reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenko, ty zawodowa zakupoholiczko :-D ty jak czegoś nie kupisz to szalejesz :-D:-D:-D
U nas się wypogodziło, ale jak na lato, to zimno :-( Julinka podejmuje próby uśnięcia, dziś tata jej pilnuje to mam chwilkę spokoju a ja piję sobie Inkę :-)

reklama
Marlenko, mała spiąca więc i tak uśnie i tak, a teraz nauczyła się sama zasypiać :-) więc wiesz... Julinka potrzebuje towarzystwa :-) sama cwaniara nie zaśnie ;-)
u nas na szczęscie nauczona zasypiać po 21... wypije butelkę mleka, trochę się z nami pobawi, wsadzamy ją do łóżeczka, ta troszkę się pokoźli do poduchy i zasypia jak aniołek :-)

Basiu, lepsze będą rolety z materiału... ja mam i super sprawa... i zawsze możesz dopasować pod kolory w pokoju :tak:

Marlenko, byś tak poczęstowała tym sernikiem, a nie smaka tutaj robisz grrrr!!! sadystka :rofl2::tak::-D

A TU JAKOŚ PUSTO SIE ZROBIŁO -HMM CIEKAWA JESTEM DLACZEGO...:cool2:
:-D:-D

Marlenko, byś tak poczęstowała tym sernikiem, a nie smaka tutaj robisz grrrr!!! sadystka :rofl2::tak::-D
dokładnie, nie dość że sama je, daleko to jeszcze się chwali i smaka robi :angry::angry::angry::-p:-D

A ja padam na twarz... wrócilismy z tego wesela, małą juz spi. Ogólnie imprezka udana, mała grzeczna (jak nie moje dziecko :szok:) i zasnęła w wózku szybciutko (ale tu sie przygotowałam i zabralam ukochana koszulke i domowego smonia :-p). Poszlismy sobie wtedy zmężem nad pobliski staw, pospacerowalismy po lesie... Nie tańczyliśmy, bardziej poznawalismy rodzinke od strony mojego ojca (mąż znał kilka osób tylko, a i ja wielu bardziej z opowieści niż z realu :zawstydzona/y:). Strasznie głośno muzyka grała i to mnie chyba wypompowało :sorry2: ehh za stara juz jetem na takie imprezy ;-):-D
zaraz lecę spać, bo pewnie nocka znow wiercąca, a trzeba jutro na roczek się przygotować, no i do obrony :baffled: kurcze, stresa mam, a to do mnie niepodobne :dry:

Martusia, będzie wszystko dobrze. Dobrusia jutro będzie kochana i nie będzie dokuczać... bo wie, ze mama ma ważny dzień... A MY TRZYMAMY WSZYSTKIE KCIUKI ZA PIĄTKĘ NA DYPLOMIE!!! POWODZENIA!!!

Hehe Basiu a ja mam wybitnego niefarta do wesel... 31 maja zeszłego roku moja siostra cioteczna wychodziła za mąż, nie poszliśmy, bo ja w ciąży... w tym roku 30 maja, zenił się mój brat cioteczny i znów nie poszliśmy bo w ciąży ;-) ach, co ja z tymi ciążami mam :-) a chętnie bym się gdzieś wybawiła...

Witam dziewczyny :-D
Marlena opamiętania z zakupami :-D
Ewinia rodzic i to szybko choroba jasna ;-)
U Nas nocka i caly dzionek superowy Mikołaj jak zasnął wczoraj o 20 tak prze budził się na jedzenie 0 6 rano i po spał do 8 więc skłamała bym jak bym powiedziała że nie wyspałam się :-)
Ja dziś prawie cały dzien z m na motorku było super tylko d... mnie boli :zawstydzona/y:
SOLENIZANTOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO :-D

reklama
Do góry