reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej kochane!
Daję znać że żyjemy i u nas ok! Maciej ma lekki katar ale u niego to norma. Po za tym chodzi po pokoju jak rakieta czymając się jeżdzika, mebli i krzeseł ale puścić się samodzielnie jeszcze boi.

Pozdrawiam!

reklama
Witajcie U nas noc jako tako. noo ale da sie przezyc Teraz maly partyzant rozebrany wojuje w łozeczku Pizamka jak jest luzniejsza to sam sie rozbierze. Ja musze lepetynke umyc i lecieic na male zakupy przy okazji spaceru.

Magdalenkakol a Kinga chodzi do szkoły na pierwszą zmianę?
Ja wolałam jak Olek szedł na 8 a tak teraz chodzi na 11 to sie zebrać z rana do niczego nie możemy................Aczkolwiek Antoś robi nam pobudki przed 7 czasem o 6 to jeszcze barłozymy w łóżku ile się da. Ja już wstawiłam pranko. Lecę kuchnię ogarnąć....i pokombinować co na obiad?

Dzien Doberek
My dzisiaj po 6 mielismy pobudkę:-) - ale jestem wyspana bo po 22 poszlam lulu ...
Nadia także ma katar, ktory ciągnie sie 2 tydzien... nie wiem dlaczego... rano nawet pokasluje...
Fabian juz w przedszkolu, m pojechal do pracy, a Nadio oglada Mini Mini ( spokój na 10 min) :tak:
Dzisiaj w centrum bardzo slonecznie i pewnie dzisiaj czesc dnia spedzimy na spacerku, pozniej ma wpasc kupmela z 3 miesięcznym synkiem na ploteczki...

Miłego Dzionka

Witajcie,
Oj dawno mnie na głownym nie było...
Teraz chwilowo mam spokój. Bart ogląda Clifforda, Tynia wyciąga zabawki z pudła...
Magdziarko, przecudne te Twoje kolczyki. Coraz ładniejsze. Podziwiam
No i już po spokoju.
Miłego dnia...

Witajcie babeczki:-)
Zdróweczka dla dzieciaczków. U mnie też mniej czasu na BB z racji ładnej pogody popołudniami jak m wraca z pracy jeździmy sobie poplażować. W niedzielę było super ciepło. Kubalo latał po plaży w samym bodziaku. Mogłam mu zdjąć ale nie wzięłam kremiku. Wczoraj też byliśmy:tak::tak::tak: Ale dzisiaj już zostaniemy kolo domku bo coś pochmurno za oknem.

Witajcie!
U nas też pobudka o 7.00 powinnam byc mega wyspana bo poszłam spać z Jaśkiem o 20.00 (nawet nie zaliczyłam tasiemca:-p) ale nie jestem i taka jakaś dziwnie senna. Podejżewam, że powodem tego niby wyspania jest spanie bokiem - Jasiek nie chciał do łóżeczka tylko ze mną - a na dodatek miałam 6 pobudek w nocy i tylko przekładałam się z boku na bok :baffled::rofl2::baffled: ach :zawstydzona/y:
ciekawe czy jakbym przerzuciła go na butlę to byłoby tak samo?

Dziś jedziemy do babci trochę później niż zazwyczaj ponieważ tata ma dużo dostaw i musi być na miejscu :tak: skoczymy na spacerek po drzemce Jaśka ok 10-11 ;-)
Darunia fajnie, że udało się sprzedać i zawsze to jakaś kaska :-D

Madziu kolczyki boskie :-D
Wszystkiego naj dla solenizantów ;-):-);-)
Zdrówka chorowitkom :-D:happy::-D

buziaki i miłego dnia :blink::-)

NO cześć Babeczki!
ZDAŁAM!!!:-):-):-):-)
Tak się stresowałam, że nie zaliczę tego egzaminu, bo szczerze to czułam, że jeszcze potrzebuję trochę czasu na naukę, ale jakoś poszło.
Teraz czekają mnie jazdy.... to się dopiero zacznie!!!:szok:

Weekendzik też mieliśmy udany - zaliczyliśmy oboje z T dentystę,
byliśmy na naszej działeczce - juz nie mogę się doczekać jak tam sie przeniesiemy, też zamierzam tam mieć kiedyś truskaweczki tak jak Mata i azile29... A wieczorkiem pobawiliśmy się z Wojtkiem na takim kameralnym przyjątku weselnym.
Wojtuś szalał jakby był głównym aktorem całej imprezy:happy::happy::happy:, dobrze, że byli dziadkowie to nas nie wykończył;-)

Liliana80 - buziaki dla dzielnego Fabianka - dla mnie wizyta u dentysty w tym wieku to był koszmar, a tu jeszcze wyrywanko...
Magdziarka - kolczyki rewelacyjne, szczególnie te z orkiestrą... a może robisz też naszyjniki?
Bbakania- udanych zakupów, fajnie, że masz mamę przy sobie! Ucałuj Natalcię niech szybko wyzdrowieje!
Asiowo oby Paulince zęboliki juz wyszły!
Aniknulek zazdroszczę Ci tych leśnych spacerków:tak:
Zuskus mój Wojtek jakos nie może się przekonać do pchacza, jak to było u Maćka?
Ewunia22 obyś się dogadała z teściową, bo w końcu to też rodzina i całe życie przed wami...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry