reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko a jakie słoiczki dokładnie kupujesz tak tanio w Makro? Mam tam karte, wiec może w weekend podskocze tam z P. Bardzo dawno tam nie zaglądałam.

Napisałam PW

Z

A mój Wojciaszek został przyjęty do przedszkola. Do tego, co chcieliśmy :-) Ale się cieszę.

No to bedzie mały przedszkolak. Będzie w domu piosenki spiewał...bedziesz chodziła na występy na dzień mamy i inne...ale to wzruszające chwile:)

reklama
Właśnie zakończyłam na dziś naukę "prawka":tak:
Ufff mózg mi paruje!:oo:
Nie odwiedzam Was teraz często, bo czas wykorzystuje na kucie -;-)
Do poniedziałku mało czasu zostało, a ja w sobotkę mam przyjęcie weselne w rodzinie i jedziemy do teściów, więc nic a nic się pewnie nie pouczę!

Dzień dobry!!!

Nadia gratuluje!!!!! :tak:
Stasiu super sprawa że się dostałeś tam gdzie rodzice chcieli ;-)
Medja napewno zdasz ten egzamin :tak:

A my już na nogach, Bart jak zwykle wstał kilka minut po 6-stej. Ł jeszcze dosypia bo idzie dzisiaj na nockę, Bart sie bawi na stojąco- inaczej już nie umie :-D a ja po kawce i śniadanku zasiadłam na bb ;-)
Dzisiaj wybieram sie na małe zakpuy ze szwagierką, bo dostałam od Ł na bluzkę :-p;-) a wieczorkiem na aerobik ;-)

To chyba na tyle ;-)

I ja witam z rana
Mała wstała po 5 :szok: znowu i tak się szykowałam do pracy w łazience razem z Olą :sorry: A Weronika podniosła mi jeszcze rano ciśnienie bo się nie słucha, pyskuje i ........
Ach, aby do soboty
Mamoocik to super że przyjęli tam gdzie chciałaś - mój kolega z pracy mówił że przyjęli jego małą tam gdzie nie chciał najbardziej - trochę szczęścia trzeba w życiu mieć

Moj syn przymierza sie do pierwszej drzemki Noo ale tak tojest jak w nocy sie robi przerwe na niewiadomo co i rano wstaje po 6.
Kasiu wiem co to znaczy miec cisnienie podniesione prze mala smarklata dziewczynke ktora jest madrzejsza od wszystkich.
Ja zaraz sie zabieram za zmywanie podszykuje obiad bo jak smrodek wstanie to na spacec.Troszke sie chmurzy ale chyba padac nie bedzie Chociaz mogło by troszke przepadac.

Witajcie :-)

Nadia - gratulacje :-)
Chociaz mogło by troszke przepadac.
Teraz to marze o deszczu, a tu codziennie takie słońce...
Jak na zamówienie, u nas leje od wczoraj wieczór ;-) Mam nadzieję, że i u Was też coś kapnęło z nieba :tak:

Właśnie zakończyłam na dziś naukę "prawka":tak:
Ufff mózg mi paruje!:oo:
Będę mocno trzymać kciuki :tak: A na imprezce się wyluzuj, odstresuj :tak:

U nas nocka spokojna, Oleńka właśnie drzemie :tak: A dzień szykuje się w domku, bo na przejaśnienie się nie zanosi :sorry: Coś wymyślimy... ;-)
Radosnego dzionka! :tak:

reklama
witajcie:tak:

Dziekujemy za zyczonka... i spoznione zyczonka dla Nadinki i Maciusia i Mikołajka:tak:

No i uściski dla Oleńki!

U nas jakos tak czas szybko leci, cały czas na dworze, choc dzis juz szaro i buro i chyba ogarniemy troszkę mieszkanko:tak:

Nadinko, gratulacje:-)

Paulinka narazie polubiła chodzenie za raczki, choc wole jak raczkuje, dla niej zdrowiej, no i dla mojego kregusłupa tez:-p

Wczoraj przyszedł zwrot z podatku i znów mamy troszke na zycie... butki pojedziemy kupic małej, a raczej sandałki:tak: Juz sobie upatrzyłam w Bacie za 59zł... zobaczymy czy znajde rozmiar dla małej:tak:
Ja ostatnio jakas przymulona chodze... nie nadążam nad zyciem normalnie:-p

W ogóle mój P. od jakiś 2 tygodni mnie w nocy straszy:-D Tzn... Jak sie przewracam na bok, to On sie nagle zrywa i mnie łapie:-D No, nie wiem co mu sie dzieje... i tak prawie co noc:szok: A ja pozniej zamiast dalej spac, to z niego zlewam! Tłumaczy, ze boi sie, ze spadne... a łozko szerokie na 2m!:tak: Kurde... mam nadzieje, ze mu to minie, bo ja juz wysiadam:-D

Miłego dnia zycze!

Do góry