reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Cześć dziewczyny!
Jasiek wstał o 7.00 a ja mega niewyspana :wściekła/y: cóz troche i z mojej winy ponieważ oglądałam film do 1.00 ale wciągnał mnie na maxa - nie wiem czy tez któraś z Was oglądała na Polsacie o matce, która truła własne dzieci :wściekła/y: od razu powinni takie agentki zamykać w wariatkowie :wściekła/y: że też wcześniej sie nie połapali :wściekła/y:
Dziś piękna pogoda więc ok 11 jedziemy do mojej babci nad wodę. Dziadek (mój tata) będzie malował piaskownice a są dwie - jedna tu dla nas do miasta a druga zostaje u babci :-D:-D:-D jeszcze huśtawki i jak się zjedzie dzieciarnia (siostrzeniec, siostrzenica - cioteczne - plus mój Jasio) oj będzie babcia miała wesoło :rofl2:
Darunia udanego plotkowania przy kawce ;-)
Azile odsypiaj a nie BB :rofl2: korzystaj póki mały śpi :tak:
Magdalenkakol życze bezbolesnej wizyty :tak:

miłego dnia :-);-):-D

A ja na razie tylko piore ;-)

Witajcie kobietki:-)

Zagladam do Was codziennie,ale malo pisze-jakos nie mam weny ostatnio.....
Milego dnia!

Dzień dobry!

U mnie też już kończy się prać pierwsza partia, zmywanko też już zaliczone. Oleńka właśnie wstała po pierwszej drzemce...
Zagladam do Was codziennie,ale malo pisze-jakos nie mam weny ostatnio.....
Mam dokładnie to samo... no i zmartwienie związane z moją ciężarną przyjaciółką :-(

Udanych wyjść i słonecznego, bezwietrznego(u nas wiatrzycho straszne) dnia!

Witajcie z poniedziałeczku :-)
Mąż już pojechał ale cieszę się że ten tydzień w pracy ma tylko 4 dni , mała taka kochana że szkoda w pracy siedzieć ale jak sie nie ma co się lubi...ach, dla porównania inni mają inne problemy i kazdy jakieś tam ma a moje są ogólnie błache
Najlepszego dla solenizantów , kurcze kończa te szkraby hurtowo te miesiące i juz nie nadążam składać życzenia :-)

Witajcie popołudniem...

Właśnie wróciliśmy z drugiego spacerku, Bart się bawi, a ja szybko na bb, Ł w robocie, zaraz idę oglądac kolejnego tasiemca- o Boszeeee- wciągnęłam się znowu :no::-p

Miłego wieczorku!!!

AAAA! Sprzedałam mój wózek za 100zł tzn Bartkowy rzecz jasna;-)- zawsze to coś, a tak to by stał i się kurzył :tak::-)

Daruunia fajnie że odzyskałaś kaskę za wózek , kasa się przyda a wózek nie będzie zagracał.
Ola ma 5 ząbek :-) w miarę ok , poszła już spać , moje maleństwo jest urocze :-)

powitanko, moja bździągwa też odpadła, a co mnie dziwi, to to że bez mleka... w nocy tylko raz się obudziła... mała kopie mnie jak szalona... a to już kurde za póltora miesiąca:szok::szok::szok::szok::szok: trochę pobyliśmy z Julinką na dworku. Skorzystała ze świeżego powietrza i ze słonka, które opaliło jej poliki :-) i zauważyłam że lada dzień wyskoczą jej dolne dwójeczki :-) idą obie naraz:-) nie wiem co mi się dzieje, ale mi się nic nie chce, nawet leżeć, co dziwne... cos mnie dziwnie nosi :-) to chyba ta pogoda sprawia że błyskawicznie ładują mi się akumulatorki :-D

Dużo całusków i słonka dla kochanej jubilatki :-) rośnij zdrowa słoneczko!!!

Bbakaniu, dużo zdrówka dla Natusi!!!

reklama
A ja się pochwalę

A poza tym że się duzo dzieje w temacie kolczykowym :-):-):-)to wszystko u nas dobrze. Antoś się niby katarzy ale to już drugi tydzień. Najważniejsze, że nic się gorszego nie dzieje. Olek lata do szkoły..pogoda cudna więc spacery na całego - dzisiaj nawet była piaskownica, potem Olek rower itp........itd..stąd na kompa czasu nie ma!Pozdrawiam

Do góry