reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasia ja tak mialam do dzisiaj w wielu rzeczach nie chodzilam od lat,postanowilam sie wszystkiego pozbyc i juz mi lzej,ciuchy trafia do innych ludzi i dobrze bo na smietnik nie mialam sumienia wyrzucac:tak:pewnie sobie kupie cos nowego tylko teraz juz trzy razy sie zastanowie czy bede to nosic:-D

reklama
A tak to jest z tymi ciuchami i butami - ja ostatnio kupiłam na przykład 3 pary butów i wydałam tyle razem ile szkoda mi było dać za jedną parę ecco a teraz żałuję

ja to mogę jeść 1-2 truskawki tygodniowo, bo tylko tyle na razie znajduje u nas na krzaczkach :sorry2: ale w przyszłym roku powinno juz byc więcej (chyba dokupie jeszcze sadzonek :-p)

Mata, ale za to pewnie jakie pyszne. Nasze mazurskie truskawki sa zawsze mniejsze, ale dużo lepsze niż ze sklepu. Pachną słońcem i nagrzaną ziemią. :-)

Asiowo, trzymam kciuki, zeby jak najszybciej Ci się poprawiło.

A ja sobie nieźle głos zdarłam. W piątek byłam na imprezie bębniarskiej i rozmawiałam z moją przyjaciółką. Nawet nie długo, bo może z 15 min. A że było głośno to kompletnie stracilam głos. Dopiero dziś się zaczęło mi poprawiać. Jeszcze nigdy tak nie miałam...

Witajcie babeczki :tak:

Podczytuje Was w miarę systematycznie, ale dopiero teraz usiadłam żeby coś naskrobać :zawstydzona/y: Moja Ola już śpi sobie od 20:30, my z m wreszcie popracowaliśmy nad zaproszeniami... Trochę się martwię o to moje małe, bo kupska nadal luźne :-((chociaż wczoraj już dwie ładne były). Podam jej jutro lakcid (myślicie, że dobry pomysł?), może się poprawi, bo jak nie to idziemy w piatek do lekarza... :zawstydzona/y: W sumie biegunka to nie jest, bo tylko trzy dziennie... ale zestresowana jestem :zawstydzona/y: Humor jej na szczęście dopisuje, chociaż jest bardziej przytulaśna jak na nią :tak:

Asiowo - mam nadzieję, że Ci się polepszy :tak: przykre że nie ma Ci kto pomóc...
Kasiau, Marlena - ja też robię porządki w szafie przynajmiej raz na tydzień (czasami Ola mnie zmusza, bo sięga z łóżeczka do szafy i wszystkie rzeczy lądują na podłodze :-D) wczoraj znów zmuszona byłam, ale to i dobrze bo część rzeczy może uda mi się sprzedać :tak: zawsze jakaś kaska ;-)
Maajka - dużo sił :tak: praca nie jest lekka, ale myślę że kwestia przyzwyczajenia :-) powodzenia!
Oj dziewczyny.... SEZON TRUSKAWKOWY CZAS ZACZĄĆ ja truskawki kocham!!! mogę jeść codziennie i w każdej postaci (trzeba korzystać, bo tak krótko są..) aż wstyd że jeszcze w tym roku nie próbowałam :zawstydzona/y:
Miłych nocek :-)

Witajcie!

U nas nocka ok, Ł zbiera sie do pracy, Bart mu oczywiscie we wszystkim pomaga, a ja szybko kawka i bb ;-)

Co do sezonów jedzeniowych- to mi się marzy bób!!!!!
W tamtym roku o tej porze mniej więcej tak wyglądałam- oczywiście z bobem :-D

Załączniki

• 01.07.jpg
    01.07.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 49
Darunia zdjecie urocze Miski z woda do moczenia nog i bob. Usmialam sie niesamowicie.
Marta takie swoje truskawki to niebo w gebie.
Witajcie u nas dzisiaj pochmurno i jakos tak chyba burzowo bedzie

Darnia ale ci godadzali , jedna micha z jednej strony, druga z drugiej i po śroku bobik (ja też uwielbiam) , wolę od truskawek bo ja mam u siebie całe pola truskawek i zawsze się tak napatrzę ile to przy tym roboty, ze potem aż mi apetyt na nie odbiera

reklama
Do góry