reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruunia spokojnie. ... zgłodnieje to zje. Ja bym już osiwiała jakbym myślałą o Antosiowym niejedzeniu.
Ja podobnie jak Bbakania dziś najeżdżam na market ale na Macro bo tam są najtańsze słoiczki deserki po 2, 09 i kupuję ja na miesiąc podobnie jak soczki.
Idę jeść teraz obiad. Dziś mój mąż serwuje solę i zmykam na flamenco potem zakupy i tak lecą dzień za dniem. Do miłego

reklama
powitanko! małej wyrżnęły się 4 kolejne ząbki! 1 i 2 na górze :-) u nas cieplutko mój A niedawno wrócił z pracy więc bierzemy mała zaraz na plac zabaw :-)
Magdziaro, faktycznie słoiczki czy soczki najlepiej kupić w Makro... w tesco np rybka po grecku jest po 5 zł, a w makro po 2.70 różnica więc jest spora :-)
Daruuunia, super okazja :-) gratulacje :-)

No i się dziś nie nasprzatałam... zdąrzyłam tylko poodkurzac, pranko, zmywanko i zabrałam się za mycie szafek w kuchni (wewnątrz) i nagle ..... dzwonek do drzwi. Przyszły moje 2 kumpele z pracy. Zawsze mówiłam, że jak tylko mają ochote, to zapraszam - więc się pojawiły :laugh2:. Wypiłyśmy kawke i naleweczke, którą przyniosły, poplotkowałyśmy a potem razem poszłyśmy około 16.oo po Natalke do żłobka. Teraz młoda wywija w najlepsze na dywanie a ja się zastanawiam za co się zabrac ?
Daria skoro Bartuś się zrobił taki markotny i nie bardzo chce jeśc to może kolejne zębolki Mu idą, albo po prostu ma gorszy dzień - jak każdy. I oby Twój m szybciutko wrócił dziś z pracy !!!
Magdziarko a jakie słoiczki dokładnie kupujesz tak tanio w Makro? Mam tam karte, wiec może w weekend podskocze tam z P. Bardzo dawno tam nie zaglądałam.

Bbakaniu, wszystko jest tańsze!!! przebitka jest duża w porównaniu z innymi marketami!!!

Witam wieczorkiem!

Nadinko gratuluję zdolna dziewczynko :-D

ja padam... nie dość, że spacerek długi, to potem na szybko obiad, dobrze, że wcześniej sobie naszkowałam wszytsko bo bym nie zdążyła na czas... a jak mąż wrócił, to poszłam przekopać jeszcze ogródek, żeby było gdzie truskawki posadzić i co mi tam jeszcze się nawinie pod rękę ;-)
mała niedawno padła(mi tam pasuje, żeby szła spać przed 21, bo jak chodziła po 19 to potrafiła się obudzić o 5 gotowa do zabawy :eek: a tak śpimy do 7-8 :-p)
popijam kawkę i zaraz zabieram się za pisanie pracy... do końca maja musze oddać już oprawioną, gotową pracę i nie wiem czy zdążę :baffled:

miłego wieczorku

reklama
Mamootku[/B]-z tym uciekaniem z nocnika to jest tak,ze ja tez daje zabawki,ale mimo wszystko ucieka (takze mimo zabraniania).O tyle dobrze,ze w ciuchach wytrzyma czasem minute;-)

Zawsze coś. Niech się przyzwyczaja.;-)

Nadinko
, jeszcze raz gratulacje Tuptusiu.:tak:

A mój Wojciaszek został przyjęty do przedszkola. Do tego, co chcieliśmy :-) Ale się cieszę.
Póki co dalej mnie męczy to uczulenie na pyłki. Niby brzoza już wypyliła, ale masa tego cholerstwa lata jeszcze w powietrzu. Teraz to marze o deszczu, a tu codziennie takie słońce...

Do góry