reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata... trzymam kciuki za diete! Powodzenia:tak:
Bbakania... walcz o swoje! Normalnie co za kraj:nerd:

Paulinka własnie wstała wiec zaraz idziemy cos zjesc:tak:

Mój P. był dzis na rozmowie w sprawie pracy i dostał propozycje tej pracy:tak: Facet da mu wiecej niz ma teraz wiec super... ma tydzien czasu do zastanowienia. Wiec do konca tygodnia ponegocjuje u siebie w firmie, bo za 2 tygodnie umowa mu sie konczy. Jak mu nie będą chcieli wiecej dać to spada stamtad:tak: W nowej firmie bedzie miał łatwiej...

Ale sie ciesze! Najpierw autko, pozniej mieszkanko, a teraz moze sytuacja finansowa sie wyjaśni:tak: Nareszcie zaczyna sie układać i wyszło słoneczko!!!:-)Nic tylko zacząć staranka o braciszka lub siostrzyczke trzeba:-D

reklama
witajcie mamusie! u mnie młoda dama właśnie udała się na drzemkę, więc mam chwilę luzu... u nas ciepło i słonecznie, ale niby straszyli burzami po południu... pewnie obiecuja jak w rządzie ;-) w weekend majowy miało padać a było gorąco jak w piekle :-D
Bbakaniu, miałam podobną sytuację. sprawdź szczegóły, data czy dzisiejsza... i takie tam... mnie właśnie o to się upiekło bo kontroler wpisał złą datę na mandacie i został mi on umorzony... a jeśli jest wszystko dobrze, to najlepiej udaj się jak najszybciej, do instytucji która wydaje te bilety albo się tym zajmuje... u mnie to był zarząd transprtu miejskiego, a tu może miejski zarząd dróg czy cos w tym stylu!!! broń swoich racji, bo w końcu 150 zł nie leży na ulicy kochana!!!! Powodzenia!!!
Asiowo, gratulacje pomyslnych wieści!!!! super bardzo się cieszę!!!

Buziaki dla jubilata!!!!

Pozdrawiam

Witam!

Mała jeszcze spi, więc ja siup na bb.

Dzięki, że we mnie wierzycie, ja mam nadzieję, że się uda z tą dietką, chociaż mam słaba silna wolę :zawstydzona/y: na szczęściej już widzę, że coś się ruszyło, bo w pasie mniej :tak: jeszcze dołączę ćwiczonka to powinno być już dobrze ;-)

Asiowo gratuluje pozytywnych zmian u Was :-) a nie tak dawno się zamartwiałaś, a tu proszę jak fajnei sie wszytsko układa, oby tak dalej :tak:
za to ja pomału myślę o powrocie do pracy, bo od lipca zostaniemy na jednej wypłacie i wygląda na to, że będziemy musieli korzystac z oszczędności, a tu trzeba sciany ocieplić, lazienkę wyremontować i po mału szukac nowego auta :baffled:
póki co staram sie jak mogę, żeby udało mi się w czerwcu obronić wtedy złożę podanie do miejscowego urzędu, bo spełniam wymagania, ale musze się wyrobić z dypomem do końca czerca, bo wtedy kończy sie nabór :dry: a jak sie nie uda, to od paździrnika studia :sorry2:

Bbakania oj walcz z ta biurokracją, też nie mają kogo łapać, tylko tych z biletami :dry: trzymam kciukasy, żeby udało się wszystko szybko załatwić i oczywiście na Twoja korzyść :tak:

u nas zimno, wieje i deszczyk popadał... ale i tak po obiadku ruszymy na spacer ;-)

Hej dziewczyny!:-)

My dzis na spacerku prawie nie bylysmy,tzn.wyszlysmy tylko do sklepu i z powrotem,bo tak sie ciemno zrobilo i wialo-myslalam,ze zaraz lunia,ale do tej pory jeszcze nie pada.
Maja teraz usnala,ja troszke na kompku,a potem zrobie obiad.

Asiowo-niech juz to slonko Wam zaswieci!:-)
Mata-trzymam kciuki za odchudzanie.Ja tez musze sie w koncu z powrotem zmobilizowac-az czekam az mnie sie tez ktos zapyta czy znowu jestem w ciazy;-)

Milego dnia!

Mata gratuluje podjetej decyzji o odchudzaniu. Tzrymam za ciebie kciuki.
Ja wróciłam od doktora z Domisiem
Warzy 11kg, a wzrostu ma 72 cm. Troszke wolniej rośnie, więc teraz obserwujemy. pani doktor mówi , zę to moze chwilowe, bo zaczął szybko chodzić. Czy cos takeigo. Zaległe szczepienie mamy za sobą , ale kosztowało majatek 180zł:szok::szok::szok:. Normalnie byłam w szoku.

Dziewczyny...

90mzr5.jpg

:-D :-D :-D

reklama
Do góry