reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam wieczorowa pora:-)
ale mamy ROCZKOW w tym tygodniu,fju,fju,fju:-D:-D:-D

Limba cudny kociak;-):tak:
Bbakania no tylko sie cieszyc,ze Natalcia tak lubi zlobek:tak:
Daruuunia ja tez czytam;-);-);-)teraz Katarzyne Grochole
Ewunia czerwiec masz naprawde baaaaardzo zajety:-D:-D:-D

u nas ida zabki na maxa,Mania marudzi,ze szok i jesc nie chce tylko mleczko,pogoda ehhhhh...leje pranie mi schnie kilka dni

Milego wieczorku

reklama
Hej dziewczyny!:-)
Ja tylko na chwilke,bo jestem wykonczona po pracy-kregoslup mi nawala od podnoszenia tylu dzieci na przewijaki,na krzeselka.....

Wszystkiego naj naj dla dzisiejszych jubilatkow!:-)

Witajcie wieczorowa pora!
Cos mi nawalilo i nie mam polskich znakow wiec sorrki za pismo.
U nas oki maly tylko szaleje nocami pewnie zebole wychodza :-p coz trzeba to przetrwac, ja po aerobicu padam dzis byl niezly wycisk :tak:
m piecze szynke ja pozmywalam i teraz maly odpoczynek ;-)
serdeczne zyczenia dla maluszkow :-D
spokojnej nocy :-)

Hej wszystkim:-) Dziękuję za miłe słowa w kierunku Ogiego;-):tak::-)

Majeczko odpoczywaj i zbiera siły na kolejne dni pracy:tak::tak:

A ja właśnie zjadłam pierwsze truskawki. Mniam! :tak:
Ale narobiłaś mi smaka. Mniam mniam:-D:-D:-D

Bbakania mała artycha Ci rośnnie. Super foteczki:-):-)

u nas ida zabki na maxa,Mania marudzi,ze szok i jesc nie chce tylko mleczko,
Marlenko u nas to samo z tym jedxeniem i marudzeniem. Może też ząbki. Kuba nie pozwala mi do buziolka zaglądnąć i nie wiem czy tam coś nie zaczyna wychodzić

Lilianko ale masz fajnie z wyjazdem. Sami bez dzieci:-) I wcale nie myśl, że jesteś wyrodną matką. Wam taki wyjazd tylko we dwoje też się przyda. Będziecie mieć czas tylko dla siebie. Choć i tak myślami będziesz przy dzieciach.

Mejdia trzymam kciuki,żeby sytuacja u Was szybko się poprawiła. Napewno mąż niedługo znajdzie pracę. Głowa do góry

za miesiąc już roczek, kiedy to zleciało :szok: najlepsze jest to, że my roczek robimy 21 czerwca w niedzielę i chyba wtedy też będę miała obronę :baffled:
Marta to nie pozostaje Ci nic innego, jak zrobić Dobrusi prezent i się obronić;-);-):-D:-D:-D

reklama
Do góry