reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Martusia, wielkie gratulacje! Świetne wyniki. A do tego podziwiam Cię, że z małą Dobrusią u boku i wiecznie zarwanymi nocami zdołałaś tak dzielnie napisać pracę i tak dobrze ją obronić. Jeszcze raz gratuluję i pije Twoje zdrowie (drinkiem, jeśli chodzi o ścisłość :-D).

Paulinko, rośnij zdrowo i wesoło. Sto lat!

reklama
Witam was kochane
PAULINKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO :-D
PANI MGR. MOJE GRATULACJE :-D
Widzę że nie wolno was zostawiać bo zaraz alkoholizm się szerzy ;-)
U nas dzień minął spokojnie aż dziwne :tak:Mikołaj prawie cały dzien bawił się zabawkami a ja w tym czasie czytałam sobie gazetę już dawno nie miałam takiego dnia :-D

Oj Magdalenka, cienki Bolek z ciebie hihihihi :-D
Jolu, kiedyś musiał nastąpić ten dzień dobroci...

kurde nogi mnie rwią ze zaraz się wścieknę chyba...

Ewcia

Nie rodzimy tylko pijemy. Więc daj spokój z porodem i pij to pikolo
:-D
:-D:-D:-D:-D Basia ma racje Ewunia do dziela;-):tak:
Wypijmy za to , hej :-)
:-D:-D:-D

Mój poród zaczął się po wsadzeniu palca lekarza który mnie badał , jak mi wsadziła palucha to się zaraz poród zaczął.
A podobno pomaga masowanie brzucha
padlam:-D:-D:-D

dziewczyny ja tylko na momencik,zrobilam juz salateczke,R wiezie piwko niedlugo bede :tak::tak:

Wilmek mamy przewage nad dziewczynami jezeli chodzi o czas:-D:-D

Ja bym chciała taki dzień, u mnie ostatnio ciężko z dniami dobroci, bo mała marudna idą jej te żebiska i żyć typek nie daje :-( Jutro myślę ją zabrać do jakiejś bawialni, bo chciałabym z nią spędzić jak najwięcej czasu... choć nie wiem czy mi się to uda, bo dziwnie się czuję i nie wiem czy mnie nie zepnie.. a na dodatek denerwuję się tą moją koleżanką z czerwca 2009... i siedzę taka podminowana i czekam...

reklama
Do góry