reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Miło się wspomina zwłaszcza że nie rodzi się codziennie , tak więc aparacik w rączki i do dzieła !!! Namów swojego żeby swoją drogą ci zrobił parę fotek warto :-):-):-)

reklama
No i proszę Jola zapodała a ja podchwyciłam...chętnie zobaczę te Wasze ślubne fryzury i nie tylko . Na początek moja bardzo skromna.
jq55i8.jpg

jola, kasia;
bo mam cienkie wlosy - więc są bardzo podatne... wiele bym dała aby wyglądały tak jak kiedyś... zanim zaczęłam jako nastolatka stosować durne diety :angry: wypadło mi wtedy dużo włochów :angry:
panna młoda miała grube włosy i też jej kręcili - tylko, że po 3 godinach już były prawie proste a mi się dalej 3mały :-D

magdziarko;
ładna z Ciebie kobietka :-) i Oluś taki podobny do Ciebie :-) Bardzo ładnie Wyglądacie, naprawdę fajowo :-)

kasia;
Ale fajnie - jakaś odmiana na czerwcu - Dziewczynka :-) Gratuluję ogromnie :-) Cudnie, że Zdrowa:-)
a tak w ogóle to ja mam takie same zdjęcia ponieważ Maluch nie chciał być fotografowany :-D

reklama
tak powiem szczerze, że zapominam o tym zupełnie... dopiero jak widzę Was na forum, to sobie przypominam :-) Moj brzucho nie jest jeszcze duży i tak się zastanawiam jak mieści się tam taki pół kilowy Mateusz ?

Do góry