reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mi swego czasu - przy okazji jakiegoś stanu zapalnego - lekarz polecił płyn do higieny intymnej "Pliva Fem"; faktycznie odkąd go stosuję (chyba 4 opakowanie - jest bardzo wydajny) zapomniałam o problemie. A normalnie wystarczało jedno wyjście na basen i coś łapałam :-)
Ten płyn kupuję w aptece, w drogeriach go nie ma.

reklama
Dzięki dziewczeta za wszelkie rady i sugestie.Niestety mydła szarego chyba tutaj nie znajde,pewnie bede musiała wybrac sie do swojej położnej.Ale nie wiem czy czasami nie jest winny proszek.Własnie zmieniłam firme i dzisiaj moja 14 letnia córa powiedziała mi ze ją swedzi ciało a najbardziej w kroczu.A przedwczoraj skonczyły sie nam wkładki higieniczne.Więc moze to to.No chyba,że opcja najgorsza-obie może mamy jakąś infekcję:szok::szok:.Na szczęście powiedziała ze nie ma upławów tylko koszmarnie ją swedzi i piecze.Jasny gwint.Kupiłam płyn do kąpieli dla noworodków,z dodatkiem oliwki-po porannym prysznicu ciało nie swędziało-ale w pochwie jakbym miała rozpalony pogrzebacz:wściekła/y:

Ja zaczynam zakupy o marca :tak:, a liste zrobiłam juz 3 tygodnie temu i dopiero po tej liscie zobACZYłam ile rzeczy tak naprawde potrzebuje :szok:

Jola244 ja sobie podliczłam ile to wszystko może kosztować, to mi szczęka opadła. Nawet mężulkowi w okrojonej wersji cenę powiedziałm, żeby się nie przeraził :-D

ja swojemu mężulkowi jesZcze nic nie mowiłam bo by jeszcze poronił bo nie wiem czy wam mowiłam ze to mój mąż jest w ciąży a nie ja :-D ale jak mu powiem to chyba sobie włosy powyrywa :-D

dziewczyny nic nie mówcie o pieniądzach ich jest ciągle mało. tez musze podliczyć wszystko i pewnie sie przekręcę. Ciagle szukam oszczedności...chociaz dla dzidzi bym chciała wszystko nowe i ładne. Mam np. pościel po Olku ale taka blee nadaje sie ale mi się nie podoba i co tu zrobić. Zostawić czy kupić nowa, chociaz mało potrzebna.eeeeeee nie jestem zdecydowana ....

Ja to najpierw muszę zorganizować jakąś komodę na te wszystkie ciuchy a dopiero potem je gromadzić. O pieniądzach na to wszystko narazie staram się nie myśleć.:-):-):-)Jakoś to będzie - musi być:-):-):-)Jutro idę na USG i moje myśli idą tylko w tym kierunku. Może dowiem się kto tam pomieszkuje :-):-)

Kochana, to dobrze, ze to nie tylko Ty.... Moze przepierz wszystko jeszcze raz? chocby w samej wodzie, na normalnej temperaturze.... Masz wapno musujace? Jak to alergiczne to powinno nico zelzec... Trzymam kciuki za dobre wiesci....

reklama
Kasiu świetnie że już jutro może będziesz wiedziała płeć maleństwa. Ja też tego wyczekuję , ale jeszcze troszkę.
Ja właśnie planuję rozbudowę garderoby , aby zrobiś w pokoju miejsce dla ubranek dzidzusia. Miałam mieś remont przed narodzinami(powiększenie domu), ale problemy prawne tak się przeciągają, że raczej nic z tego. Więc teraz próbuje odnależć się w tym co mam. A ja też jestem przerażona ilością zakupów i oczywiście problem kasy. Niby są fundusze ,ale...... i ogromne potrzeby!!!!!!
Ale jakoś będzię aby dzidzia zdrowa.
Pozdrawiam wszystkie mamy szykujące "gniazdka":-D:-D:-D

Do góry