reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Witam , dziś ja pierwsza
Najlepsze życzenia dla Lenki i Arturka
Mała zrobiła pobudkę o 5, 40 i obejrzałam już film , ostatnio lubię oglądać rano , bo mała bawi się obok a ja i tak nic nie mogę zrobić , trochę się poprzestawiało -oglądać horror o 6 rano " Oko "
Najlepsze życzenia dla Lenki i Arturka
Mała zrobiła pobudkę o 5, 40 i obejrzałam już film , ostatnio lubię oglądać rano , bo mała bawi się obok a ja i tak nic nie mogę zrobić , trochę się poprzestawiało -oglądać horror o 6 rano " Oko "
agusia04
Czerwcowa mama'08
No to ja druga się melduję:-) U nas nocka z jedną pobudką koło 3 i spanko do 8 prawie. Tak więc nie narzekam. Jeszcze, żebym tylko nauczyła się chodzić wcześniej spać. Więc teraz czas na relaksik kawka i BB
Najlepsze życzenia dla Lenki i Arturka!!!!!!!!!
Basiu Magdziarko Marlenko powariowałyście. Pierwsza godzina a Wy ploteczki na BB;-);-);-)
Magda mam nadzieję, że rozmowa z mężem była owocna i doszliście do porozumienia.
Najlepsze życzenia dla Lenki i Arturka!!!!!!!!!
Basiu Magdziarko Marlenko powariowałyście. Pierwsza godzina a Wy ploteczki na BB;-);-);-)
Magda mam nadzieję, że rozmowa z mężem była owocna i doszliście do porozumienia.
Witam się i ja , przeterminowana ciężarówa
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Lenki i Arturka :-) dużo zdrówka, uśmiechu i moc prezentów dla Was perełki
za noc spokojnie, choć małą się parę razy budziła... u mnie cisza, ani widu ani słychu... już po śniadanku, bawi się i zalicza seans na mini mini.
Aleście baby poszalały, 1 w nocy...
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Lenki i Arturka :-) dużo zdrówka, uśmiechu i moc prezentów dla Was perełki
za noc spokojnie, choć małą się parę razy budziła... u mnie cisza, ani widu ani słychu... już po śniadanku, bawi się i zalicza seans na mini mini.
Aleście baby poszalały, 1 w nocy...
marlena nad
:)
oglądać horror o 6 rano " Oko "
Kasia jestes niemozliwa
Dzien dobry :-)
nocka pieknie przespana teraz jem sniadanko,Marynia bawi sie na podlodze,jeszcze nie mam planow na dzisiaj,moze plaza,park,zakupy;-)sama niewieem,ogolnie leniwa niedziela;-)
MIlego dzionka:-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ale babeczki się rozszalały do 1 w nocy klikac na bb? Ja o 1 miałam juz pobudkę na cyca
najlepszego dla solenizantów :-)
Magdziarko tzrymam kciukasy :-)
Marlenko udanej leniwej i zakupowej niedzieli
Nocka tradycyjnie - wiercąca, ale rano pozwoliłam mężowi pospać ciut, a jak wstał, to wziął małą i ja coś tam podrzemałam mała teraz zalicza pierwszą drzemkę, a jak wstanie zbieramy sie do tesciów imprezkę szkować ;-)
najlepszego dla solenizantów :-)
Magdziarko tzrymam kciukasy :-)
Marlenko udanej leniwej i zakupowej niedzieli
Nocka tradycyjnie - wiercąca, ale rano pozwoliłam mężowi pospać ciut, a jak wstał, to wziął małą i ja coś tam podrzemałam mała teraz zalicza pierwszą drzemkę, a jak wstanie zbieramy sie do tesciów imprezkę szkować ;-)
Witajcie Nocne Marki. :-) Mi wczoraj udało się pójść wcześniej spać i dobrze, bo Wojciaszek dziś o 5.30 stwierdził, że koniec spania. Na szczeście pobawił się i jeszcze usnął.
A ja dziś od rana ostra gimnastyka, bo podwójne zajęcia basenowe z dziećmi - Marcin zapomniał kąpielówek i byłam na pływaniu i ze Stasie i z Wojtkiem. Teraz to bym najchętniej pospała...
Lenko i Arturku - sto lat!
A ja dziś od rana ostra gimnastyka, bo podwójne zajęcia basenowe z dziećmi - Marcin zapomniał kąpielówek i byłam na pływaniu i ze Stasie i z Wojtkiem. Teraz to bym najchętniej pospała...
Lenko i Arturku - sto lat!
marlena nad
:)
Ale babeczki się rozszalały do 1 w nocy klikac na bb? Ja o 1 miałam juz pobudkę na cyca
no to bylo zajrzec na bb,ehh Ty....
mata-kow
mama do kwadratu :)
niestety pierwsza pobudka na cyca oznacza, że koniec spokojnego spaniano to bylo zajrzec na bb,ehh Ty....
Mamoot no to dzis sie napływałaś ;-)
reklama
witam:-) u nas nocka nawet nawet Bruno jadl tylko razzawsze jak m w domu to dziecko lepiej spi w nocy nie wiem dlaczego
pogoda u nas angielska wiec pewnie nawet spacerku nie bedzie ehh...
Marlenko przyjemnego zakupowego szalenstwa:-)
Ewunia na porodowke!!
Mata udanej imprezki zycze:-)
pogoda u nas angielska wiec pewnie nawet spacerku nie bedzie ehh...
to ja nakablujepojechala do tesciowki na weekend...Joasiek a Ty gdzie się zawieruszyłaś??
Marlenko przyjemnego zakupowego szalenstwa:-)
Ewunia na porodowke!!
Mata udanej imprezki zycze:-)
Podziel się: