reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata trzymam kciuki mocno jutro:-)i krakam ci piateczke;-)
dobrze ze ten dzien sie konczy bo juz mam go dosc..jakas zdolowana i otumaniona chodzilam...ugotowalam Brunowi drugi obiad chociaz jeden czekal w lodowce:wściekła/y:ehhh
dobrej nocy wszystkim:-)

reklama
Ewunia martwie sie jedynie swoja skleroza:-D

Wilmek, czy to skleroza... hmmm. chomikowanie zapasów na czarną godzinę chyba :-D:-D u mnie tam idzie na bieżąco...

Magdalenko, nie boję się tej indukcji... bardziej bym się bała CC... wrrrr... Tutaj wiem, ze 4-5 h i będzie po sprawie, a że nie ma wyjścia no to cóż... Julkę po indukcji rodziłam 7 h i wszyscy byli w szoku że tak szybko poszło. A szłam z zerowym rozwarciem i bez skurczy na porodówkę a był 42 tc :szok:

Ewa to ja Wojtka rodizla tez szybko Niby mialam rozwarcie na 2 cm ale zero postepu po pierwszej kroplowce zero skurczu Fakt wodey mi zaczely odchodizc i tak jak o 20 posżłam na porodowke toto o 22 dopiero mialam skurcze po 2 kroplowce i o 0.15 urodzilam Wojtka Mialam wizje cc na szczescie w miedzy czasie byl drugi porod a u mnie w koncu sie zaczelo.

Ja jak małą rodziłam, to przebili mi worek od razu o 9 rano. Badali mnie co jakiś czas, rozwarcie nie postępowało i o 13 walnęli mi oxo. A o 16.30 Julka wyskoczyła, więc u mnie po kroplówce szybciutko ruszyło z kopyta.
A teraz już mam jakieś rozwarcie, skurcze też, nawet co 3 min, ale samoprzechodzące, gania mnie do łazienki... i czop już chyba odszedł... ale cóz z tego... jak ta bździągwa tam i tak siedzi... zgłosić się mam z samego rana, przebiją mi wór jeszcze przed obchodem, więc może koło południa już będzie po fakcie... zobaczymyy do środy niedaleko...

reklama
Do góry