reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie dziewczyny :-D
Daruuniu, udanych zakupków :-D
Asiowo, oby to szybko wróciło do normy :tak::tak:
Mejdio, trzymam kciuki za męża, a Tobie szerokiej drogi ;-);-)

mała królewna sobie śpi, a ja pichcę zupę ogórkową... tak mnie naszło :-D

reklama
Daruuniu, udanych zakupków :-D

Ehhh nie udały się... nie znalazłam mleka skondensowanego, nie kupiłam wiśni drylowanych w syropie, nie dostałam ozdób na tort... ehhh kupiłam wielkie g...o, ale przynajmniej nakupiłam Bartowi soków bo w tesco promocja na duże bobofruty 2 zł z kawałkiem ;-)

Teraz Bart powinien isc na drzemkę, a ja muszę pranie nastawic bo mam tego tyle że szok!!! Ostatnio z 3-4 dni temu prałam pościel i dopiero dzisiaj mi doschła.... przez tą pogodę musiałam pranie trzymac w domu... whhh i mówi Wam mam kuuuuupe prania!!!!

dzięki Bbakania, Lidla mam w miarę blisko, więc w tygodniu podskoczę ;-)

Bart wykąpany, jest w trakcie jedzenia- zjadł 50 ml i się drze że już nie chce... ehhh, no nic poczekam kilka minut i za chwilę spróbuję...

A co tu w ogóle taka cisza? Przecież środa- środek tygodnia? Gdzie Wy się podziałyście :confused:;-)

Hej 10 godzin jazd już za mną!:-)
Chyba całkiem dobrze już sobie radzę, przynajmniej tak twierdzi instruktor.
Czasem mam problem z ruszeniem na skrzyżowaniach, bo się ciut stresuję
i nie zauważam pieszych:tak:, ale to ponoć norma na tym etapie!

Moi chłopcy świetnie sobie beze mnie radzą,
jak wróciłam to już było po kąpieli i kaszce, no i dłuuugim spacerku !:happy:
Teraz Wojt śpi a T. poszedł pobiegać. Ja zaraz idę poćwiczyć :tak:

Kasiau wiesz co ostatnio pytałam Cię o ośrodek egzaminacyjny, radziłaś Odlewniczą, ale to jednak za daleko. Za to mam inny wybór Bemowo kontra Radarowa - co byś wybrała?

Słuchaj , zobacz na mapie trasy egzaminacyjne i sama zobacz , chyba Radarową , z resztą mi cokolwiek radził instruktor - chodziło o to że na bemowie się jeżdzi po dużyc ulicach a na odlewniczej są mniej skomplikowane ale jeśli jeździsz z instruktorem to może będzie z tobą jeździł i pokaże ci trasę na bemowie to sama ocenisz

Witam wieczorkiem:-)

wlasnie wcinam kolacyjke,Marysia dopiero niedawno poszla spac,mam piekny zachod slonca za oknem az chce sie zyc,dodam,ze w ciagu dnia padalo zrobilam pranie posegregowalam ciuchy swoje i w koncu cos widac w tej mojej szafie tzn jest prawie pusto i dobrze:-pteraz relax na bb zmeczona jestem

Milego wieczorku u mnie jeszcze dzien wlasciwie:-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
To chyba Marlenka się wybierasz na zakupy ciuchowe ?
U mnie zawsze jest pełno w szafie i nic nie można znaleźć bo mi szkoda wyrzucić wielu rzeczy - cały czas się tego uczę

Do góry