reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cześć dziewczyny!

Ja tak na szybko. Jutro z rana wyjeżdżamy do rodziny, dlatego już teraz

chciałam Wam życzyć udanych, rodzinnych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych uśmiechu, radości i optymizmu!

Ostatnio mniej się udzielałam na forum...wiadomo, przed świetami jest co robić.
Przez najblizszy tydzień też mnie nie będzie, po świetach zostaję z małym u moich rodziców.

reklama
Dzień dobry Kochane!

My juz zaczeliśmy dzień po 6-stej, zaraz idę do spowiedzi a pozniej cała trójeczka z koszyczkiem święcic jajka :-)

Pewnie przygotowania u Was pełną parą ;-)

Ja tez mam jeszcze troszke roboty, ale na spokojnie- myśle że ze wszystkim zdążę ;-)

Miłego dnia!

Witajcie:tak:

U nas tez koszyczek gotowy i zaraz jak Paulinka sie obudzi mykamy do kosciółka poswiecic:tak:W ogóle mała sie przestawiła juz tylko na 1 drzemke w ciagu dnia:zawstydzona/y: Spi mniej wiecej koło południa ok 2 godz, a co najwazniejsze w łozeczku:-) Wózek idzie w odstawke na dobre, nareszcie!!!:-DNawet mi pasuje, jak spi 1 raz, a porzadnie.

Zycze Zdrowych Wesołych Świąt Mamusiom!:tak:

Ojejeu jeju! Jakie pustki!!!

Ja już zrobiłam wszystko, Barta i Łukasza wywgoniłam do teściów, a sama całe mieszkanie posprzątałam na błysk! Potrawy też już gotowe stoją w lodówce, nawet skoczyłam do solarium idąc do spowiedzi ;-)
Teraz muszę czekac, bo zaraz Ł przyjedzie z Bartem i trzeba będzie kąpac Barta- a tak ślicznie łazienka wyglancowana :sorry: a po Bartowej kąpieli bedzie basen ;-)
Jeszcze muszę śmieci wyrzucic i zrobic koło siebie, Ł bedzie oglądał mecz o 20-stej to ja sobie zrobię salon kosmetyczny w łazience ;-) jak bede miała dalej siły, bo narobiłam się jak głupia, a dodam jeszcze że jak poszłam dzisiaj do spowiedzi to czekałam w kolejece ponad 3 godziny :szok::no: bo jeden ksiądz spowiadał na całą parafie i na dodatek tak pooowooooli że wszyscy pod nosem bluźnili- dobrze, że przed spowiedzią :-D

No to lecę z tymi śmieciami!

Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam wiosny, wiosny i jeszcze raz wiosny!Pękających na drzewach pąków,ziemi, która zaczyna pachnieć i słońca, które nie tylko świeci, ale wreszcie także grzeje.
Życzymy Wam wiosny w życiu codziennym, rodzinnym, w pracy, na koncie bankowym ale przede wszystkim życzymy Wam wiosny w sercu!!!

Witajcie w ten Świąteczny dzień ;-)

My już po śniadanku, Bartut po pierwszej drzemce, bawi się z tatą, na 12:30 idziemy rodzinnie do kościoła- ciekawe jak Bartut wytrzyma ;-)

Leże brzuchole, do góry- taaak się najadłam :-)

Miłego dnia- spędzonego rodzinnie... :tak:;-)

witajcie!!!! kochane mamuśki z okazji świąt... Niechaj Wielkanocne życzenia pełne nadziei i miłości przyniosą sercu radość w te święta i w przyszłości. Życzę Wielkanocy jak bajka i smacznego jajka, tęczowych pisanek i dyngusa cały ranek, słońca wiosennego i uśmiechu promiennego!

życzę wam wszystkiego co najlepsze, a najważniejsze, aby dzieciaczki nase były szczęśliwe i zdrowe!!!! CAŁUJĘ WAS MOCNO I POZDRAWIAM

reklama
Do góry