reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Basia przeslij torta:-D:-D:-Dmniam,mniam

szalona kobieto jeszcze lazienke sprzatac po polnocy:-p

Witam z rana:-)

sloneczko piekne-NARAZIE:-pmy juz po sniadanku slucham radyjka i relaxuje sie na bb zaraz zrobie sobie kawke nr 2:tak:

Darunia Ty kuchareczko nasza,omlet-marzenie:-)

Matulka zazdroszcze Ci targu,oby zabaski Dobrusi juz wyszly

Milego dzionka

Dzien Dobry
U nas nocka spokojna, jedno dziecko bawi sie w kojcu a drugie w przedszkolu.
Pogoda piękną, słoneczko świeci i jest juz bardzo ciepło.

Bbakania, dobrze zapamiętałas odnosnie Roczku Nadii ale zmienilismy plany i jutro robimy wielką imprezkę rodzinną z tortem i balonami. Nadia się nie zorientuje:-)
A w piątek wyjezdzamy.

Dzien dobry:tak:

Przepraszam, ze was zaniedbałam, ale nie mam sił... okropność jakas:-(Choc stwierdziłam, ze dobrze, ze przy tej ciazy tak paskudnie sie czuje, bo nie wiem czy po takich "przygodach" chciałabym 2 dzidzie:zawstydzona/y:Non stop mnie mdli, blada jak sie sciana jestem, kreci mi sie w głowie... heh:-(

Wczoraj prawie cały dzien latałam do kibelka, wieczór tez tam spedziłam, P. juz sam na mnie patrzec nie moze:zawstydzona/y: Rano znów to samo..., podnioslo mnie na widok sniadania, a P. tak sie stara... i tak nie wyszedł dopoki czegos nie zjadłam (zrobił mi specjalnie jajecznice z szynka i jakos ja wepchalam) i wyszedł dopiero przed 9 do pracy przeze mnie:zawstydzona/y: Widać, ze chce mi pomoc, a juz nie ma pomysłu jak to zrobic... dzis kazał mi odpoczywac tak duzo jak sie da, On przyjdzie po południu to zajmie sie obiadem i mieszkaniem:zawstydzona/y:aż mi głupio... Ale widze, ze strasznie sie o nas martwi... .

Paulinka jak na złosc ostatnio przestawia sie na 1 drzemke... i zasypia dopiero przed 11:-( Nie mogła miesiac pozniej... do tej pory tak ładnie spała, a teraz... 1 drzemka i tylko godzinka, oszaleje z nia za chwile:zawstydzona/y: ale co zrobic...
Zaraz musze isc obiad jej wstawic, a pewnie jak ja bede karmic zaś mnie podniesie:-(heh... normalnie bez sił jestem, a nikt z rodzinki nawet nie zaproponuje by mi mała chociaz na chwile zabrac, dobrze, ze chociaz mam męzusia:zawstydzona/y: No to sie wyzaliłam...

Jak tylko poczuje sie lepiej bede tu czesciej!

Miłego dnia mamusie!

Mejdia - musisz byc teraz silna. Niełatwy okres Was dopadł, ale już niebawem na pewno wszystko wróci do normy !! Pamietaj, że po każdej burzy zawsze kiedyś wychodzi słonko !! Oby u Was jak najszybciej. Trzymam za to mocno kciuki :tak:

Mejdia trzymam kciuki,żeby sytuacja u Was szybko się poprawiła. Napewno mąż niedługo znajdzie pracę. Głowa do góry

Dzięki dziewczyny,wiecie jak dodać otuchy!:-)

Coś powoli się klaruje, ale to jeszcze nic pewnego,
więc u mnie huśtawka nastrojów. mam nadzieję, że ta niepewność się już skończy.

Ja właśnie kończę gotować kapuchę z grochem - cały gar zrobiłam - będzie tanie szamanie!;-)Zaraz lecimy na spacerek, a potem mam jazdy!

Lilianka - kurczę to już roczek, jak to szybko leci! Udanej imprezki!

BBakaniu - Natalcia to prawdziwy słodziak, szczególnie przed snem:-D

Mata, Aniknulek oby szybko te zębiska wyszły,
my też zresztą czekamy na jedynki - noc była tragiczna!:baffled:

Daruuunia czasem trzeba sobie dogodzić;-)

Maaajka jak tam córunia, zdrowa już?
Teraz to TY dopiero będziesz wykończona - tyle maluchów!!!:szok:

Asiowo - oby szybko te hormonki się ustabilizowały !

Narka dziewczyny:-);-)

Ostatnia edycja:
Mejdija zobaczysz jeszcze troszkę i u Was sytuacja się poprawi :tak: mocno trzymam kciukasy za pracę :-)

Asiowo, bidulka jesteś, mimo wszystko sił Ci życzę, jeszcze trochę i odetchniesz :tak:

My po spacerku, zakupkach i targu :-) mała odleciała ledwo do domu przyszłysmy i mam nadzieję, że pośpi ponad godzinkę, bo ostatnio śpi mi 2x 40 min:baffled:

witam:-)
jakos ostatnio nie mam czasu i weny zeby cos napisac chociaz podczytuje Was chetnie:zawstydzona/y:
Bruno strasznie marudny, chyba zabki chociaz nic nie widac ale obejrzec dobrze sie nie da bo nie pozwala:-( dzis wstal o 4 i plakal godzine a potem sie rozbudzil i zasnal na drzemke dopiero przed chwila..mam nadzieje ze troche pospi to zregeneruje sily (ja bo bruno ma ich w nadmiarze chyba:-p)...
pogoda "angielska" wiec chyba spacerku tez nie bedzie..ehhh
milego dnia dziewczyny:-)

reklama
Wilmek witaj ;-)Mam nadzieje że Bruno da Ci odsapnąc ;-)
Mata oby Dobrusia dała Ci pospac :tak:
Asiowo bidulko Ty... tulaski... qrcze gdyby ta Ruda śląska byłaby blizej to bym ch chwilę przyjeżdżała Ci pomóc :sorry2:

A ja właśnie wysłałam chłopów na spacer, a sama kończę obiadek i właśnie zaparzyłam kawkę i będę delektowac się ciszą ;-)

O 13-stej ma wpasc szwagierka mam nadzieje że zdązymy skoczyc na zakupy przed Bartkową drzemką :sorry2:

Do góry