reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam!

Mamoot to Wojtek miał szczęście z tym przedszkolem, a Ty tak sie bałaś ;-)

Asiowo mój mnie też tak łapał to wiem co przeżywasz :-D a wczoraj jak podchodziłam do małej, to włączyła mi sie zabawka i zagrała krótką melodyję, a mąż jak sie nie poderwie do budzika :-D i po wszystkim udaje, że wstał tak sobie ;-):-D

Mała pospała w łóżeczku do 1 (wstawałam co 10-15 min do niej :baffled:) ale rano pokimała do 8.30 :tak::-)

u nas też jak u Joasiek od wczoraj leje i nie zapowiada się, żeby pogoda się poprawiła i nie wiem co z małą cały dzień w domu będe robić, bo ona pobawi się sama z 20 min a potem do mamy na kolana i ręce :baffled:

no i po wczorajszym pracowitym wieczorze przybyło mi pracy :tak: dziś przez cały dzień mam nadzieję, że z małą uda mi się zrobić literaturę i źródła, to mniej zosanie ;-)

miłęgo dzionka

Witajcie:-) ja już po spacerku przymusowym trochę. Byłam z Kacprem u logopedy sprawdzić wymowę. I Pani stwierdziła, że te literki z którymi Kacper ma problem jest jeszcze czas na prawidłowe wymawianie, ale dała nam ćwiczonka w razie gdybym chciała z nim trochę w domku popracować. I umówieni jhesteśmy na połowę maja. Późnjiej odstawiłąm go do przedszkola. Kuba poszedł spać to wskoczyłam do Was. Ostatnio ładna pogoda to korzystamy i jakoś czasu zaczęło mi brakować;-) na BB
Dzisiaj też słoneczko więc pewnie popołudnie spdzimy na podwóreczku

Wszystkiego najlepszego dla Oleńki Oraz spóźnione życzenia dla Nadusi Maciusia i Paulinki

Mata gratuluję napisania pracy. Widzę, że już kończysz.

Bbakania najważniejsze, że Natalka zaklimatyzowała się w żłobku. Miałaś o tyle dobrze, że oddałaś ją jak jeszcze nie musiałaś iść do pracy. I teraz jak wrócisz do pracy to będziesz miała spokojną głowę

Darunia to już niedługo będziesz się pakowała na wczasy. Ale Ci zazdroszczę. I pamiętaj zapraszam na kawkę:tak::tak::tak::-):-):-)

Mamoot cieszę się, że Wojciaszek dostał się do przedszkola. I tak jak Magda napisała te pierwsze piosenki, wierszyki, występy przedszkolaków są bardzo wzruszające. Do tej pory jak przypomnę sobie Kacpra na występie na Dzień Mamy to mam gęsią skórkę. Rewelacyjne przeżycie:-):-)

Nadia gratuluję pierwszych kroczków.

Hej dziewczyny!:-)

U nas piekne slonko,wiec spacerek bedzie dlugi:-)
Maja jeszcze spi,juz prawie 1.5 godzinki,i to zasnela od razu po porannym mleku,szok!
W ogole ostatnio ladnie zasypia w dzien,bo do tej pory to bylo troche placzu,a teraz nic.:-)

Wszystkiego naj naj dla Oli!:-)

Ewunia-ja chcialabym 2 lata roznicy wiekowej,a M chcialby 3,ciekawe jak to rozwiazemy;-)Ale wiadomo,jakby sie zdazylo wczesniej to nie zalamalibysmy sie:-)

Mata-trzymam kciuki za pomyslne i szybkie zakonczenie pracy:-)
Mejdia-trzymam kciuki za egzamin na prawko:-)
Asiowo-a kiedy skladalas PIT?Bo ja jeszcze nic nie dostalam-tylko,ze ja pozno zlozylam,wiec pewnie jeszcze poczekam....

Milego dnia kobietki!:-)

Maajka, no to jestem ciekawa, która pierwsza zaciązy:-D U nas jak nie bedzie jakieś wpadki:-p to jak tylko sytuacja materialna nam sie poprawi to zaczynamy staranka, mam nadzieje, ze bedzie to jeszcze w tym roku;-)

A pit składałam na poczatku marca, z tymże korekte 16 marca musiałam złozyc:tak: szybko nawet przyszła kasa:tak:

Bbakania ale słodziachna dzidziula i jaka rozkosznaaaaa!!!! :-)
Agusia -dziękuje za zaproszenie- napewno wpadniemy!!!! :tak:

Ja też czekam na kaskę z pita, ale narazie cisza, a już jakiś czas temu złożyliśmy ;-) teraz dostaniemy zastrzyk gotówki (mundurówka Ł- ciekawe czy ja też dostanę), którą odłożymy na wczasy- podobnie pewnie jak rozliczenie ;-) teraz skromnie żyjemy, to chociaż na wczasach troszkę poszalejemy! A co!!! ;-) Coś nam od życia się należy :sorry:

Bartut teraz paczuje po prawie całym mieszkaniu- musiałam zamknąc drzwi od pokoju dużego bo w końcu montują mi siatkę!!!! Pozniej jadę ze szwagierką do galerii, jak wrócę to wyczyszczę porządnie balkon i na aerobik- i tak cały dzień zleci ;-)

Bbakania wyrazy współczucia... taki młody chłopak :-(

A ja siedzę zamknięta z Bartem w jego pokoju bo moj szkrab przestraszył sie wiertarki i płacze jak ją słyszy dlatego się zamkneliśmy i siedzimy :sorry:

reklama
P. dzis nie pojechał do Krakowa:-p i przyjechał do nas:-) Pojechalismy na zakupy i pochwale się, ze Paulinka stała sie nabywcom 1 butków, a raczej sandałkow:-p Takie czerwono-szare w bartka znalazłam, bo nic innego fajnego nigdzie nie było... a nie chciałam rózowych:-p:tak:Najwazniejsze, ze juz z głowy to mamy!

W weekend kolega brata jedzie nam po autko do Niemiec:-p Jak bedzie fajne to przywiezie:tak: Zobaczymy jak z kredytem... bo jeszcze ponoc mamy dużą szanse na te mieszkanie o którym wspominałam, a tu kolejne 30 tys bedzie potrzebne na remont:zawstydzona/y: Juz mamy plan taki, ze jak rata wyjdzie duza, to wracam na weekendy do pracy:tak: zobaczymy jak sie ułozy. Do wtorku bedziemy wiedziec na czym stoimi i bedziemy decydowac co dalej:tak:

Bbakania... współczuje:zawstydzona/y: zycie jest kruche...

Darunia, Paulinka tez nie znosi wiertarki, w ogole suszarki i miksera, itd... tez nie, odrazu krzyczy!:zawstydzona/y::-p

Buziaki!

Do góry