Jotemka
Fanka BB :)
Wlasnie tez mam ten problem - mam posciel , ale nie ukrywajmy po trojce dzieci jest zniszczona. No i by chcialo sie cos nowego, a z drugiej strony czy dziecko bedzie bardziej szczesliwe? Niekoniecznie...Podobnie jest z ciuszkami ktore oprocz moich dzieci jeszcze ktos nosil (z niektorymi tak bylo)... Pewnie podokupuje. chociaz kilka sztuk - takich "na wyjscie". I nie jest to kwestia tego czy mnie stac. U mnie jest kwestia "czy jest sens"... Przez pierwsze pol roku moje dzieci tak szybko rosna, ze musialabym miec wielka szafe ciuchow dla nich.... A jednak chyba zamiast kolejnego ciuszka dziciakowi kupie cos sobie, bo jak mama jest zadbana (choc troszke) to lepiej sie czuje. Szczegolnie po porodzie. Dlatego sobie kupie jakas bielizne fajna, bluzki na ten czas przejsciowy - do powrotu do "wzglednej" figury......dziewczyny nic nie mówcie o pieniądzach ich jest ciągle mało. tez musze podliczyć wszystko i pewnie sie przekręcę. Ciagle szukam oszczedności...chociaz dla dzidzi bym chciała wszystko nowe i ładne. Mam np. pościel po Olku ale taka blee nadaje sie ale mi się nie podoba i co tu zrobić. Zostawić czy kupić nowa, chociaz mało potrzebna.eeeeeee nie jestem zdecydowana ....
Rany ale sie rozpisalam....