reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
dzieńdoberek mamusie!!!
NAJLEPSZEGO DLA JUBILATÓW!!! DUŻO ZDRÓWKA I SŁONECZKA DLA WAS!!!!!!!!! :-D
Bbakaniu, no to chociaż tyle, że Natuś na razie radzi sobie z choróbskiem!!! Życzymy jej zdróweńka! zdrowiej słonko!!!
My po południu pryskamy do parku, będą kucyki i gołebie!!! co się równoważy z wielkim piskiem i smiechem Julinki :-D na razie odpadła więc mam chwilę spokoju... niedługo się wezmę za jakiś obiadek...

Witajcie niedzielnie!:-)

Wszystkiego naj naj dla Zuzy i Michalka!:-)

U nas kiepska pogoda,ale wyszlysmy sobie chociaz na troche na Mai nowym rowerku przed klatke i pojezdzilysmy po naszej ulicy.Ale byla zaciekawiona nowa perspektywa (nie z wozka):-)

Zuzia, Michałek najlepszego!!!!

Witajcie!
U nas dzień piękny- przynajmniej dla mnie, bo miałam wolny od domu, Barta :zawstydzona/y: i w ogóle wyciszyłam się w fitnessklubie- rewelacyjnie sie czuje... taka zmęczona... teraz jestem w domu, Ł z Bartem u teściów, także raduje się ciszą i spokojem- wrócą po 19-stej także jeszcze trochę wolnego czasu mam ;-)

witajcie:tak:

My własnie wrócilismy ze chrzcin mojej bratanicy:tak: byłam chrzestna:-) I jestem padnieta... malej wyłażą górne 2 i mega marudna:zawstydzona/y: dzis w nocy od 4 do 6 był płacz:zawstydzona/y: masakra jakas..., mam nadzieje, ze dzis bedzie tylko lepiej:tak: Padła odrazu jak ja do pizamki przebrałam i mleko na spiocha wyduldała:-p Jutro nadrobie wszystko i napisze cos wiecej!

Dobrej nocki!

dobry wieczór :-) u nas mimo pogody z parku wyszły nici, bo mała marudzi bo wychodzą dolne dwójeczki... i musiała się biedna zadowolić jedynie placykiem zabaw koło bloku, prawie cały dzień mi nie spała... wykąpałam ją to odpadła w mig i spi póki co jak zabita. ja mam dzisiaj nerwowy dzień bo teściowa daje mi popalić równo i robi awantury o byle co, byle tylko rozbić moje małżeństwo z A i odebrać nam Julinkę. Szlag mnie trafia z tym babskiem chętnie bym jej w ryj napluła... ale nie będę się denerwować bzdurami...
Asiowo, gratulacje udanej imprezki :-) a co do Paulinki, pocieszam, to kiedyś przejdzie :tak: :-D

Jeszcze trochę posiedzę, ale niedługo się położę bo mnie nerwy roznoszą... zła jestem jak cholera... mała kopie mnie jak szalona, cały czas kopy pod żebrami... na szczęscie jedno dobre z tego dnia to to, że nie zmagałam się z eskurczami :-) chociaż tyle dobrego...

pozdrawiam

Witajcie kochane!
Bardzo Was przepraszam, że tak rzadko się udzielam ale przez ostatni tydzień nie mogłam zebrać myśli poza tym w weekendy nadrabiam sprzątanie, gotowanie, prasowanie, 4 razy w tyg. aerobic a wieczorami Jasio daje ząbkowe koncerty (choć na razie nic nie widać nawet kreseczki :no:) brakuje mi już sił i cierpliwości :zawstydzona/y: a kiedy jestem już wolna marzę tylko o łóżeczku :-)
Dziś byliśmy u mojej babci, m złowił szczupaka i ogólnie szalał z wędką a ja z Jasiem chodziliśmy po lesie i cieszyliśmy się naturą :-) Jasio wszystkiego chciał dotknąć a nawet próbować :rofl2:
Później był grill i odpoczynek :-) a na kolację zrobiłam danie po góralsku :-p tata jak nigdy zjadł wszystko ze smakiem (ogólnie to uważa na cholesterol:laugh2:)
Póżniej ostrzygłam tatę i m, wzięłam prysznic i mam teraz chwilkę dla siebie :tak:
Asiowo doskonale rozumiem Twoje rozterki odnośnie pracy - sama zmagam się z tym od jakiegoś m-ca :-( wiem, że będzie mi ciężko ale staram się to sobie wszystko poukładać (jak pisze Kasiau początek będzie trudny) jednak trzeba się wziąść w garść - jak będę miała upragnioną trójeczkę to pewnie posiedzę w domku trochę dłużej :-p mam nadzieję :-p
Mamoot gratuluję dostania się Wojciaszka do przedszkola :-)
Mata truskaweczki z własnego ogródeczka :-D już mi ślinka cieknie :-p
Darunia cieszę się, że zakupy udane ;-)
Bbakania, Lilianko życzę zdróweczka dla Natalki i Fabianka

Serdeczne życzenia dla maluszków :-):-):-)
Michałku, Zuziu rośnijecie duuuuuuże i zdrowe :-):-D:-D:-D:-)
Spokojnej nocy ;-)

Witajcie!

My już na nogach, Bart stał przed chwilą, Ł go karmi, na 10-tą wychodzi na siłownię, a pozniej prosto do pracy- a ja znowu cały dzień sama-prawie sama, bo o 11-stej przyjeżdża koleżanka na kawkę ;-) ostatnio się widziałyśmy przed moim wyjazdem do rodziców- kuuupe czasu, bedzie o czym rozmawiac ;-)

Miłego dnia!:-)

reklama
Witam
Ja mam oczy na zapałki. Mały wstał o 5 rano i teraz juz śpi:-p. Ja też nie mam na dziś planów. Tylko pralka znów chodzi:szok:. Ja juz tylko piorę, piorę i piorę.

Do góry