reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!

Byłam w tym żłobku i bardzo nam się podoba tam, bardzo miłe opiekunki, bardzo fajnie urządzony dom, ogród, piaskownice, huśtawki, a dziecki ok.6-10 na 2-3 lub 4 opiekunki ;-)
chyba się zdecydujemy, ale trzeba się z tym przespac ;-)

A druga nowina to w czerwcu wyjeżdżamy na wczasy nad morze na 99% do Jarosławca, już dzwoniliśmy i teraz mamy zadzwonic z potwierdzeniem, chyba się zdecydyjemy na 10 lub 11 dni- już się doczekac nie mogę!!!

a u nas dzisiaj cały dzień zalatany, jeszcze muszę pędzic do solarium i na aerobik ;-)

reklama
Witajcie!

Byłam w tym żłobku i bardzo nam się podoba tam, bardzo miłe opiekunki, bardzo fajnie urządzony dom, ogród, piaskownice, huśtawki, a dziecki ok.6-10 na 2-3 lub 4 opiekunki ;-)
chyba się zdecydujemy, ale trzeba się z tym przespac ;-)
to super sprwa a jak cenowo wyglada?

A druga nowina to w czerwcu wyjeżdżamy na wczasy nad morze na 99% do Jarosławca, już dzwoniliśmy i teraz mamy zadzwonic z potwierdzeniem, chyba się zdecydyjemy na 10 lub 11 dni- już się doczekac nie mogę!!!

a u nas dzisiaj cały dzień zalatany, jeszcze muszę pędzic do solarium i na aerobik ;-)
Super Moze sie spotkasz z Agusia bo to blisko do darłowa
Ja etz musze z mezem porozmawiac i zdecydwac gdzie w tym roku jedziemy i na ile pozniej On muis isc do szefa zapytac sie o urlop i trzeba bedzie zamawiac.

Dzien Dobry
Przepraszam, ze ostatnio Was zaniedbuje ale nie mam czasu do pisania... czasami tylko podczytuje Was

Moja Nadia rozchorowala sie, ma 39 tempki i leje jej sie z nosa...cholercik coza pech.
Jeszcze wczoraj byla taka radosna i nic nie wskazywalo na chorobe, w nocy zaczeło sie :-(
Dzisiaj od nas odjechali ostatni goscie, a ja caly dzionek sprzatalam, wrocilam niedawno od stomatologa- bylam z Fabianem, oczywscie cyrk zrobil i gryzl pani dr..
Ide na inne watki poczytac co tam nowego...

Magdalenkakol żłobek kosztuje 900zł miesięcznie + 200zł jak chcę to ich wyżywienie, pn-pt 7-17.

A ja właśnie wróciłam z aerobiku, czekam aż Ł zwolni łazienkę- kąpie Barta i sama wskakuje pod prysznic, Ł dzisiaj idzie na nocke do roboty, także będę sama :baffled:

Miłego wieczorku!

Fajnie, że się zobaczycie dziewczyny- Bbakania, Marlena ;-)

Lilianko zdrówka dla Nadiusi, a Fabian... biedny... może wyrośnie z tego- oby szybko ;-)

Dziekujemy za zyczenia dla Mai:-) i przylaczamy sie do zyczen dla Krzysia:-)

Ewunia-Ty chyba jestes u nas od niedawna?gratuluje drugiej coreczki!:-)
U nas beda dwa roczki-jeden w Belgii,drugo w Polsce,ale oba takie tylko tortowo-ciachowe;-)

Lilianko-duuuzo zdrowka dla Nadii!

Mamootku-Maja tez w ostatnich dniach po miala swoje pierwsze zabawy w trawie:-)Ale jej sie podobalo!:-)Musialam tylko ciagle jej pilnowac,bo chetnie zajadala trawe,kwiatki,patyczki.....;-)

Witajcie wieczorkiem :-)

Majeczko - najlepszego! Krzysiu - gratulki :-)
A ja się dziś rano zastanawiałam gdzie się nasza Marlenka podziała :tak: Czekamy na wrażenia ze spotkania dziewczyny :-)
Nadunia - zdróweczka malutka!
O matko ale te żłobki drogie :szok: ja bym zarobiła niewiele więcej w szkole :zawstydzona/y: A nie wiecie jak to jest w państwowych? Jaki koszt?

Moja niunia już śpi, ale odpadła szybko, bo oczywiście w dzień spała strasznie krótko i nerwowo :-( Może kolejne zębiska wykluwać się będą :zawstydzona/y: Ja już po ćwiczonkach (6weidera skończyłam ale postanowiłam ćwiczyć dalej - to się nazywa samozaparcie hehehe :-p) Niestety nijak ma się to do wagi (stoi w miejscu :-() i talii :sorry: Ehhh może to już taka moja uroda, że super laską nie będę :baffled:
Zaraz mykam pod prysznic i myślałam że się porelaksuję przy Housie ale niestety kolejny dzień mecz w tv :crazy: Tyle mam z męża wieczorem ostatnio:-p
Spokojnego wieczorku babeczki! :tak:

Musialam tylko ciagle jej pilnowac,bo chetnie zajadala trawe,kwiatki,patyczki.....;-)

Taaa, patyczki są pyyyszne. :-D

Mejdia, fajnie wygląda Wasz przyszły domek.
Darunia, fajnie, że masz juz urlop zaplanowany. Taka plaża to wieeelka piaskownica.:-D
Aniknulko, tak z "innej beczki". Zawsze jak jade na Mazury, to przejeżdżając przez Serock myśle o Tobie. W której czesci Serocka mieszkasz?

Witajcie
Darunia drogi ten złobek. Nie taniej by bylo opiekunke wynajac?
Co do patyczkow kamyczkow to Wojtek wszystko pakuje do dzioba dlatego sporadycznie laduje na trawce czy w piaskownicy bo jak tylko probuje mu zabrac to awantura na calegio.
Ja jestem jakas taka przymulona Chyba cisnienie spada bo dzisiaj u nas pochmurno

reklama
Witam!

Mała całą noc sie wieciła, ale za to dała mi poleżeć prawie do 8 ;-)
u nas nieśmiało przebija sie słoneczko, więc pewnie i dzis pół dnia spędzimy na spacerkach :tak:

miłego dzionka mamusie

Do góry