reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Hej!
Melduję sie po imprezce. Fajnie było, mała grzeczna, kimneła się przed maszą, a potem dokazywała. Ja za to padnięta jestem, ale jak tylko mała usnęła to wzięłam sie za przeczytanie pracy (co by mi nic nie umknęło) i jutro idę na zywioł no chyba mnie puszczą, skoro sama prace napisałam
Melduję sie po imprezce. Fajnie było, mała grzeczna, kimneła się przed maszą, a potem dokazywała. Ja za to padnięta jestem, ale jak tylko mała usnęła to wzięłam sie za przeczytanie pracy (co by mi nic nie umknęło) i jutro idę na zywioł no chyba mnie puszczą, skoro sama prace napisałam
agusia04
Czerwcowa mama'08
Marta to jutro trzymam kciuki za obronę. Napisz tylko o której ą masz. Nie moze być inaczej jak do przodu.
Dobry wieczór...
Jestem, jestem, kulam się w 2 paczku ciągle... Julinka mi zasnęła i mam chwilkę na BB. Dzisiaj u mnie cisza, skurczyków nie ma, jedynie brzuszek się napina.
Głuszku, cisza u nas, bo wszystkie kobitki po imprezach urodzinkowych
Martusiu, trzymam za Ciebie mocno kciuki, i oby Dobrusia dała ci wytchnąć na ten Twój ważny dzień... Kielce mocno ściskają kciuki za Twój sukces
Ewunia jak z toba?
Jestem, jestem, kulam się w 2 paczku ciągle... Julinka mi zasnęła i mam chwilkę na BB. Dzisiaj u mnie cisza, skurczyków nie ma, jedynie brzuszek się napina.
Głuszku, cisza u nas, bo wszystkie kobitki po imprezach urodzinkowych
Martusiu, trzymam za Ciebie mocno kciuki, i oby Dobrusia dała ci wytchnąć na ten Twój ważny dzień... Kielce mocno ściskają kciuki za Twój sukces
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ewunia ach te uparte Marty ;-) na szczęście jeszcze kilka dni i po wszystkim (tzn. dopiero się zacznie )
Ja na chwilke jeszcze pożegnać się dziś, bo śmigam do łóżka, mam się stawic koło 10 na obronę i chcę sie chos trochę wyspać
miłego klikania i dziękuje za kciukasy, na pewno sie przydadzą
Ja na chwilke jeszcze pożegnać się dziś, bo śmigam do łóżka, mam się stawic koło 10 na obronę i chcę sie chos trochę wyspać
miłego klikania i dziękuje za kciukasy, na pewno sie przydadzą
magdalenkakol
Fan(ka)
Marta kciuki zaciskam jutro o 10
Ewunia a to bedziesz miala wywolywany czy cc?
Ewunia a to bedziesz miala wywolywany czy cc?
reklama
Podziel się: