reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzięki dziewczyny za podpowiedz ;-)
chciałam wywalic tą zupę to mąż mówi żeby zostawiła, bo on zje :confused2::sorry: i nie wiem czy wylac ją czy nie:eek:

Przyszła prostownica- i już wypróbowałam- super!!!!!!!!!!!!!!! :-)

A Ł oczywiscie jak miał wyjsc o 14-stej z roboty tak dzwonił i powiedział że do Barta przyjedzie teściowa, bo ja na 19-stą na aerobik... nie wie o której wyjdzie z roboty :wściekła/y::crazy:

Darunia zupe zostaw jak maz chce to niech je :0
U mnie Wojtek spal poltorej godzinki teraz wstal w dobrym humorze. ja zrobilam bigos i nozki Na dzisiaj plan wykonany Jeszcze tylko wieczorem prasowanie i luz

Moje słoneczko coś strasznie marudne dziś... :sorry:
Ale znam już przyczynę :tak: Mamy DRUGIEGO ząbka :-D kolejna, dolna jedyneczka do kolekcji ;-)

Uaktualniam :-)
Pracują nad ząbkami:
Zuzia

Jasio
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Maja (maajkowa)
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Milena
Oleńka (joaśkowa)

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Kubuś
Wojtuś

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Bogna
Paulinka
Brunko
Arturek

5 ząbków
Nadinka
Natalka

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś

7 ząbków:
Staś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Gratulujemy ząbka!!!

Skoro lista "odkopana" to i ja uaktualnię

Pracują nad ząbkami:
Zuzia

Jasio
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Maja (maajkowa)
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Milena
Oleńka (joaśkowa)

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Kubuś
Wojtuś

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Bogna
Paulinka
Brunko

5 ząbków
Nadinka
Natalka
Arturek

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś

7 ząbków:
Staś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Hej hej Babeczki- już wieczorek, starczy tych spacerków :-)

Ja właśnie przyszłam z aerobiku, Ł w pracy, Barta wykapałam, nakarmiłam i zasypia właśnie w łóżeczku ;-)

Idę zaraz pod prysznic, moze cos obejrzę w tv, jutro mam trochę roboty- okna pomyc, firanki poprac, poprasowac, powiesic, zakupy świąteczne... ehhh a Ł ma na 14-stą do roboty i chyba nie zdąże ze wszystkim... no nic bedę próbowac ;-):tak:

miłego wieczorku!

Daruunia no to masz troche pracy jutro,ja tez z lekka ogarne;-)

Marynia juz spi,ja z zielona maseczka na twarzy klikam na bb(dobrze,ze mnie nie widzicie:-D)

Olence gratuluje zabeczka nr2:-)

Milego wieczorku:-)

to i ja uaktualnię ilość zębów u Bogny :)
Pracują nad ząbkami:
Zuzia

Jasio
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Maja (maajkowa)
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Milena
Oleńka (joaśkowa)

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Kubuś
Wojtuś

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Paulinka
Brunko

5 ząbków
Nadinka
Natalka
Arturek

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś
Bogna

7 ząbków:
Staś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

reklama
Witajcie!
Przepraszam, że ostatnio mniej się udzielam ale sprzątanie pochłonęło mnie bez końca a pogoda dodaje energii i Jasio za nic nie chce siedzieć w domu, najlepiej cały dzień szalałby w rowerku na dworzu :rofl2:

Dziś miałam zabiegany dzień i dopiero mam chwilę żeby odpocząć. Byłam z Jasiem na zakupach i mamy już pierwsze buciki, na razie tylko dla widoku bo jeszcze nie chodzi ale najważniejsze, że są :tak: 1,5 cm za duże ale noga szybko mu urośnie :-p
Gratulujemy kolejnych ząbków :-)
Dziś skończyłam sprzątanie a jutro zabieram się za pieczenie i jedziemy do teściów więc korzystając z okazji
życzymy Wam Zdrowych, spokojnych, słonecznych, radosnych Świąt oraz spokojnego Dyngusa :rofl2:
52rj0bo5mo9.gif

Do góry