ostatnia edycja:
Jestem, jestem :-D mąż okupował kompa ;-)

Jolu do magazyniera jeszcze 2 latek mi brakuje, na razie mam licencjata (cokolwiek ten tytuł znaczy :-p) no ale za 2 lata będziemy magistra opijać, juz postanowione ;-)

dobranoc :-)

ja długo też nie posiedzę, bo mała marudna, płaczliwa... dziś wyczułam ostre zębolce na górze (oczywiście w dziąśle jeszcze siedzą :dry:). Ostatnio tez czułam juz zęby i co? Nic... no ale czas najwyższy żeby wylazły ;-)

Ewunia cos mi się zdaje, że jak Ciebie wezmą do szpitala, to mały masażyk i po sprawie będzie ;-)

no to wirtualne zdróweczko ;-):-D
No ludzie to jak ja patrzyłam że mgr :confused: :zawstydzona/y: ale to tak na zapas :-D
A licencjat znaczy znaczy mój ojciec jak ja się obroniłam powiedział do mnie tak " to dobrze że się obroniłaś to już nie bedziesz głąbem po technikum " jak to mi powiedział to myślałam że się popłacze ze śmiechu :-D
A ostatnio do mnie powiedział panna ty już jesteś chwilę przed trzydziestka bądz poważna ( do 30 brakuje mi 4 lata ) :-D

A licencjat znaczy znaczy mój ojciec jak ja się obroniłam powiedział do mnie tak " to dobrze że się obroniłaś to już nie bedziesz głąbem po technikum " jak to mi powiedział to myślałam że się popłacze ze śmiechu :-D
A ostatnio do mnie powiedział panna ty już jesteś chwilę przed trzydziestka bądz poważna ( do 30 brakuje mi 4 lata ) :-D
Jola :-D :-D :-D

Martusia, taaa masażyk...hehehe :-D wsadzą coś, wór przebiją i ognia :-D i samo ruszy. Licencjat, też pieknie brzmi, w końcu jakby nie było to wyższe wykształcenie :-D:tak::tak:
No to Pani licencjat , siup kolejeczkę zdróweczko :-D

reklama
Do góry