reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziekuje w imeniu Wojtusia za zyczenia
Tort rzeczywiscie byl smaczny .
U nas wyjasnila sie sprawa goraczki Dzisiaj Wojtka wysypalo.Mielismy trzydniowke

reklama
Witajcie!

Mąż przez tydzień był w domu więc nie zaglądałam!

Co u mnie Maciej już ma roczek...niestety zdjęć z dmuchania świeczki nie będzie bo aparat sz*** trafił zanim zgrałam zdjęcia:angry::crazy::baffled:
Byliśmy na bilansie 10040g i 78 cm, nadrobiliśmy szczepienia na pół roczku i roczek. Teraz tylko na pażdziernik na 1,5 roku i do 5 urodzin spokój:tak:

Pozdrawiam wszystkie, a z okazji Dnia Dziecka wszystkim dzieciakom tym małym i tym dużym;-) życzę pogody ducha i uśmiechu na codzień!!!:tak:
picture7695.jpg

\
\

Magdziarko jak kupowaliśmy tą parasolkę Coneco to ona miała ocieplone okrycie na nogi i folię przeciwdeszczową. Musisz na to poprostu zwrócić uwagę. Mam nadzieję, że szybko uda Ci się znaleźć odpowiedni wózek. Co pewnie nie będzie łatwe. Ja chciaąłm mniejszy skończyło się na tym, że kupiłam duży. Nie żałuję bo fajnie się prowadzi no ale zajmuje miejsce w bagażniku. I bądź tu mądry człowieku
A jakie to Coneco....Czy to może flash??dla mnie najgorsze jest to że w wielu przypadkach na necie nie ma zdjęć jak składa sie wózek. Co to ma byc.

cześć dziewczyny :-D
Wszystkiego, co najlepsze, dużo uśmiechu, prezentów i radości dla Wojtusia i Stasia z okazji 1 urodzin!!! Rośnijcie duzi i sprawiajcie jak najwięcej radości swoim rodzicom!!!

Wszystkim dzieciom, i małym, i duzym, i chłopczykom i dziewczynkom... życzę dużo zdrówka w Dniu Dziecka!!!

Agusiu, jestem jeszcze, ale liczę że w ciągu tygodnia już będę rozsypana :-D
Gratuluję zdolnego syna!!!
Magdziaro, ja kupiłam Julce coneco polo i jest fantastyczna leciutka i superzwrotna... jesli nie masz instrukcji zrobię zdjecia i ci zademonstruję jeśli zechcesz :-D i ma jedynie osłonkę na nóżki ale jest dosyc gruba więc to plus, na słoneczko ma opuszczaną ciemną folijkę, aby małej nie świeciło słoneczko w oczy...
Wszystkim chorym życzę zdrówka!!!
Mata, życzę Ci wytrwałości, na pewno dasz radę!!!
Bbakaniu, zdróweńka dla Natalki!!!

Witajcie Kobitki!

Dużo zdróweczka Majeczko i Natalko!!!

Dla jubilatów i wszystkich naszych dzieciaczków samych słodkości i uśmiechu :tak:

U nas jakoś leci... na weekend wybraliśmy się do moich rodziców i załapalismy się na dni mojego rodzinnego miasteczka a co za tym idzie na koncert Hey i Kasi Kowalskiej :tak: Trochę pokicałam i poczułam się jak za czasów studenckich ;-)Nasza Oleńka zaczęła w sobotę chodzić na poważnie i przemierza już samodzielnie sama pokój :-) Najlepsze, bo mam wrażenie że chce biegać :-D
Miłego wieczorka!

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór, laski
Mata musi się wyrobić... w moje urodziny to pół biedy :-D może nie zrobi siostrze figla :-D chociaż powątpiewam, bo Julka przenoszona o 2 tyg :no::szok:
Joasiek, gratulacje dla Oleńki!!! :-D:tak:
Aniknulko, zyjesz?????

Kurde julka mi drugi czy trzeci dzień tak marudzi że bym ją udusiła, wcześniej były kupska paskudne to pewnie zębiska się wyrzynają... normalnie mała bździągwa jest nie do zniesienia!!! w nocy się budziłą i musiała spać z nami... może jej to ustąpi a widzę że tam 4 na górze i 3 na dole się bielą... to może kwestia czasu...

Do góry