reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Widzę, że pracowity dzionek za Wami i równie pracowity wieczór przed ;-)

Ja sie melduję. Po połudnou wybyłam do teściówki, bo miała wolne, mała potem kimnęła sie na spacerku, a teraz juz smacznie chrapie. Ja szybciutko na bb i zmykam też spać, bo dziś znów zaczyna się migrena :baffled:

miłego wieczorku

reklama
To ja też poczynie zmiany w ząbkach. Bo mamy juz 7 ząbków
Pracują nad ząbkami:
Zuzia

Jasio
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Maja (maajkowa)
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Oleńka (joaśkowa)
Wojtuś ( Mejdii)

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Kubuś

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Paulinka
Brunko
Milenka
Wojtuś

5 ząbków
Nadinka
Natalka
Arturek

6 ząbków:
Krzyś
Michaś
Bogna

7 ząbków:
Staś
Dominik

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś

9 ząbków:
Maciuś

Witajcie:-) Popołudniu wyskoczylam z chłopcami na ploteczki do koleżanki. Nasi chłopcy chodzą razem do przedszkola. Kacper w siódmym niebie:tak::tak::tak: Nie chciał wracać do domu. ?Już nawet z kolegą ugadali się, żę Kacper będie spał u Filipa szkoda tylko, że nie spytali nas o zgodę;-)
W poniedziałek jadę w sprawie pracy mały problem może być tylko z opieką nad Kubulem:-( Ale jak by mi dali trochę czasy to może udaloby mi się coś organizować. A nie chcę wziąćpierwszej lepszej osoby. Praca fajna by była bo od 7 do 13,15 a liczone jak za 8 godz. Nie wiem tylko za jaką kasę. Ale tak czy siak pojadę i pogadam.
Pani w przedszkolu cofnęła mi kartę zgłosdzeniową na przyszły rok bo chciałam być uczciwa i wpisałąm, że nie pracuję i okazało się, że w zaistniałej sytuacji mam nikłe szanse na przedszkole. Muszę więc zakombinować jak w zeszłym roku z zatrudnieniem.

Daruunia a kiedy jedziesz na wczasy?? Masz już jakiś zarezerwowany termin??:-)

Hej dziewczyny!:-)

U nas drugi zabek!!!:-):-)

Pracują nad ząbkami:
Zuzia
Jasio

Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Oleńka (joaśkowa)
Wojtuś ( Mejdii)

Maja (maajkowa)

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Kubuś

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Paulinka
Brunko
Milenka
Wojtuś

5 ząbków
Nadinka
Natalka
Arturek

6 ząbków:
Krzyś
Michaś
Bogna

7 ząbków:
Staś
Dominik

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś

9 ząbków:
Maciuś

Tez mysle,ze dobrze byloby cos zrobic,zeby ta lista sie nie gubila.Tylko co?

Moja rodzinka wieczorem juz odjechala:-(
Ale cisza w mieszkaniu.......;-)
Caly dzien byl zabiegany-wiecie,ostatnie zakupki,pamiatkowe zdjecia itp.
Majuni ostatnimi dniami tak fajnie urosly wloski,ze sie lekko zaczynaja juz krecic,na co z utesknieniem czekalismy(oboje z M mamy krecone;-)).Moze niedluga pojda w ruch spineczki,kiteczki...;-)

Antosiowi tez włoski się podkręcają nad uszkami. ...
Gratulujemy Majeczce drugiego zabak - może i u nas będzie.
Ja skończyłam pakowac rzeczy. Jutro o 7 rano ruszamy do Gdańska na weekend. Antosiowi minęła temperatura a jak ma byc chory , to i tak bedzie. Pozdrawiam i miłego odpoczynku.pa

Dzien Dobry Mamuski
U nas dzisiaj deszczowo. Od wczoraj Nadia nie ma temp, jak na razie katarzysko ja meczy a my z m wczoraj wyskoczylismy do kina na Dziennik Nimfomanki hmm fajny hehe
My z m myslimy o wakacjach - moze znów Chorwacja albo Grecja, wczoraj kuzyn m zapronował nam rejs po Chorwacji - zobaczymy... a weekend majowy chyba w Pradze spedzimy albo w Bieszczady... zostało mało czasu , musimy sie zdecydowac.
U nas ida dwa kolejne ząbki - dlatego Nadin taka marudna ... idem sprzątac:tak::-D

Ewunia-Ty chyba jestes u nas od niedawna?gratuluje drugiej coreczki!:-)

Witam, tak, zaglądam do Was od niedawna... a dziękuję za gratulacje i dziś, kiedy Juleczka kończy 10 miesięcy, uświadomiłam sobie że za dwa miesiące mam termin brrrrrrr...
może dzidzia będzie fair dla siostry i pozwoli mamie uczestniczyć w pierwszej imprezie urodzinkowej Julii :-)

reklama
Do góry