reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wszystkiego najlepszego dla naszego malego Jana Bonda :-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

Dzien dobry kochane:-)

my jestesmy na maxa wyspane,szzykujemy sie na spacer do miasta i spacer po urzedach:-p,pogoda nawet,nawet,zycze Wam milego dnia,pogode napewno macie:-p

reklama
Witajcie:tak:

Oj dziewczyny, jeszcze raz bardzo dziekuje:tak: Do mnie to jakos ciagle nie dociera:-) ehh, ale radość!!!:tak:

Ja jestem mega niewyspana, fasolka juz daje mi w kość... :zawstydzona/y:Jeszcze Paulinka miała jakies napady płaczu w nocy:zawstydzona/y: i teraz po 45 minutach tez sie juz obudziła... Nie daje mi wypoczać:-D

Miłego dnia!

Witajcie!

Asiowo jeszcze raz serdecznie gratuluje!
Jasio najlepszego!!!

A ja w końcu mam w domu internet, już myślałam, że nie naprawią!!!

Ja tylko na chwilkę bo za kilka minut przyjadą moi rodzice!!! Na dwa dni, ale zawsze to coś ;-) znalazłam kupca na moją suknie ślubną i rodzice ją zabiorą do Żagania i nie bede musiała wysyłac pocztą :-)

Odezwę się pozniej!

Bbakania... to dopiero początek... 5-6 tydzien wychodzi:tak: do lekarza wybiore sie gdzies za 1,5-2 tygodnie, bo wczesniej nie ma sensu:tak:

Darunia, dobrze, ze juz jestes:tak: Fajnie, ze Ci sie udało sprzedac suknie i super, ze z rodzicami troche czasu spedzisz:tak:

Dzień dobry mamusie!!!
ASIOWO, wielkie, serdeczne i przeogromne gratulacje!!! wspaniała wiadomość!!!! :-D:-D cieszę się że zaczęło Wam się układać!!! super!!!!!
NAJLEPSZEGO DLA JUBILATA!!!!!!
Bbakaniu, udanej imprezki firmowej :-)

pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanego dnia!!!

Asiowo-ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!

Ale nowina,normalnie lzy mi stanely w oczach ze wzruszenia jak zobaczylam ten Twoj test:-)
Super,teraz to juz tylko duuuuzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa!:-)
Ps.A mi wyszlo,ze bedziesz miala dzidzie styczniowa,liczylam od kwietnia.;-)

Maajka... dziekuje:zawstydzona/y::-)

Tak... mi tez wychodzi poczatek stycznia:tak: według kalkulatora BB 7 styczen:-) pieknie!

reklama
Do góry