reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie kobietki!:-)

Wisze,ze nie tylko ja zaniedbalam bb w czasie swiat;-)
U mnie rodzinka jeszcze do piatku,wiec bede rzadko lub krotko.

Dzis mielismy chrzciny,Maja zniosla dzielnie cala dluuuga msze,choc juz pod koniec sie niecierpliwila;-)

My zmeczeni goscmi,M zmywa w kuchni,a ja przegladalam wlasnie zdjecia.
Buziaczki wszystkim i milych dalszych Swiat!:-)

reklama
Witajcie!!!
Jak tam lany poniedziałek- mokre? ;-)

Ja zostałam zaatakowana przez @, więc mi nie do śmiechu, brzuch boli, spac mi się chce, chodze jakbym w łeb dostała, Ł poszedł do kościoła, ja teraz nie dałam rady, pojdę wieczorkiem, pozniej jedziemy do teściów.

Miłego dnia Wam życzymy ;-)

A my już po wszystkim, świętach , chrzcinach, wizytach i wielkim żarciu.
Jutro od nowa - teraz czekanie ma majówkę.
Mnie tam trochę Wercia oblała a m nawet nie próbował:-)

No i ja zostałam zlana, przez Ł, teścia i faceta na stacji benzynowej :-D;-) ale ten ostatni to mnie tak zaskoczył że szok- wrzasnęłam przy kasie tak, że wszyscy się smiac zaczęli :rofl2::-D:-D:-D:sorry:
no to niezle,ale co to za wesoly facet???:-D:-D:-D
A my już po wszystkim, świętach , chrzcinach, wizytach i wielkim żarciu.
Jutro od nowa - teraz czekanie ma majówkę.
Mnie tam trochę Wercia oblała a m nawet nie próbował:-)

Kasiau m sie pewnie bal,hihihi:laugh2:

My juz po imprezce urodzinowej Marysi kolezaneczki bylo super teraz powoli sie pakuje i jutro fruuu...w droge

Milego wieczorku:tak:

Witajcie!

U nas też już wszystko do normy wróciło- oprócz mojej wagi :-p;-)

Bart teraz stoi mi w łóżeczku i skrzeczy, mnie troche jeszcze brzuch boli... dobrze, że obiadu nie musze robic ;-)

Lecę do mojego szkraba! Papa :-)

Dzien Dobry
Wszystko co dobre szybko sie kończy... juz po Chrzcinach- impreza udala sie...
Moja Nadia w ciągu trzech dni zaskoczyla nas nowymi wyrazami chodź, daj, to( pokazuje paluszkiem) i ..buziaa :-Dwiem wiem, ze to nie ten watek ale chcialam sie pochwalic :zawstydzona/y:
Poza tym Nadia probuje sama chodzic.. ale jeszcze za wczesnie by pisac, ze samodzielnie chodzi :tak:
Fabio juz w przedszkolu, Nadia bawi sie a ja poranna kawke popijam-
do poźniej:-)

reklama
dzien dobry!

U nas wszystko wrócilo do normy po swietach:tak: P. pojechał do roboty, ja znów od rana do wieczora sama z Pauliną... . Ogarnełam się, wypiłam kawke, pranie się pierze... :tak:
W ogóle zaczyna nam brakować kasy na zycie, po prostu super:zawstydzona/y: ale nie będę sie zalic, bo po co...!

Po swietach zaś przybrałam na wadze:-p narazie bede musiała zrezygnować z aerobicu, bo kasy brak, ale mam zamiar w tym czasie wychodzic pojezdzic na rowerze:tak:a tak mi fajnie było na tych zajeciach:-(

I musze sie pochwalić, ze Paulinka w domu spi juz tylko w łozeczku:-) Raz albo 2 razy dziennie... w koncu sie nauczyła... nie wazne czy dzien czy noc...:tak: Tylko, ze musze jej bajeczki czytać zanim zasnie:-pale wieczorem pada jak tylko odkładam ja do łozeczka, jeszcze nigdy 20 nie dotrzymała:-D

Miłego dnia mamusie:tak:

Do góry