reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!

U nas nocka ok- ale miałam tak głupi sen że poszłam w nocy do Bartka :sorry:
Ł jak zwykle zbiera się do roboty- dzisiaj bedzie dłuuuugo bo prezydent Indii przylatuje czy cóś :sorry::sorry: Bart daje tak popalic że już jestem zmęczona :baffled: no krzyczy tak głośno, że na ulicy go słychac... ja nie wiem co się z nim porobiło, chciałam jechac z nim tramwajem do galerii, ale nie wiem czy dam radę z tym małym wrzaskunem :dry::oo2:

Ładny dzień się zapowiada!

Magdalenkakol, Azile powodzenia dla waszych facetów- tych większych i tych mniejszych ;-)

reklama
Dzień dobry i słoneczny :-D

Dużo udzielam sie w skzole w trójce klasowej.
Ja się też udzielam w trójce klasowej
Azile wiesz ze mi brajkuje tego udzielania sie w trojce klasowej
Dobrze że są takie mamy jak Wy które mają zapał i chęci coś zrobić. Ja pamiętam swoje pierwsze zebranie i wybór trójki klasowej... :zawstydzona/y: Nie było ani jednego chętnego :sorry: I tak czekałam 5min... poczekałabym dłużej gdyby nie to że powiedziałam że do domu nie pójdziemy póki ktoś się nie zgłosi :-D Znaleźli się chętni, ale niestety później inicjatywy żadnej :baffled:

Życzę dziś sukcesów w zawodach :tak: Fajnie dzieciaki spędzą czas ;-)

U nas nocka przyjemna i długa bo mała jak tata nie wstaje do pracy daje pospać do 8 :-) Teraz chyba odpadła na drzemkę i śpią razem :tak: Ja właśnie z kawunią poczytałam co tam u Was :tak: Planów na weekend sporo, zobaczymy co wyjdzie. ;-) Najpierw wspólny spacerek, potem może zoo albo wypad w zacisze zieleni ;-)
Udanych wyjść :tak:

Dzien Dobry

Ostatnio troszku Was zaniedbuje ale mialam problemy z Fabiankiem. Bidulek od czwartku mial wyrwane dwa ząbki (4) mial wczesniej leczone ale za płytko prawdopodobnie, i stan ropny miał i trzebabyło wyrać.
Nadia w dalszym ciągu katarek ma i kaszel - w pn muszę iśc na kontrolę...

Dzisiaj słonecznie- az zyc sie chce...

Miłego Dnia Wam życzę

Bbakania, moja jak się rozchorowała, to moja lekarka mówiła, że można dać jej tantum verde, tylko to słabsze... na katar to nasivin 0,01% ten dla niemowląt... i smarować pod nosem maścią majerankową i rinopanteiną... u mnie to dosyć szybko ustąpiło... może spróbuj... nie masz nic do stracenia...

reklama
Do góry