reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wszystkiego najslodzeszgo dla Kubunia i Martynki z okazji ukonczenia 11 i 10 mcy:-)

Witam z rana:-)

Marynia marudna kolejne zabki ida i to chyba 2 lub 3,dzisiaj pada i jest pochmurno no,ale w Polsce pewnie piekna pogoda bo tak cichutko na bb,ze ja juz post pod swoim postem pisze,zartuje oczywiscie

Bbakania dziekuje za Marysiowe zabki,udalo sie

Milego dzionka kochane:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego najslodzeszgo dla Kubunia i Martynki z okazji ukonczenia 11 i 10 mcy:-)
Polsce pewnie piekna pogoda bo tak cichutko na bb,ze ja juz post pod swoim postem pisze,zartuje oczywiscie
Witam i dołączam się do życzonek :tak:
Marlenka, z tą pogodą w Polsce różnie :-p ja mam dziś pochmurno i co jakiś czas kapie coś z nieba :sorry2:
Ola miała dziś znów fajną noc, chociaż późnym wieczorem trochę popłakała... może też kolejne ząbki, bo stoimy chwilowo na dwóch ;-) Teraz oczywiście śpi :tak: Kończę kawkę i zabieram się za poranny aerobik :-)
Bardziej obitego w słońce (niż mam ja) dnia! :tak:

witajcie:tak:

Ja rowniez dołączam sie do zyczonek dla naszych świętujących:tak:

U nas tez nocka udana... mała spała od 19:30 do 6..., ale jeszcze 45 minut pobawiła sie sama w łozeczku;-) a teraz padła na 1 drzemke... .

Marlenko... u nas tez tak srednio z tą pogodą:zawstydzona/y: Pochmurno i zimno... aż sie nie chce nigdzie wychodzic:-( ale weekend juz ponoc ma byc sliczny;-)

Miłego dnia mamusie!

Marlenko ciesze sie, że w końcu sie udało z suwaczkiem :tak:

Wszystkiego słonecznego dla naszych solenizantów !!

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki!:-)

Maja teraz spi,a ja sie relaksuje:-)Tutaj pogoda tragiczna-wieje,troche pada,chlodno,ciemno.......Pewnie wyjdziemy tylko do sklepu i z powrotem (mamy niecale 10 minut do supermarketu).

Wszystkiego naj naj dla Martynki i Kubusia:-)

Bbakania jak tam kawka?
Kawka wypita .. a głowa jak bolała, tak boli. To chyba nieszczęsne zatoki. I do tego to ciagłe patrzenie w monitor. Ale taka praca. Teraz pije Powerade - może pomoże. Nie lubie tabletek ale jak trezba będzie to w końcu bede musiała coś wziasc.

Dziewczynki życze poprawy pogody i wiecej słonka.
Pewnie Mamoocik jest zadowolona ze względu na alergie :tak:Oby.

Witajcie kochane!
W imieniu Jasia serdecznie dziękuję za życzenia :-)
a dzisiejszym szkrabikom buzialki z okazji ukończenia kolejnych miesięcy ;-)

Moniczki spóźnione ale najszczersze życzenia imieninowe ;-):-);-)

Asiowo gratulacje kochana :-):-):-)

My już zaliczyliśmy spacer z zakupami udało się przed deszczem. Teraz mały śpi na balkonie a ja klikam BB :-) wieczorami nie mam teraz czasu ponieważ po aerobicu ogarniam dom, pranie itp a Jasiek niestety bardzo często sie budzi (chyba ząbki dają o sobie znać:baffled:) z tego też powodu chodzę wiecznie niewyspana i czasem rozdrażniona :-(
Zazdroszcze wam wszystkim tych przespanych nocek. U nas są 2 pobudki na mleczki i 1000 razy smoka daje. Czasem mam wrażenie że nadal mam noworodka.
Ja mam podobnie tylko 4-6 pobudek w nocy. Przewracam się tylko z boku na bok co 30 min lub przy dobrych wioatrach co godzinę :baffled: ciekawe jak wytrzymam takie nocki jak wrócę do pracy a pobudkę będę juz miała o 5 :dry:
BBakania współczuję mandatu ale mój brat miał podobną sytuację tylko facio był jeszcze bardziej bezczelny - brat miał już skasować bilet a ten go za rękę i na przystanek i wypisuje mandat :wściekła/y: no wk...wił się na maxa a że miał świadków bo jechał ze znajomymi to sprawa szybko została umorzona :tak:
walcz kochana ja bym nie popuściła

Bbakania... to dopiero początek... 5-6 tydzien wychodzi:tak: do lekarza wybiore sie gdzies za 1,5-2 tygodnie, bo wczesniej nie ma sensu:tak:
Nie czekaj ponieważ ostatnio na TVN mówili, że jak po 10 tyg pójdzie się do gina to ponoć przepada becikowe ale nie jestem pewna, czy to ma wejść w życie, czy juz weszło bo słuchałam i karmiłam Jaśka więc nie dosłuchałam :tak:

Buziaki dla wszystkich :-)
miłego dnia :-D

reklama
Asiowo z tym becikowym to faktycznie teraz pozmieniali.
Tutaj jest artykuł na ten temat: Nowe zasady becikowego - Rzeczpospolita
Biurokracja goni biurokracje i to na każdym kroku.
A co jak ktos sie pojawi u lekarza po 10 tygodniu. Przecież różnie to wyglada, bo i róznie się w życiu sytaucje układają.

Ostatnia edycja:
Do góry