reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Aniknulka szpilka :szok: ja Ci sie nie dziwię, że się przestraszyłaś, ja to bm chyba zawału dostała :baffled: a z tym usg to przegięcie...

Mata czy już wiesz dlaczego lub po czym Twoja Dobrusia miała wysypke?

na 99% to po antybiotyku, bo odkąd skończylismy brać po wysypce ani sladu :-)

Bbakania ale fajnie masz z tym żłobkiem :tak:

My dzis zrobiłysmy sobie 3 spacerki, wieczorkiem odwiedziłyśmy jeszcze pobliski plac zabaw, ale mała miała frajdę z konika na sorężynie i slizgawki :-D potem z nadmiaru wazen tatusiowi przy kaszcze usypiała, to szybko ja wykąpaliśmy i do spania, padła jak kawka :-D

miłego wieczorku :-)

:-):-)Dobry Wieczór
Dzieci posnely a ja na BB - dzisiaj u nas było pięknie - caly dzionek na dworze.

Anikunlka ale Jasio mial duzo szczescia!!!!

Jestem zmeczona po tych Swietach - zaraz klade sie spac.

Zyczę Dobrej Nocki

Aniknulka :szok::szok::szok: oczy trzeba mieć dookoła a i tak dzieci robią taaakie rzeczy że rodzice mają zawalone głowy - najważniejsze że już jej nie ma w sobie - ufff, było gorąco

Witajcie!

Aniknulka dobrze, że wszystko jest ok!!!
Mata cieszę się że Dobrusia miała frajdę z placu zabaw! Bart uwielbia się hustac ;-)
Bbakania a ile płacisz za żłobek?

My dzisiaj prawdopodobnie bedziemy jeździc po prywatnych żłobkach popytac sie co i jak, albo skoczymy do zoo z Bartutem, bo Ł sobie specjalnie wziął wolne, żeby z nami spędzic czas- JUPI ;-):-) pogoda taka śliczna że chyba namówię go na te zoo, a jutro pojezdzimy po żłobkach ;-)

Teraz Ł popjechał do tesco na zakupy, ja pije kawkę no i bb, a Bart bawi się ;-)

Miłego dnia!

Witam
Daruniaale macie fajnie.Ja planuje tez z moimi dizeciakami jechac do zoo ale nie do Łodzi bo tam nic nie ma tylko smrod tylko do Borysewa ZOO Safari :.: Borysew :.: Poddębice :.:
Tam niestety dopiero bedzie otwarcie od maja.
mam do Was pyrtanie czy wy dajecie dalej wit D dzieciaczkom? jezeli tak to w jakich ilosciach? ja teraz troszke ograniczylam jak jestesmy na spacerku.

Witam się i ja po świętach :-)

Dotarliśmy do domku wczoraj :tak: ale tyle wypakowywania że jakbyśmy co najmniej z wczasów wrócili ;-) kończyłam dziś rano... no i pranko już wstawiłam. U nas również święta udane, ale zmęczeni wróciliśmy tym zgiełkiem że szok :zawstydzona/y: najbardziej chyba Ola, bo rozregulowała się baaardzo ze spaniem :sorry: Zobaczymy teraz jak to w domku będzie :tak:

Aniknulka -
ale się strachu najadłaś :baffled:
Magdalenkakol - ja nadal Oli podaję wit D po kropelce dziennie, na ostatniej wizycie nic mi pediatra nie mówiła, żeby przestać (a ja oczywiście nie miałam zapisane na kartce i wyleciało z głowy chociaż też się zastanawiałam do kiedy :zawstydzona/y:)

reklama
witajcie:tak:

Paulinka własnie odpadła na1 drzemke:tak: Lece do łazienki sie ogarnac, a pozniej pewnie na dworek... :tak:

magdalenkakol... tydzien temu byłam u lekarza i kazała mi ciagle dawac wit. D po 2 kropelki dziennie. A juz wtedy słoneczko pieknie swieciło... Mała ma nie zrosniete ciemiączko i to podobno przez to mam ciagle podawac wit D:confused2:

Patyk... Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!Sto lat!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry