reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moj sie nie wtraca - ale ja wiekszosc wydatkow juz mam za soba. Wlasnie gadalam z kolezanka ze Stanow - juz pakuje paczke dla mnie - kolyska, lezaczek, fotelik samochodowy i od siebie doklada jakies ciuszki, zabawki...wiec ja mam praktycznie juz prawie wszystko. Ale nei ma co zazdroscic dziewczyny - wlasnie sprzedaje mieszkanie i mam sajgon w domu: dopiero przed nami instalacje, tynki, caaaaala wykonczeniowka - wiec jak tu na czerwiec zostawiac jakiekolwiek zakupy dzieciowe:no: Ja po prostu musze mies sprawe zakupow ciazowych zamknieta

reklama
Najbardziej rozbawiło mnie ostatnio stwierdzenie mojego mężulka, że do pokoiku, w którym będzie spało dziecko, przydały by się nowe firanki i zasłonki :szok::-D:-D:-D Jakby to było dla dzieciaczka najbardziej potrzebne :-D:-D:-D Oj ci faceci i ich wyczucie sytuacji ;-)

agacinko;
Byliśmy wczoraj na tym filmie i muszę powiedzieć, że całkiem sympatyczny :-) bez porównania z testosteronem (przereklamowanym zresztą). Może nie jest to komedia pełną gębą, ale całkiem miło się go ogląda. Nie mam negatywnych odczuć :-)
Milka;
a gdzie można u nas kupić taką kołyskę-łóżeczko? bardzo mi się to podoba i cchciałabym coś takiego zakupić

limba;
polecam emulsję do higieny intymnej ,,laktacyd'' - zawiera kwas mlekowy i jest świetna.
ostatnio kupiłam także bezzapachowy balsam do ciała La Roche Posay - świetny, super nawilża - do skóry suchej i atopowej. Mogą go stosować również dzieci.
Co do bezzseności w seatle ;-) ja każdego dnia od dawna budzę się o 4 nad ranem i po godzinie zasypiam ponownie :-) Doktor chciał mi przepisać łagodne leki ziołowe na sen - ale nie chciałam

Ja byłam wczoraj na Lejdis z mężem i nam się podbał. Nie wiem czy miałam taki dobry humorek ale parę razy siępopłakałam ze śmiechu a parę razy mnie wzruszył.:-)w każdym razie polecam

mata u mnie jest to samo :tak: moj M bardziej mysli o pierdolach niz powazniejszych sprawach:-D

ostatnio kupilam nawilzacz powietrza z mysla o dzieciach i nas samych to stwierdzil ze kupilam jakis badziew ktory nie dziala( wedlug mnie dobrze sobie radzil) i po kilku dniach kupil do pokoju akwarium z rybkami twierdzac ze to lepiej dziala:-D (o akwarium walczyl ze mna od kilku miesiecy i w koncu znalazl sobie wymowke:-D)

Je3szczew czasach studenckich, gdy mieszkałam w akademiku ciągle łapałam jakies zapalenie pochwy. Nie pomagało nic. A jeśli już to doraźnie i chwilowo. Wepchałam w siebie tony tych cholernych globulek itp. W końcu jakiś mądry lekarz przepisał mi doustny antybiotyk. Orungal się nazywał i chyba tylko ze trzy tabletki trzeba było wziąc. Pomogło !!!od 7 lat nie miałam nic. Tylko pewnie w ciązy nie można tego leku przyjmować

Dla mojego meza to teraz sprawa piorytetowa KAMERKA . Ale ostatnio kazał mi zrobic liste zakupów jakie rzeczy bedziemy potrzebowac + adres sklepu w którym ma to kupic.

reklama
Poza tym dobrym rozwiązaniem jest ostrożne korzystanie z publicznych toalet.:tak: Najlepszym sposobej jest "na małysza",:-D ale z coraz większym brzuchem jest coraz gorzej :-(

Do góry