reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A my już po tasiemcu, ja chciałam się już pożeganc... Bart jeszcze nie śpi :szok: szaleje i rozrabia po pokoju... a wszystko przez tą pobudkę poranną... a raczej nie poranną :-)

Spokojnej nocki moje miłe ;-)

A przyszedł do nas w końcu zwrot za Bartutka ;-)

ło matko, ja to już nie pamiętam nawet kiedy wydalismy zwrot podatku :-D jak dla mnie powinien byc co miesiąc :-p

a z kaską u nas teraz ciężko będzie, bo dziś ostatnia rencina mi przyszła :dry: no ale i polecony z banku, że nam raty obniżyli :tak::-)
a teraz mam zamiar tak pokombinować, żeby zapisać sie do pup, pójść na studia, dostac doadtek szkoleniowy czy jakoś tak (podnoszenie kwalifikacji) i może chociaż na jakis staż, a potem o wznowienie renty :sorry: ciekawe czy mi sie uda...

A u Nas tylko dysc i dysc :confused2:
a u nas przed chwila była burza, a po burzy spadł spory grad :eek:

Mała mi juz ładnie śpi. Mam nadzieję, że juz dziś będzie spała spokojnie, a jak zacznie mi sie wiercić, to czopek albo nurofren i zobaczymy, czy wierci sie przez zęby czy ot tak dla zabawy :dry:

Witacjcie!

My na nogach od 6-stej, Bart znowu w nocy płakał, może kolejne ząbki dają o sobie znac :confused2:
Łukasz ma dzisiaj na 14-stą ale wstał przed 6-tą bo biegał :sorry::sorry: ja teraz pije kawkę no i bb ;-)

Zauważyłam, że Bartkowi cieknie woda z noska-... doczekaliśmy się pierwszego katarku... kurcze oby się z tego nic nie rozwinęło... aż się boję...
Dziewczyny co mu dac na katar? bo dałam calcium i wodę morską dałam mu do noska :eek::eek: jest radosny, pogodny, ma apetyt i nie ma gorączki- całe szczęsie oby tylko tak zostało... przecież za kilka dni wyjeżdżamy... :baffled:

Miłego dnia!

Witajcie
Moj Wojtek tak jak Bartek Daruni wstal o 6
Co do zwrotu kaski to ja dostalam chyba jeszcze w lutym na razie lezy odłozona i czeka az sie zdecydujemy jaki kupic odkurzac. ( mamy w planach solaris duo z zelmera- ma ktoras?)
U nas popadalo z rana ale na szczescie nie ma jakisc takich ekstremalnych zjawisk jak burza czy grad. Ja musze leciec dzisiaj na poczte . Kupilam Kindze skakanke elektroniczna i sie okazalo ze nie dziala Kobitka z allegro prosila o odeslanie jej ona ja zareklamuje a mi nowa przysle.

Witajcie laski :-)
Daruunia jak się wzięłaś tak szybko za katarek to może się nie rozwinie a maść majerankowa w razie czego może jeszcze być i chciałam ci napisać co u mnie stoi w zanadrzu ale zapomniałam :confused2: ma się tą sklerozę aaaa nasivin

Witam!

Moja maruda znów sie w nocy wierciła, żel na chwilke pomógł...

Darunia Bartusiowi może lecieć z noska przez zęby :tak: (tzn. może mieć katarek przez ząbkowanie, bo ciężko żeby katar przez zęby leciał :rofl2:)

ja zaraz dam małej kache i mam nadzieję, że niedługo pójdzie spać, bo ja ledwo łażę :baffled: do tego pochmórno się zrobiło, wieje, brrrrr

dziś wieczorem jest masza za Babcię, za kilka dni już minie rok..

reklama
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi ;-)

Mata :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A u nas pogoda do du...y pochmurno, zimno i pewnie będzie padac.
Ja muszę w domu posprzątac, Ł właśnie usypia Barta, więc ja zabieram się za porządki ;-);-)

Do góry