reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Roczniaczkom SERDECZNE ZYCZENIA.

Uff,Adasko miał rumien nagły wiec mnie nie było.4 dni goraczki około 40stopni,jak ustała goraczka to go wysypało na całym ciele ,drapał sie jak szalony.

U mnie w Liverpoolu od 3 dni upały straszliwe,kupilismy duzy basen i siedzimy na ogrodzie bo nie da sie wytrzymac,a niech mi ktos powie ze w Anglii pogoda łagodna i nie ma upałów to udusze :)

Zaraz jade na USG watroby ,mam nadzieje ze nic tam nie wylezie.Ale cholerka nic mi jesc nie wolno:baffled:,padne z głodu,bo badanie dopiero o 15.

I wylazła mi jeszcz kandydoza układu pokarmowego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Od tygodnia jestem na diecie-nie życze wrogowi .

Załączniki

• S5006201.jpg
    S5006201.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 37
  • S5006062.jpg
    S5006062.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 32
melduję się :-D
Marlenko, bardzo chętnie, tylko że mała jest uparta i na razie ani mysli wyłazić, daję jej tydzień :-D a to 38 tc dopiero, może się namyśli...
Lilianko, wspólczuję, 1 dzień u mnie zawsze był najgorszy...
Daruuuniu, moja Julinka też tak marudzi, a widzę że ma dziąsełka podpuchnięte na dole na trójki i góra na 4... jest straszna czasami nie do zniesienia... znów zaczęły się pobudki w nocy, dziś wstawała 3 razy... ale dospała do 7 ufff...
Limba, zdrówka życzę i dobrych wyników :tak:

a u nas na czerwcu 2009 już 12 się rozsypało :szok: a w czerwcu jedna dopiero, wszystkie w maju ;-)

Witajcie:-) U nas kolejny piękny, ciepły i słoneczny dzionek. Kubalo ucina sobie drzemkę. A ja pełen relaksik. Od rana na obotach. Dowiedziałam się wczoraj w przedszkolu, że Kacper pójdzie do średniaków. Istniało prawdopodobieństwo, że zostanie na dole, ponieważ Pani może zabrać tylko 10 dzieci z czterolatków. Kamierń spadł mi z serca. Zostałby trzeci raz w maluchach i kolejny raz miałby nowe panie. Ale najważniejsze, że mogę spać spokojnie

Limba zdróweczka dla Adaśka i dla Ciebie. Nie mogę jak Ci synuś rośnie. Śliczny chłopak:tak::tak:

ps:w przyszlym tyg pogoda dojdzie do Was,podobno ma byc slicznie w Polsce:tak:
Widziałam prognozę i faktycznie mają być upały po 30 stopni:tak::tak::tak:
Udanych zakupków

Najlepsze życzenia dla kolejnego naszego roczniaka Mateuszka.

Kasiu fajnie mieć taki wolny dziń od pracy. Wykorzystaj go na maxa:-):-):-)

Nie ma to jak mieszkać nad morzem:-p plaża, fajny klimat latem...
A ja nie wiem jeszcze co z wakacjami, po pierwsze nie wiemy gdzie sie wybrac, po drugie kolezanka po 10 czerwca bedzie miala dla mnie oferte pracy i juz sama nie wiem co robic...
Ewunia przed tymi upałami mogłabyś sie już rozpakować :):tak:hihi
Nadia wstała, zjadła obiadek i niebawem uciekamy na spacerek.

P.S. Ciekawa jestem co Majeczką ...

Limba ale Adaśko fajny ;-)

A my wybraliśmy się na spacerek i biegiem wracaliśmy, taka ulewa nas dopadła, że nie było na mnie suchej nitki- miałam na szczęscie folię do wózka ;-)

Lilianko współczuję @ :baffled:

Co do upałów to mam nadzieje że będą jak my się wybierzemy na wczasy ;-)

Najlepszego z okazji wczorajszych pierwszych urodzin dla Stasia i Wojtusia.

Dziękujemy!:tak:

ps:w przyszlym tyg pogoda dojdzie do Was,podobno ma byc slicznie w Polsce:tak:

Oj tak! Niech już będzie cieplutko.

Dobrusia lubi jeść, to szykuje kolejne ząbki ;-):-D
Limba, zdrówka życzę! Ale Adaś urósł. Taki juz z niego chłopaczek.:-)

Mateuszku, wielkie uściski od rodziny Mamootów. Uśmiechu, słonka, moc prezentów. Bądź pociecha dla Twoich Rodziców.:-):-)

A ja za chwilę pędzę z Wojciaszkiem do jego przyszłego przedszkola na zajęcia integracyjne. Ciekawe, czy mu się spodoba.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry