reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Cóż to Marlenko nie będzie dziś nocnych pogaduszek heheheheeh :-D??

nic,a nic:-D:-D:-D

witam:-)
u nas tez pochmurno spiaca pogoda a tu pobudka o 5:30:szok:a jeszcze niedawno sypialismy do 8:happy2:
za kilka godzin mam jazde ale taka niewyspana to efekty beda marne:zawstydzona/y:
milego dnia:-)

trzymam kciuki za jazdy,niewyspana mamusiu;-):tak:

Witam z rana:-)

Marysia wstala o 8,a ja spalam jeszcze do 8.45 w miedzyczasie rozmazala mi fluid na calej poscieli i na sobie samej:tak:pogoda przesliczna z ranka juz ogarnelam chalupine i szykuje sie na spacerek,ale jestem wyspana az zyc sie chce,hehehe

Milego dzionka LASECZKI

Wszystkiego najlepszego dla Paulinki z okazji pierwszych urodzinek

Dzieńdoberek :-D
Sto latek dla naszej laluni Paulinki :-) dużo zdrówka, miłości i prezentów perełko dla Ciebie :-)

Buziolki także dla Nadusi, Maciusia i Mikołaja, rok i miesiać, kurde ale to leci :-) dużo zdrówka i słonka dla Was :-D

U nas nocka w miarę przespana, mała budziła się raz koło 3 dostała picia i spała do wpół do 8. Teraz liczę, że niedługo zaśnie, bo coś taka marudnawa jest. U nas lało całą noc i przedpołudnie, teraz chyba przestało wreszcie, bo nawet nie ma jak wyjsć i zakupków zrobić :angry: jest 15 stopni, super ciepło jak na lato :szok: ale już jutro ma być ciepło i słoneczko :-D

Joasiek, a niech robi sobie co chce, może wyjść jutro albo pojutrze... co będzie to będzie... póki co u mnie cisza na morzu...

Agusia, troszkę za daleko jak dla mnie :-D hehe

Ciekawe jak tam Marta... trzymam kciuki za nią :tak:

Maajka, gratulacje dla Majeczki :-) nadszedł wysyp :-D tak jak u mnie, co i rusz to zęby nowe :-D

Paulinko wszystkiego naj najlepszego.

Mta za Ciebie trzymam kciuki.
Padam Antoś marudził strasznie. Teraz padł. Cwana bestia chciałam dac mu zupki...gardzi.Wyjęłam deser je.......qurde no i nie dałam mu tego deseru..potem spróbuję jeszcze raz zupę....już kilka razy tak było zje co innego ...nie że w ogóle nie chce jeśc tylko nie chce zupy. Wredota. Teraz padł. Ja chyba tez pośpię. Wczoraj byłam z Olkiem poza Olsztynem w aquaparku potem nad jeziorkiem na obiadku. Wróciłam póxno zmęczona jak nie wiem. DO miłego

reklama
Najlepszego solenizantom :-)

Własnie wróciłam z obrony (weszłam po 12 :dry:). Wyłożyłam się na jednym pytaniu (miałam mieć 2 z pracy a zadał mi z pracy tylko promotor :angry:), ale zaczęłam ściemniać, potem mnie naprowadzili i poszło. Ale najważniejsze, że promotor i recenzent ocenili pracę na 5, z zaliczeń ze studiów miałam śrenią 4,7, z egzaminów 4,5, no i obroniłam sie na 5 :-) (ciut mi podciągnęli tą piątkę, ale tylko ciut ;-)) no i z całych studiów też mam 5 :tak::-) ale jestem szczęśliwa :-)

dziekuję kochane za kciukasy, pomogły baaaaaaaardzo :tak::-)

mała teraz tylko spać cos nie chce, a ja padnięta jestem... dobrze, że mąż ma dziś wolne, to jakoś do siebie dojdę i potem do Was zajrzę ;-)

Do góry