reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
melduje ze już po urodzinkach podwójnych. Udały sie. Dzieci szalały wieczorem popadały. Michał jadł o 4.. ale tak to ładnie spał. Marysia sie tylko zesiklała w nocy, chyba z wrazenia. I sie darła w nocy ze chce bajke hihi.
Mi laptop znowu nie chce odpalic wiec pisze ze stacjonarnego a ze jest on w pokoju Michała to nie poszaleje.....:angry:

reklama
A u mnie imprezka na 15 stą . Już jestem gotowa , ubrana i uprasowana , mała śpi już 2 godzinę to korzystałam z okazji. Jak się obudzi dostanie kaszkę i bedę ją stroić bo potem układanie ciast i ciasteczek.
Co do filmu to powiem wam że fajny , polecam.

witajcie:tak:

Zaczełam z mała walke by sama spała i zasypiała:-pa co! Wczoraj wieczorem polozyłam ja do łozeczka i ryk jak wychodziłam, ale zostawiłam ja, wróciłam po 3 minutach, uspokoiła sie... wiec wychodze - ona w ryk! Ale zasneła po kolejnych 5 minutach wiec zasypianie trwało 10 minut:tak:

heh... 1-0 dla mnie:biggrin2:

Mała obudziła sie dopiero o 2... no i poszłam do niej, uspokoiła sie po jakims czasie i oczywiscie płacz gdy wychodziłam... Byłam u niej chyba 8 razy, ale sama zasneła o 3:30 wiec całkiem niezle:biggrin2: Lepszy wynik niz gdy przy niej siedzielismy...
Spodziewałam sie gorszej walki!
Najlepsze to, ze spała do 8:20 i jest tak radosna! W koncu sie wyspała i tatus tez:-pI w koncu jakas radosc w domu od rana:-D
Nie ma! To mamusia ustala zasady, a nie mała...
Nauczy sie w koncu spac sama jak jeszcze 1,5 tygodnia temu:-p

U nas impreza na 16:tak: Tylko moi rodzice wpadna 30 min wczesniej, bo maja ciacho i torcik przywiezc:tak: Sałatki własnie porobilismy z P. wiec tez juz wszystko zrobione:tak:
Mała spi od godziny wiec ja chwilke odpoczne, bo zaraz musze obrus wyprasowac:tak:

Hej dziewczyny-a ja teraz lece na obiadek do tesciowej.Milej niedzielki wszystkim!:-)

100 lat dla Lenki i Arturka!!!!!!!!:-):-):-)

jejku ale puchy.... lece na zamkniety moze tam sie cos dzieje.

Ewunia jak z toba?

Asiowo dla mnie nauka samodzielnego zasypiania to był priorytet przy Michale po przejsciach z Marysia. Wiec juz sama wiesz od czego zaczac z drugiem dzieckiem. Z nim mam spokój odkad skońćzył 2 miesiace ;-)

Hej dziewczyny!:-)
Ja juz na spokojnie-Maja zasnela,a ja popijam sobie Martini:-)
Wlasciwie powinnam wziac sie za porzadki,bo jutro w nocy moja siostra z mezem przyjedzie,ale tak mi sie nie chce.......M oglada jakis mecz i przez to minie mi Dr House,ale niech tez ma cos z zycia;-)I tak puszczaja powtorki.

reklama
ja od piątku nie zaglądałam na bb więc teraz dziękuję wszystkim dziewczynom za życzenia dla maćka a wszystkim innym małym solenizantom wszystkiego naj naj :-) dziś rodzinka się rozjechała więc znowu w domu zrobiło się cicho.. lubię jak na weekendy zjeżdzają się do nas inni bo wtedy ja trochę odpoczywam.. no bo wiadomo.. to moja mama zajmie się maćkiem, to tato, to znowu moi bracia :tak: no ale skończyła się laba.. od jutra mój michał w pracy a ja samaz maćkiem w domu.. na dodatek maciek się rozszalał z chodzeniem więc teraz trzeba go wszędzie pilnować.. obawiam się że w łóżeczku nie będzie już chciał siedzieć zwłaszcza że z niego to żywe srebro jest.. Poza tym muszę zacząc chodzić wcześniej spać bo mam nawyk późnego kładzenia się do łóżka a rano jak maciek wstaje o poranku to ja najchętniej pospałabym jeszcze ze dwie godzinki.. albo conajmniej z jedną..;-) idę szykować butlę z kaszką manną dla maćka bo zawsze wieczorem karmię go metodą "na śpiocha". pozdrawiam i papa..

p.s. ciekawe kto dziś będzie ostatni na forum.. ;-)

Do góry