reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wybaczcie że rzadko zagladam ale najpierw śmierć teściowej...teraz jelitówka i sąsiad był w szpitalu 90 lat więc zostawałam z jego żoną 87

Pozdrawiam wszystkie jak będę miała więcej czasu to doczytam

U nas żłobka nie ma :-( przedszkole na 9 godzin od 7 do 16 to około 130 zł z 3 posiłkami

reklama
Mejdia ja tez mam już kupiony projeek domu. Działki nawet dwie( pod Olsztynem). Ale nie wiadomo czy się pobudujemy bo m planuje zmiane pracy...i byc może będziemy się przeprowadzac. A żal...........

Magdziarko, coś postanowione ze zmiana pracy i przeprowadzką, czy nadal plany nieokreślone? Biżuteria obłędna!!!

Agusia, u nas chłopcy mają urodziny 1 i 25 czerwca, więc też raczej będzie jedna imprezka jakoś po środku. Do tego imieniny Wojtek ma 23 kwietnia, a Staś 8 maja. A w tym wszystkim jeszcze moje imieniny 4 maja. Ale się zgrupowało.

Maciusiu, gratulacje Zębaczku. Czyżby pierwsza czwóreczka?

Antoś też ma chyba już ząbka i Lenka jest 2 razy - to co wychwyciłam
Magda to już widać hurtowo robisz - ładne cacka :-)
A ja juz po pracy , weekend w końcu
U nas przedszkole 300 z hakiem , żłobek jest jeden państwowy na całe miasto i dostać się tam to cud

Witajcie!
Ja znów cały dzień u babci, a poza tym nie było w Serocku wody więc nawet dobrze się złożyło, zrobiłam u babci kopytka no i teraz m zajada się nimi z moją mamą. Zaraz lecę na aerobic :-p
Gratulki kolejnych ząbeczków :-)
Marlenko trzymam kciuki za zabieg ;-)
Bbakania współczuję z powodu kolegi :-(
Aniknulko, tak z "innej beczki". Zawsze jak jade na Mazury, to przejeżdżając przez Serock myśle o Tobie. W której czesci Serocka mieszkasz?
w centrum naprzeciwko remizy strażackiej
zapraszam na kawkę i ciasto (daj znać wcześniej to upiekę :-))

Jeśli chodzi o opiekunki to ja zapłacę 8 zł za godzinę taniej nie dało rady :no: a pani doświadczona miała już 4 dzieciaczków i wszyscy ją chwalą podejżewam, że ceny troszkę narzuca Warszawa :zawstydzona/y: poza tym będzie od 6 do 16 :zawstydzona/y: kurczaki wyjdzie pewnie ze 1600 m-cznie ale nie mam wyboru :no:

dobra mykam może jeszcze później wpadnę
buziaki :-)

uaktualniam

Ząbków brak:
Zuzia
Jasio

Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)
Lenka
1 ząbek:
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj Joli
Wojtuś
Marysia
Arturek
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Ola (kasiau)
Natalka

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Staś
Bogna
Paulinka
Brunko

5ząbków
Nadinka
Michaś

6 ząbków:

Krzyś
Dominik

7 ząbków

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś

9 ząbków
Maciuś

Magdziarko, coś postanowione ze zmiana pracy i przeprowadzką, czy nadal plany nieokreślone? Biżuteria obłędna!!!

?

Rozmawia .rozmawia......i kilka odpowiedzi już było na NIE i dalej wysyła CV. No na 100% bedzie zmieniał pracę bo jest u niego konsolidacja..

uaktualniam

Ząbków brak:
Zuzia
Jasio
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)
Lenka
1 ząbek:
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj Joli
Marysia
Arturek
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Ola (kasiau)
Natalka

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Staś
Bogna
Paulinka
Brunko
Wojtuś

5ząbków
Nadinka
Michaś

6 ząbków:
Krzyś
Dominik

7 ząbków

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś

9 ząbków
Maciuś

U nas roczek bedzie z moimi imieninami Wojtka imieniny byly juz robione z meza imieninami. tak sie poskladalo wojtkowi ze jedno i drugie ma blisko naszych imienin.

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorkiem!

Agusia mam nadzieje że się zobaczymy! ;-)

A co do wczasów to je znalazłam na www.nadmorze.pl dużo ofert jest tam, także fajna stronka- polecam ;-)

A ja właśnie niedawno wróciłam z centrum, musiałam jechac do banku, wpłaciłam zaliczkę właśnie na wczasy, a przy okazji zachaczyłam o H&M i kupiłam sobie bluzke, taką zwyczajną czarną w grubszych ramiączkach za 20 zł- wcześniej już kupiłam białą i strasznie byłam zadowolona to kupiłam inny kolor ;-), Ł kupiłam bokserki a i Bartutkowi koszulę ;-)
Wczoraj z Ł byliśmy w smyku i też kupiłam kilka ciuszków Bartkowi bo mieliśmy talon- także taniej zapłaciliśmy ;-)

No to lecę kąpac Bartutka ;-)

Witajcie wieczorkiem,
my już czujemy się całkiem, całkiem i jutro zaprosiliśmy sobie gości bo to jeden z niewielu weekendów kiedy będziemy w Wawie.:tak:
Mamy ostatnio dośc spore zaległości towarzyskie;-)

Magdziarko super kolczyki, a może też robisz jakieś naszyjniki?! Trzymam kciuki za to, żeby się udało mężowi zmienić pracę!

Wybaczcie że rzadko zagladam ale najpierw śmierć teściowej...teraz jelitówka i sąsiad był w szpitalu 90 lat więc zostawałam z jego żoną 87

Zuskus jesteś dzielna babka,
ja jak patrzę na zdjęcie Twojej pięknej Trójcy to już Cie podziwiam, a Ty jeszcze się opiekujesz innymi !!!:szok: Kiedy Ty odpoczniesz?

Darunia dzięki za namiar:-D

Uciekam prasować - cała sterta przed mną - brrrrrrrrr:wściekła/y:

reklama
No i zgubił się - mój Wojtuś, już dopisałam;-)

Pracują nad ząbkami:

Zuzia
Jasio
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Maja (maajkowa)
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Oleńka (joaśkowa)