reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Co tam dziewczynki???
Ja właśnie dzieciaki poogarniałam. Już są po kolacji i siedzą w wannie. Mąż już tez po kąpieli. Potem ja i cała rodzina dzisiaj wcześniej się układa do snu, bo ostatnio było dość intensywnie i jakoś akumulatory się rozładowały. Antek chyba rzeczywiście czeka na drugi ząb bo dalej nie chce jeść...ręce ciągle w buzi i mnóstwo śliny. Mocno markotny przez to nie jest więc jakoś wytrzymuje. Dzisiaj zaliczyłam indywidualną lekcję flamenco było super. Uciekam w drodze wyjatku obejrzę m jak mdłości:-D

Cześć dziewczyny wieczorowa porą,:happy:
właśnie czekam na tatę, który ma dziś u nas spać.
Jutro wraca do Anglii niestety, ale zobaczymy się oczywiście w wakacje!!!
Wojtek już śpi, Mała Niesporzyta Energia!!!Wykończy nas kiedyś...;-)

Witam , u nas Olcia za ręce to prawie biega a mnie boli po tym krzyż bo człowiek nachylony ale fajnie.

Skąd ja to znam !!!:tak::tak::tak: Oby nasze kręgosłupki wytrzymały :-)

Bbakania super, że spotkanko się udało!!!

Magdziarko no to SPOKOJNEJ I DŁUUUGIEJ nocki!

Liliana jeśli kaszel nie ustąpi to faktycznie muszę coś z tym zrobić, jednak nie są to ataki ale raczej takie odksztuszanie i dziś doliczyłam się tylko dwóch razów, więc sama nie wiem. Jeszcze poczekam parę dni.

Dziewczyny miłego wieczorku ja lecę wstawić herbatkę dla dziadka;-)

Dobry wieczór :tak:

Arturku , Lenko, Zosiu wszystkiego naj..naj..naj z okazji skończenia 10 miesięcy !!
Rośnijcie zdrowo !!!
Ja już po spotkaniu z Marlenką !!! Było super !!
Dołączamy się do życzeń :tak:
A spotkanko no ja myślę że super :-) Fajnie że była okazja się spotkać :tak: takie porozrzucane jesteśmy po świecie :zawstydzona/y:
nie mam na to czasu :zawstydzona/y: nogi mi nie powiem gdzie włażą, bo lekko 10 km dziennie z wózkiem robię :baffled:
Taki szybki spacerek Mata nieźle wyszczupla ;-) sama wiem po sobie :-p A Ty chyba chciałaś jeszcze schudnąć, cio? :-D
P. cos tu gada, ze ma dla mnie niespodzianke, ciekawe o co mu chodzi:-p Dlatego uciekam troszke z nim pobyć, bo jutro i w czwartek znów go cały dzien nie ma:zawstydzona/y:
Niespodzianka :zawstydzona/y: Ja uwielbiam niespodzianki, ale mój m to raczej nie z tych nieprzewidywalnych :-p
Potem ja i cała rodzina dzisiaj wcześniej się układa do snu, bo ostatnio było dość intensywnie i jakoś akumulatory się rozładowały.
Magdziara, wreszcie wypoczniesz :tak: chociaż znając Ciebie to jednorazowy relaksacyjny wieczorek :laugh2:

Moje dziecko śpi już od dwóch godzin :tak: od kilku dni też strajkuje z jedzeniem, chyba dba o linie :-D Chyba jej się pomyliło bo to ja mam dbać o swoją :-p Jestem po kąpieli i raczę się winkiem :tak: Zmykam do T, poprzytulam się :-)
Spokojnych nocek!

Witajcie!
U nas dzień jak każdy inny. Pobudka o 7 kawka, śniadanko, kaszka drzemka potem deserek, spacerek - a dzis 5 godzinek na dworzu świeciło słoneczko więc korzystaliśmy :rofl2:, obiadek, zupka, mój aerobic, zmywanie, prysznic, usypianie małego (dziś ominęła mnie kąpiel - m teraz sie tym zajmuje :-p ) no i mam chwilkę dla siebie.

Na spacerach ciąle myślę jak to będzie jak wrócę do pracy a został mi tylko m-ąc bo od 1 czerwca do roboty :-( z jednej strony się cieszę, będę między ludźmi ale z drugiej chce mi się płakać bo zostawię Jasia na tyle godzin :-( już mi serce pęka a co będzie potem nie wiem :no:
Bbakania cieszę się, że spotkanie z Marlenką sie udało :-)

Wszystkiego najlepszego dla 10 miesięczniaczków :-)
Spokojnej nocy :-)

dobry wieczór mamusie :-) mojej bździągwie to idzie chyba od razu cała buźka zębów, bo slini się jak diabli, na dzień zużywamy kilkanascie sliniaków... a mam z nią problem, do dostała strasznego, nie wiem czy to uczulenie czy jakaś inna cholera... byłam z nią u lekarza, bo aż mi dzieciątka szkoda, to przepisała tormentiol, siemię lniane do przemywania i lakcid na poprawę flory bakteryjnej...dzis przez cąły dzień smarowałam ą linomagiem i nie było tragedii... ostatnio też mi strasznie grandzi w wannie przy próbie kąpieli... a szczególnie przy myciu głowy, chyba nie mam wyjścia innego niż się zaopatrzyć w to rondo kąpielowe na głowę, a może używała któraś z was i da mi opinię????? niby dziś u nas było słonko, ale jak wyszliśmy to wiało, i choda szybciutko do domku... nie za bardzo Julinka zażyła powietrza, ale że raz tylko spała w dzień, to może ze dwa razy się tylko obudzi w nocy... ta druga mnie kopie jak byk, co i rusz dostaję ciosy, jak nie pod żeberko, a to w pęcherz...
PS... co do tej zazdrości, bodajże Maajka i Joasiek1977 o tym mówiły... myslalam o drugim dziecku, ale nie tak szybko... a teraz nie mam odwrotu... i czekam grzecznie do rozwiązania... ale wszystko na to wskazuje że będzie wcześniej... może prezent urodzinkowy dostanę... ja jestem z 9 czerwca, Julka miała się tak urodzić a wyskoczyła 18.06.. a zresztą, zobaczymy, co będzie, to będzie...
alem się rozgadała... życzę Wam udanej nocy i kolorowych snów... padam już na pysk i jeszcze mała daje mi popalić i chyba zgagi dostałam bleeeeeeee

NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH 10-MIESIĘCZNIACZKÓW!!!! MOC CAŁUSKÓW I SŁONKA DLA WAS, BĄCZUSIE :-D

Bbakaniu, 3mam kciukasy za męża i szybki powrot do zdrowia!!!

pozdrawiam

Dzien dobry!

Paulinka sie własnie budzi... spała od 20 do 8:-) raj na ziemi:-p z tymże była pobudka o 4 bo waliła głową w szczebelki na górze... mostki wali i sie dzwiga, a potem płacz, ale zasneła szybko na szczescie:tak:
Ja juz po sniadanku i kawce, Paulince zaraz mleczko naszykuje i wskocze pod prysznic:tak: i pewnie wybierzemy sie do moich dziadkow na ogródek posiedziec:tak:

Mała dzis 10 miesiecy konczy! Matko... jak ten czas leci!:szok::-D

Miłego dnia!

reklama
Do góry