reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie Kochane!

Wyobraźcie sobie, że jak Ł poszedł wczoraj na 6 rano do roboty, jeszcze nie wrócił- PARANOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:no::szok::crazy: i nie wiem o której przyjedzie....

I ja chciałam Wam wszystkim życzyc, aby te Święta były radosne i w rodzinnym gronie!!!! A Dyngus tak mokry... jak tylko sie da! :laugh2:

Lecę pobawic się z Bartem i idę na kawkę :-)
Miłego dnia!

reklama
Daruunia ale ty się masz z tą pracą męża ale dla porównania i pocieszenia jak mój wyjeżdża to wraca a wekeendy :-) a czaem niwe widzimy się 2 tygodnie :eek:
Basiu, Joasiek, dziewczyny - Najlepszego, zdrówka , szczęścia , pomyślności , samych radości i zero przykrości - życzę ja i cała moja rodzinka :-)
*******@--@--@
******@------------@
****@-----------------@
***@--------------------@
**@-----------------------@­
**@-(\(\-----------/)/)--@­
**@-(=':')-------(':'=)----@
**@(..(")(")..(")(")..)----@
***@---------------------@
*****@----------------@
********@--@--@
Staropolskim obyczajem
dużo szynki życzę z jajem.
Niech zające i barany pospełniają wasze plany,
niech to będzie czas uroczy
życzę miłej Wielkanocy!!!​

Cześć Babeczki:-) już prawie święta!widzę że wszyscy zaczęli już porządne przygotowania:wypieki,porządki,wyjazdy do najbliższych......Ja też dzisiaj jadę ze swoją rodzinką do rodziców a potem do teściów-żeby było sprawiedliwie.Nie bedzie mnie do wtorku :-(ale pewnie większość z nas nie będzie mieć czasu na bb.
Dziewczyny chciałam Wam i Waszym rodzinkom życzyć:Świąt pachnących wypiekami,zielonych rozkwitającymi pąkami oraz duuużo ciepła płynącego ze spotkań z bliskimi Wam ludźmi.

oj widzę, że wiosenny wysyp ząbków:-)ja w takim razie nanoszę kolejne dwa mojej Milenki
Pracują nad ząbkami:
Zuzia
Jasio
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Maja (maajkowa)
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Oleńka (joaśkowa)

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Kubuś
Wojtuś

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Paulinka
Brunko
Milenka

5 ząbków
Nadinka
Natalka
Arturek

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś
Bogna

7 ząbków:
Staś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Pozdrawiam ciepło i do poklikania w przyszłym tygodniu

A ja muszę się pochwalic, że umyłam okna, wyprałam, wyprasowałam i zawiesiłam firanki- o jak teraz pachnie w domku- uwielbiam czyste, świeże i pachnące firanki ;-)

Ł właśnie wrócił z pracy... heheh tylko 28 godzin był :eek:
I teraz idzie spac, a miałam isc na wielgachne zakupy i teraz wszystko mi się popieprzyło... ehhh no co za pech!!

witajcie:tak:

Gratuluje kolejnych ząbków naszym pociechom:happy:
Darunia, współczuje tej pracy Ł:zawstydzona/y: heh...
I gratuluje wysprzatania mieszkania:tak: Ja olałam okna, po prostu nie mam sił już, a co tam... i tak swieta w rozjazdach:tak:

Mój M. dzis w domku, wiec mam nadzieje troche odsapne:tak: i pewnie jakis rodzinny spacerek zaliczymy.

Wczoraj poleciałam na aerobic i sie okazało, ze tylko nas 4 baby przyszły i... instruktorka wyciągneła rowerki:tak:Ale dostałam wycisk, dawno tak sie ze mnie nie lało:-p ale super... chyba sie na to skusze:-) A dzis jak sie uda mam zamiar wyciągnąc rower z piwnicy i wyskoczyc gdzies jak za dawnych czasów:tak: heh... a się rozmarzyłam:-D

A w ogóle musze sie pochwalić, ze juz 7 kg na minusie:-) musze uwazać, zebym szybko tego nie odzyskała:-p połowa juz za mną... :-p ale i tak juz zaczynam dostrzegać efekty dietki i cwiczen i coraz lepiej czuje sie w swojej skórze:tak:

Miłego dnia mamusie!

Witajcie Kobietki :-)

Ja tak na chwilkę z racji tego że ciacho w piekarniku już się dopieka, a zaraz pędzimy z Olą na słoneczny spacerek :tak: Wyjeżdżamy jutro rano, a ja jeszcze troszkę w proszku ze wszystkim :zawstydzona/y: Jakbym już nie miała kiedy to...

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje.
Mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Załączniki

• kartka jajka.jpg
    kartka jajka.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 30
Hallo dziewczyny!:-)

Ale Was zaniedbalam-kilka dni nie wchodzilam,a i teraz tak na szybko ''przelecialam'' Wasze posty.
Mam gosci z Polski,wiec dlatego bede jeszcze przez nastepny tydzien bardzo rzadko do Was zagladac.
Z nowosci to tylko to,ze maja przeziebiona,a w niedziele chrzest :-(mam nadzieje,ze jej przejdzie.
Buziaczki dla Was i WESOLYCH SWIAT WIELKANOCNYCH!!!!

Ale wszystkie zalatane :-)

A ja zrobiłam rybe po grecku, upiekłam kalorycze ciasto, koloruje jaja właśnie, robie galaretki, wygoniłam Ł z Bartem na spacer, jeszcze musze leciec do spowiedzi...

A jutro zrobie sałatkę, jajca faszerowane i całą resztę ;-)

Asiowo ty spalasz kalorie, a ja to już chyba zaczynam przybierac, bo co chwilę sobie na coś pozwalam, ale po Świętach bede znów musiała się trzymac diety, bo brzuchol rośśśśśsnie jak na droźdżach... ehhh a takie zapaszki z kuchni dobiegają :laugh2:

reklama
Witam wieczorkiem:-)

raniutko podskoczylam zrobic sobie brewki i paznokietki,potem poszlismy do Kosciola na 15 bylo cudnie ksiadz przemawial,a potem weszli ludzie z teatru i wystawiali Meke Panska,bardzo wzruszajace,lezki pociekly po policzku i glowa pelna przemyslen...

Wesolych Swiat kochane

Do góry