reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja mialam podawac witamine D do kwietnia,ale jeszcze daje,tylko polowe dawki.

Witajcie kobietki!:-)
Maja teraz probuje zasnac,a potem wyjdziemy gdzies sobie na dwor razem z moim bratem.
Milego dnia!:-)

reklama
pozdrawiam wszystkie czerwcówki'08 i ich słodkie maluszki
- czerwcówka'07 ;-)
w szczególności pozdrawiam Magdziarę, mamę Antosia z 10.06.08 ;-)
Gingeros, mama Antosia z 10.06.07 :-D

witajcie!

Patyczku sto lat!!!

mała odpadła na pierwszą (i chyba ostatnią :rofl2:) drzemkę, więc ja na bb z kawusią :-p

My podajemy 2 kropelki wit. D (zalecenie pediatry w 3 m-cu kiedy mała zaczęła bardzo szybko rosnąć). Nie zmieniam dawki, bo mała ma niezarośnięte ciemiączko. Gdzies czytałam, że powinno się dawać vit.d do zarośnięcia ciiączka (ok. roczku) a potem co kilka dni do ukończenia 3 lat, ale ie wiem jak to naprawdę powinno być...

Gingeros a to zbieg okoliczności :-D

My tez mamy w planach spacerek, pewnie nie jeden ;-) bo tatus juz sie zoferował, że wieczorkiem wyjdzie, a ja w tym czasie wezmę się w końcu za ogródek :tak:

miłego dzionka :-)

Witajcie!
Ja dziś już zaliczyłam kawkę o 8 potem o 9 poszliśmy z Jasiem na targ - ale dzis jakiś malutki po Świętach, kupiliśmy jabłuszka, rzodkiewkę potem do pediatry ale powiedziała żeby nie panikować bo szpilka wyszła, a usg jest niepotrzebne :tak: ponieważ wyjdą tylko duże narządy a szczegółowe trzeba byłoby robic sondą więc nie ma potrzeby męczyć maluszka skoro i tak wyszła, chyba że kupka zabawriona byłaby krwią wtedy trzeba by było je zrobić a na razie mam obserwować zachowanie Jasia
spacerek też zaliczony i godzinna drzemka, popijam druga kawkę i na chilke do Was
buziaki i miłego dnia :-)

Cześć Kobitki,
bez bicia się przyznam, że mam spore zaległości w czytaniu co u Was, ale chcę się nieśmiało usprawiedliwić, że to z powodu choróbska, które mnie i Wojcia dopadło.:-(
Dziś jedziemy do lekarza.
Kurcze a takie ładne słońce za oknem.
Zajrzę potem.Pa!

Aniknulek - dzięki,
właśnie przeczytałam Twoja historię ze szpilką -włos się jeży!!!!
Powiem Ci, że mój Łobuz też kiedyś miał gwoździk w ustach, ale na szczęście w ostatniej chwili go wyciągnęłam.UFFFF.
Przeżywałam to strasznie i od tego momentu, kabel od internetu idący wzdłuż ściany jest zabezpieczony brązową taśmą - wygląda okropnie, ale jest bezpieczniej!!!!
Buziaki dla Jaśka - dobrze, że wszystko ok.

Ja planuje tez z moimi dizeciakami jechac do zoo ale nie do Łodzi bo tam nic nie ma tylko smrod tylko do Borysewa ZOO Safari :.: Borysew :.: Poddębice :.:
Tam niestety dopiero bedzie otwarcie od maja.
A my wiosną wybieramy się do parku dinozaurów w Solcu Kujawskim. Szkoda że w Polsce jest tak mało atrakcyjnych miejsc.
pozdrawiam wszystkie czerwcówki'08 i ich słodkie maluszki
- czerwcówka'07 ;-)
w szczególności pozdrawiam Magdziarę, mamę Antosia z 10.06.08 ;-)
Gingeros, mama Antosia z 10.06.07 :-D
Ale numer:) Tez pozdrawiamy

reklama
Do góry